tehotna nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1396
1.3.06 10:45

Vrat se zpet na tu stranku kde jsi ten metrik delala. Tam jsou pod nim tri tabulky s kodama. Tak musis jako Kod pouzit tu druhou. Zkoupiruj ji do toho podpisu a melo by to jit. A davej pozor at ji mas zkopirovanou celou. Zkus to. P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.3.06 10:45

no nič dievčatá, na chvíľu sa odmlčím…čaká na mňa diplomovka… :roll: :wink: :lol:
ale sem tam nakuknem… 8O :lol:

zatial papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.3.06 10:46

tak este to skusim.. :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
1.3.06 10:47

Dasko tam kde je napsano HTML. Tak tu musis pouzit.

Tak se zatim mej ja se jdu taky ucit, at to udelam. Paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.3.06 10:53

stale mi to akosi neide…asi sa na to vykaslem…zatial pa :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.3.06 11:00

pavlo, dashko, ne HTML, ale BBcode…
a musis mit zaskrnuto v nastaveni - vzdy povolit znacky, HTML a vzdy pripojit podpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
1.3.06 11:14

Tak jsem vas asi propasla. Jste tu jeste? Mame ode dneska v praci novou holcinu a ukazovala jsem ji co a jak.
Ahoj Zdeniku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.3.06 11:59

zdenik, dakujem…ja to teda skusim este raz…
hannka - ja som stu stale, len pisem popri tom diplomovku, vesiam pradlo a tak podobne.. :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.3.06 12:03

noooo…tak zase nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 12:09

Dashko, jsem tady. Ja u toho zase pracuju :) I kdyz se mi moc nechce…

• Citovat
  • Upravit
1867
1.3.06 12:10

Jejda, odhlasilo me to. Anonym jsem ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.3.06 12:17

Hannka, no mne sa tiez nechce…a ked si perdstavim, ze o chvilu budem musiet sprat na statnice …brrr :roll:
tak nam o sebe nieco povedz…ako dlho si snazilka? a tak podobne :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
1.3.06 12:27

My se snazime prvni mesic. Dnes jsem 23DC, takze ocekavam MS nekdy o vikendu. Brala jsem 6 mesicu antikoncepci, takze nevim jak dlouhe cykly ted budu mit. Pred antikoncepci jsem mela cykly kratke. Tak 25 dni.
A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.3.06 12:52

no, sa som antikoncepciu nikdy nebrala, ale zato mam dost dlhy cyklus 35 - 39 dni. ono je to so mnou tak, ze sa s manzelom az tak velmi nesnazime, lebo este mam 4 mesiace skoly, ale na druhej strane sme si povedali, ze si uz nebudeme davat az tak velky pozor a ono to vyzera, ze to asi vyslo. Sice som dostala MS, ale prisla 8 dni skor, bola veeeeeelmi slaba a trvala len 2 - 3 dni. A to sa v tehotenstve niekedy stava. A tiez mam takmer vsetky priznaky - bolesti prsnikov uz mesiac, prave dnes ma zacali pobolievat krize, asi pred 3 tyzdnami sa mi priserne krutilo v hlave a posledne 2 dni mam vzdy rano cudnu chut v ustach. Tak neviem…Dufam ze to vyslo… :D
Lenze som tiez pocula, ze to moze byt v dosledku cysty, tak dufam, ze nie… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
1.3.06 13:02

Tak to ti gratuluju. To je uzasny.
Ja mam sice taky nejake divne pocity v podbrisku, ale pripisuju to spis ocistivani se od antikoncepce. Nechci si delat nejake nadeje. Za tyden uz budu jiste chytrejsi :wink: Ale je lepsi, kdyz si o tom muzu pokecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová