Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marinka,
ani mne z nich nic nevyteka a nikdy ma takto neboleli. zacali asi 1 a pol tyzdna po poslednej MS a bolia doteraz, co je uz skoro mesiac..Este nikdy sa to nestalo…je sice pravda, ze bezne mavam PMS, ale len taky tyzden pred MS…toto je fakt cudne… ![]()
v tej dobe po MS som mala aj dost velke bolesti v podbrusku, 2 dni sa mi priserne tocilo v hlave, ale toto preslo…som z toho jelen..ty mas aj nejake ine priznaky?
Mně hlavně bolí ty prsa a je to stejné jako u tebe, taky to začalo už nějaké dva týdny po poslední MS. Kromě toho mě pořád pobolívá v podbříšku, jako bych měla dostat MS, ale tak stále nepřichází.. Včera ráno jsem se dokonce vzbudila s úplnou křečí v břiše, ale to přešlo hned, jak jsem vstala. Občas mívám i nevolnosti, hlavně když dlouho nejím, ale toho si snažím moc nevšímat, protože to se velmi lehko vsugeruje. Jinak nevím, jestli jsi četla moje příspěvky o tom, jak probíhali moje těhotenské testy - asi den před očekávanou MS se mi na dvou objevila slabá druhá čárka, ale pak jsem si dělala asi další 4, 5 testů, poslední v pátek, a všechny negativní. MS je ale zpožděná už o 14 dní a já se stále nemůže dostat k doktorce, protože mi to tam nikdo nebere, tak nevím, jestli nemá náhodou dovolenou ![]()
s tym vsugerovanim mas pravdu..lenze ja si myslim, ze niektore veci sa jednoducho vsugerovat nedaju…napriklad dlzka MS..nemozes si povedat, ze ju chces mat kratsiu, tak taka bude…a ja sa priznam, ze som bola uplne v pohode…vobec som nad tym nerozmyslala..az teraz pri tej divnej MS…
co sa tyka testu…ja som nevydrzala a urobila som si ho hned pri tych priznakoch po predchadzajucej MS..a samozrejme ze bol negativny…hodila som ho do kosa a viac som sa k nemu nevracala..lenze prave tu som sa dozvedela, ze ta druha ciarka sa babam objavila ovela neskor a boli tehotne…takze kotvie ktovie, ako je to so mnou…
k doktorovi sa zatial nechystam…teda aj by som isla, ale mam problem…moja doktorka je asi taka jemna ako drevorubac, tak rozmyslam o zmene…lenze chlapa sa straaaaaaaasne hanbim…no povedz…som ja normalna? ved oni to beru ako rutinu, ale ked ja mam z toho blby pocit…som hrozna ![]()
Ahoj Lauro!
To právě nejde, abych šla k jiné doktorce, než k té svojí.. Ona nemívá ani zástup, když je na dovolené a musela bych jít leda na pohotovost a to teda nevím, jak by tam na mě koukali
Pokud mi tam dnes nikdo nebude zvedat telefon, tak si tam zajdu osobně. Pokud dnes nedostanu MS, tak to bude nejdelší vynechání od doby, co jsem přestala brát HA. Většinou jsem to měla posunuto jen o pár dnů, 14 dní už je fakt extrém..
To mě fakt mrzí, že máš tyhle příznaky a nic z toho být nemusí. Ale kdoví, třeba to u mě bude stejné, protože já na sobě pociťuju to samé, co ty - dnes mě opět bolí a svědí prsa a mám takové nafouklé bříško.
Měj se moc krásně a držím maximálně palečky, ať je bobík brzo na cestě!!!
Ahojky Slunicka, koukam jste se vcera rozepsaly. Moc by mne to mrzelo kdyby vam to nevyslo. Marinko u tebe si myslim ze vynechani MS 14 dni je uz opravdu velky duvod proc zvednout prdelku a zajit si k lekari osobne at vis. ![]()
Dashko ta nezoufej. Nechci abyste byly tak zklamane jako ja. Ja si porad rikam ze to neni mozne ze jsem to citila ze se neco proste zmenilo, ze je neco jinak a najednou proste nic. JE mi z toho hrozne smutno. Vcera to bylo poznat i trochu na manzelovi. Ach jo. NEpreju vam at to prozijete taky. Mozna si to moc beru, ja nevim.
Lauro tobe drzim palce at se taky moc netrapis a ta cysta je brzo pryc a muzete pokracovat s pocitem uspechu.
Tak se drzte holky…
neprihlasena Pavla25
ahojky babenky,
tak uz som tu…tie moje priznaky stale trvaju, MS je na odchode, to znamena, ze trvala LEN 2 dni, co sa u mna nikdy nestalo, vzdy to bolo 6 - 7 dni…no ja neviem…existuje takato podobna stranka mamatata.sk, kde je gynekologicka poradna a tam pani dr. pise, ze ak je MS taka aku mam je, je dovod domnievat sa, ze tehu som. Lenze dnes rano som si merala BT a vyslo mi 36,7 co asi na tehu nie je.
Lenze zas na druhej strane si myslim, ze to moze byt u kazdeho indivindi. ![]()
ach jaj…
papa
tiez sa bojim, ci to nemoze byt nejakou cystou, to by bolo to posledne, co potrebujem… ![]()
Ahojky Slunicka,
Dashko to vypada nadejne. Presto bych se co nejdrive objednala k lekari. NEkdo by rekl cekat, ze pokus tehu jsi tak to jeste nebude tak poznat. Ale udela ti aspon krevni testy a ty rozhodnou.
Lauro dekuji za slova podpory. Verim tomu ze se to zlepsi. Asi to potrebuji ze sebe dostat. MAnza se se mnou snazi bavit normalne o vecech co jsme meli v planu. Takze pristi tyden jedeme za kamaradkou do svycarska na vikend, uz se tesim jak mala. Je to moje nej kamoska a u ni si asi fakt poplacu
Taky mame v planu koupit nove kola a tak…proste se mne snazi odreagovat a jedan se mnou jako by nic. Teda snazi se no. ![]()
Tak zatim pa P.
Pavla,
asi sa naozaj co najskor objednam. Len najskor musim najst nejakeho dobreho, lebo ta moja terajsia…hruuuuuza ![]()
je super, ze mas tak skveleho manzela a ze ti je velkou oporou. Najlepsie na tom je, ze ja mam takeho isteho…
![]()
Dashko tak to heldej rychle, je fakt ze jak jsi to tu popisovala tak k takove bych taky nesla. Ja zase nemuzu jit k zenske… nejsi jedina ktera ma takove zkusenosti. Takze ja jedine k chlapovi. Taky se trochu stydim ale to nesim tak brat. Chovej se ze je to uplne normalni jako u jinneho lekare. Drzim palce at brzo nekoho nejdes kdo je v pohode.
S tim manzelem je to super. Jeste ze takovy chlapi existujou. Tak hodne zdaru pri hledani.
Pavla
Ahoj holčiny strašně vám držím palce všem at vám to brzy vyjde.Chtěla bych se vám svěřit se svým příběhem. Svého prvního chlapečka jsem porodila v roce 2000 byla jsem půl roku vdaná.Bohužel nám to po roce s manželem přestalo klapat a my se rozvedli. Za půl roku jsem ale potkala muže který splnoval všechny mé sny je sice o celých 23 let starší ale milujeme se jako kdyby jsme byly stejně staří. Strašně si přál miminko ale bohužel miminko pořád nepřicházelo.Jednou se asi z lítosti opil a když přišel domu tak mi při hádce řekl že jsem jalová. Hrozně mě to trápilo hlavně proto že jsme se měli stěhovat 14 dní na to do svého nového bytu. 3 dny před stěhováním jsem se navíc vyborala ošklivě na skútru a s modřinama po těle i na duši jsme se vrhli do stěhování. Jelikož jsem děsně zapomětlivá co se týče datumu poslední menstruace jsem si ani neuvědomila že se mi menstruace neobjevila. Nedalo mi to a za týden po generálním úklidu jsem si koupila tt a // byly na světě. Narodil se mi zdravý krásný chlapeček nyní již manželovi jsem jeho úlet odpustila a ted jsem 8 týden znova těhotná. Takže nezoufejte věřím že se vám vše splní a strašně vám držim palečky posílám energii aby to co nejdříve vyšlo všem Jana
Ahojky Jani, zajimavy zivotni pribeh. NEvim jak bych reagovala kdyby mi neco takoveho manzel rekl… brrr. Ale vidim ze jsi silna holka a ze jsi to vse s prehledem zvladla. myslim ze tim ze jsi nemela cas myslet na to ze nemuzes otehotnet a myslela jsi na to stehovani tak to proste vyslo.
JE to fajn. Tak si uzivej spokojeneho manzelstvi a tehu. Moc zdravicka. P.
Huráá, tak jsem objednaná k doktorce!! Sice až na 13.1 (jak jsem předpokládala
, dřív mě vzít nemohla, ale to už nějak přežiju.. Možná to do té doby dostanu a budu to vyřešené za mě
Ale jestli ne, tak tam toho třináctého půjdu s velkým očekáváním ![]()
Ahojky Marinko tka to je fajn…doufam ze myslis 13.3. skoda ze tak pozde a rikala jsi to sestricce ze mas problem? A z eporebujes vedet jak jsi na tom? tak drzim palce… ![]()
Pavla