tehotna nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
23.2.06 17:36

Holky, tak ja se k vam zitra pridam, zkusim testovat taky :-) Ja vim, jeste je dost brzo, ale v pondeli mam jit na rentgen a oni vetsinou volaji predem, aby mi to pripomneli, tak bych jim mohla rovnou rict, ze nevim, nevim, jestli tam v pondeli prijdu. Moc nadeji tomu nedavam. Priznaky nemam vlastne skoro zadne, ale vzdycky je urcita nadeje, ze? :-)
Budu vam holky drzet pesti (tobe Lauro, uz je drzim permanentne), dam pak vedet.
Hezky den,

Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
23.2.06 17:39

AHojky Zanet, tak to je fajn, dalsi do party tak to se nam to bude testovat kdyz uz jsme na to tri :) tak se drzte holky. zatim pa Pavlusa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
23.2.06 17:45

Ahoj holky jak to tady čtu tak bych šla do toho taky znovu ale bylo by to asi moc mám už doma tři cácorky a té nejmladší je 8 měsíců a být to ještě holčička tak by to na tatínka bylo moc ale držím vám všem moc palce protože miminko je to nejkrásnější v životě.
Hodně štěstí Barča Terezka Anetka a Zuzanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
23.2.06 17:49

lamvinku moc ti dekujem. Ja ti to verim ze je to to nejkrasnejsi na svete. Uz se na to fakt tesim…ach jo uz aby to bylo :) A jinak ja jsem nejmladsi a jsem taky ze tri holek. Tata by uz taky dalsi neustal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.2.06 17:53

Barco, diky za povzbuzeni, drz nam pesti zitra :-) Dalsi holku by neustal, ale co kdyby to byl kluk, to by byla jina, ze? :-) Ono prece jsou zpusoby jak to ovlivnit… je fakt, ze my jsme se od zacatku snazili o holcicku, ale nejak to porad neslo, tak jsme se na to vrhli hlava nehlava ;-) a nechame se prekvapit.

Pavli, ja pripojim vysledek az kolem vaseho obeda, jsme tu o 6 hodin pozadu :-)

Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
23.2.06 17:57

Zanet to je v pohode, ja mela dneska zkousku a jsem unavena myslim ze budu zitra vyspavat. Ale moc nas nenapinej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.2.06 18:05

Pavli, moc se netes, ja tomu moc neverim :-( A navic je dost brzo, ale ja uz to dyl nevydrzim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
23.2.06 18:15

Zanet.No tak prinejhorsim si tu poplaceme spolu no. Ja taky tomu moc neverim. Uz premyslim co to bude jineho tez tehu jestli nejaka systa nebo tak. Ale porad doufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.2.06 18:58

Jasne, nadeje umira posledni :-) Tesim se na zitrek :-) Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
24.2.06 09:22

Ahojky Slunicka,
dobre ze jsem to neudelala pred tou zkouskou. Je to opet negativni. Tka mi kruci reknete co to je? To prece neni normalni. Ach jo. TEd to budu muset jeste vic jak tyden vydrzet nez mne doktor veme. Tak doufam ze u tebe Marinko a Tebe Zanet to bude radostnejsi. Zatim pa Pavla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
24.2.06 09:58

Ja vim ale uz tomu neverim. Cekala jsem to negativni ale porad jsem doufamla. A ze men to tak rozhodi s tim jsem fakt nepocitala. Pisu si ted s manzou mailiky a bulim u toho jak mala holka. ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
24.2.06 10:03

No MArinko kde se flakas???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
24.2.06 10:30

LAuro clovek to ze sebe nejak dostat musi. Brek mi pomaha nejvic. Treba to tak opravdu ma byt, vcera sjme se o tom s manzelem bavili co bude kdyz to nebude a tak. Domluvili jsme se ze tomu nechame volny prubeh. Mam jeste tu skolu a tak. Mozna proto jsem z toho tak znicena, ja v to fakt doufala a hrozne to chtela. Ted mam jeste cas, jsem na skole a muzu ji delat i jen castecne, po skole bych taky chtela jit konecne do prace a kdy pak bude cas na mimi? No jo uvidime. Ty se drz moc ti drzim palce at vam to co nejdriv vyjde a nebudou potreba zadne ty hromony. Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
24.2.06 12:58

Pavli, tak se pridavam do klubu - taky nic :-( Ach jo. Ale Lauro, vim, ze povzbuzujes Pavlu, ale klidne to muze platit i pro me. Moc se mi libilo to, ze jeste neni spravny cas. To je hezke! Jeste nenastal ten pravy okamzik… jeste nedozral cas. To se docela rika, mozna na tom neco pravdy bude.
Ja jsem zklamana, ale taky jsem to cekala. No nic, muzu jit na rentgen, v pondeli asi dostanu MS a zacina dalsi snazeni :-) Je potreba to nevzdavat! Pavli, sejdeme se za mesic :-) I kdyz ty jeste nadeji mas. Jak dlouho mas zpozdeni?
A co Marinka, ta se na nas vykaslala? Nebo mela testik pozitivni a uz letela k doktorce ;-)

Holky, hezky den, Pavli, ty si ho nenech zkazit. OK? Zanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
24.2.06 13:03

Ahojky Zanet, je videt ze jsi docela v pohode tak to je fajn. ja uz jsem se taky uklidnila. No uvidime. u mne neslo o zpozdeni ale o to ze jsem mela slabou a kratkou Ms a pred ni i po ni stale priznaky. Ted zalezi priznaky ceho… no uvidime. Tak se drz dik za pekne slovo. Pa Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová