tehotna nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
1.3.06 13:11

radsej este negratuluj, nic este nie je iste… :wink: :D
strasne rada by som si uz urobila test, ale do mesta sa dostanem az v piatok, takze testik prichadza do uvahy az v sobotu rano…no kto to ma vydrzat? :wink: :P Aj ked sa testovania kusok obavam…sklamanie byva velke :(

jasne, je super, ked o tom mas s kym pokecat…chlapom by sme marne vysvetlovali nase tehotenske pocity… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
1.3.06 13:15

Zdeniku mne to funguje s html. ALe u lilipie.

Dashko vsak ono se ti to poradi, s tim metrikem.

Hani to jsi tu HA moc dlouho nebrala to by melo byt v pohode. Ja jsem ji brala 7 let tak to je teprve neco.

Dashko jakto ze nepises diplomku ? :evil: :wink: :D

Ja se ted dve hodky pilne ucila… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.3.06 13:25

pavlinka,

ale no, ved sa na mna nehnevaj… :wink: :D :P
cumim do knih jak blb a neviem sa pohnut…ale ono to pride… :lol: :lol:
holky, letim varit obed pre manzu..o chvilu pride z prace…zatial pa…k veceru sa objavim.. :wink: :P :D

dashka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
1.3.06 13:36

Pavli, puvodne jsem chtela pokracovat jeste dalsich 6 mesicu, ale nejak jsme se rozhodli, ze to zkusime driv. Brala jsi 7 let tu samou HA? To je fakt dlouho. A vy taky teprve zacinate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
1.3.06 13:42

Dashka ja sa nehnevam. To byla jenom provokace…a bych v tom uceni nebyla sama. :D tak uvar dobry obidek a t manzovi chutna.

Hani ja jsem ty HA vystridala asi 4 protoze mi pak po nejake dobe zacala delat vzdy problemy. A mela jsem pak MS co 14 dni. Tak jakmile jsem jizmenila tak zese dobry. Jo je to hodne dlouho.
No my jeste chvili pockame. Ted to jen vypadalo ze jsem tehu ale nakonec se z toho vyklubal problem s hormonama. Tak uvidime co bude dal. Chceme tomu dat volny prubeh. JInak s HA jsem prestala v rijnu 05 ale zatim pouzivame stale plastenku :D , no obcas taky ne, proto jsem si to myslela ze jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
1.3.06 14:12

Tak to my uz jedem naostro :wink: Ale nejak na to musim porad myslet. Treba i pri joze, v praci se vubec nemuzu soustredit. Aspon tak nejak pocitam s MS. Porad ji mam v planu :), takze me to snad tak neprekvapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 14:20

Hani, držím palečky, aby to vyšlo! Bylo by supr, kdyby se to podařilo hned napoprvé, co? Musíš nás informovat, jak to s tebou vypadá, ať můžeme konečně slavit nějakou těhulku :) Já se to dozvím až 13. 3, proože do té doby už opravdu nevezmu odvahu udělat si testík..

dashka: Tak ty příznaky máme úplně stejné - bolest v prsou přetrvává, občas zabolí bříško a zase si začínám uvědomovat tu podivnou chuť v puse, ale není ani tak kovová, jak se uvádí, ale spíš kyselá. Dnes už je to 45 dní od poslední MS a nevypadá to, že bych ji měla v brzké době dostat..

• Citovat
  • Upravit
1867
1.3.06 14:37

Marinko, 45 DC? A kolik mas normalne? MOzna bys mela jit k doktorovi i bez testu. Nebo uz jsi objednana na 13.3.? Ja se prave zuby nehty drzim, abych netestla. Sice to ve mne hloda, ze bych jako mela jasno, ale zase je to strasne brzo. Uplne jsem zblbla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 15:04

Já jsem před půl rokem vy:,–(ila HA, a od té doby to mám všelijaké. Ale většinou jsem dostala MS do 35 DC, dva měsíce jsem neměla MS jen hned po dobrání HA. Takže těch 45 DC je podle mě už celkem hodně, a běžně se mi to rozhodně nestává. Testovala jsem několikrát kolem prvního dne vynechání MS, nejpozději týden po a na dvou testech byla slabá druhá čárka, ostatní byli negativní. Teď jsem si ale psala s jednou holkou, která taky takhle testovala, všechny testy byly negativní až 14 dní po očekávané MS se jí ukázala druhá čárka.. Takže kdoví. K doktorce jdu toho 13.3 a do té doby musím vydržet.. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.3.06 15:27

Teda holkl, tady to jede jak v detektivce,jsem tedy napjatá a zároven vítám Hanku, taky na to musím pořád myslet, ačkoliv nechci-ke všemu pokud jsi četla celou diskuzi,tak u mě je těhulkovství na pár měsíců s největší pravděpodobností tabu.Jinak s MS jsem předtím také počítala,ale přesto mě to srazilo k zemi… :cry: No asi nejsem silná osobnost,ale kdo si tím neprošel :wink:
Márinko, už aby bylo 13.3 a Dashko na tebe jsem taky zvědavá-už aby tu byly nějaké těhulky co-jsme tu zatím samé „pokusnice smůlovatý“ asi je únor smůlonosný na těhulkoství :?
Tak brzké // a páček laura

• Citovat
  • Upravit
158
1.3.06 15:41

nazdar zienky,

som tu zas…akosi ma to k vam taha… :lol: :D :P :wink:
Pavli - ja viem, ze to bola provokacia…aj som to tak myslela… :wink: :D

Marinka - ja na tvojom mieste vyskusam este jeden testik…inak k doktorovi sa chystam buduci tyzden, pretoze ak to nie je tehu, tak nejaka ina porucha a to nie je dobre…ale peeeeevne verim, ze to tehu JE! :P :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 15:52

Marinko uz aby bylo 13. jsem zvedavka zvedava :D Musis to ti s Dashkou prolomit a pak nas nazkazit.

Hani ja ti verim ze na to porad musis myslet. Ja taky a to se ucim na zkousky ale u mne je uz jasno. No co nadelam. Jeste o to horsi kdyz clovek neni doma. My se ted chystame o vikendu domu tak se tesim na mamu. Asi potrebuju poplakat. :) Tak se tam drz. Hellas. :wink:

Dashko tak to je dobre, to vis nekdy to tak pres ten net nevyzni :lol:

Lauro je to tady fakt napinave…jak ksandy :D snad se nam to obema brzo vse spravi a budem v pohode a pak taky pohodove tehulky. :D

Jinak jsem jeste chtela holky, jsem na to zapomela. Psaly jste tu o te skole a tak. Verte tomu ze kdyz budete zkousky a statnice delat uz tehu tak budete uplne v pohode. Ja jsem ted ty dve zkousky delala s vedomim ze jsem tehu a byla jsem naprosto klidna. To jsem u sebe nikdy nezazila. Skoda ze mi to mimi nevyslo.

Tak zatim pa Slunicka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.3.06 15:53

Pardon holky to jsem byla jaaa neprihlasena… Pavla25

• Citovat
  • Upravit
158
1.3.06 16:45

babenky,
kym ja pisem diplomovku, manza sa natiahol na gauc, tak som sa k nemu bola trosku pritulit…no a nevydrzala som a povedala som mu o vsetkych priznakoch a ze som mozno tehu..ste mali vidiet tu radost… :D :P :wink: :D
ale ak to tak nebude, tak mi to zlomi srdce vidiet ho smutneho…

tak mi drzte palce, nech su na teste // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
2.3.06 07:59

Dobre rano, holky. Jak se mate?
Dneska je tu krasne a sviti slunicko. Snad to vydrzi i na vikend. A v pondeli je svatek a tudiz volno. Huraaaaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová