Jsem těhotná - a je to problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
23.4.10 22:24

Ahoj Alen,
nečetla jsem úplně všechno, ale chtěla jsem ti jen říct, že moc držím palce, ať se s tím přítel srovná a začne se chovat jako táta.
Někde jsem četla, že u chlapů všeobecně se city k dítěti v těhotenství až tak úplně neprojevují, protože pro ně není hmatatelné. Jsou i maminky, které přestože miminko cítí v sobě, k němu začnou mít větší vztah až po narození. Natož chlapi, když nikdy nezažijí, jak se ti nalívají prsa, jak je ti špatně, jak ti roste bříško, jak tě mimčo poprvé kopne a pak se mele skoro pořád… Většina chlapů prý se zkrátka začne chovat jako opravdový táta až nějakou dobu po narození mimča, tak třeba je to u tvého přítele podobné…
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.10 22:27

maxi kez bys mela pravdu,klidne bych prezila to ze semnou nebude chodit na ultrazvuky i to ze by me nedrzel za ruku pri porodu,ikdyz jsem si to strasne prala ,ale hlavne aby zustal a byl tatou .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
23.4.10 23:50

Teda to koukám jaké to nabralo obrátky:-( Přítel je fakt na facku,je to od něj pěkně nefér,chová se jako by si za to ,že čekáte miminko,mohla jen ty..Možná by to opravdu chtělo být na něj ostřejší a říct mu,jak ti tím co říká, ubližuje:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.4.10 12:16
alen89 píše:
kyti: neni kam,nehlede on to posledni dny resil tak ze prisel v noci a dnes je pryc sluzebne(coz jsem vedela uz dyl),takze to nevidani resi spis on za me,ale rekne te mi proc mi treba dnes jak odjel ,pak pisal volal a do ted mi pise uz zas myly sms,jsem zmatena ,je dobrej a pak zas najednou takovy tvrdy slova,asi musim jen cekat :-(

podle mě ani on sám neví,má tě hrozně rád,ale děťátko nechce,ale snad se stím sorvná tou láskou k tobě :P
budeme doufat:-)))
asi i jemu se to hodně motá v hlavě,důležitý je,že má rád tebe a to taky důležitý,aby měl rád děťátko snad příde…a co třeba mu připravit nějakou romantiku až se vrátí ?:-) a rozumně si sním ot om popovídat?!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.10 17:44

kyti uplne mi mluvis z duse dnes se vrati kolem 8h a ja uz mam v trobue kure s nivovoananasovou nadivkou ,tak treba to zabere. To je prave to ze vim, ze me ma moc rad,no a ted si ,,overim´´,jak moc ,jestli ta laska ke me je tak silna ze i presto co nechce, semnou zustane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
24.4.10 20:07
alen89 píše:
kyti uplne mi mluvis z duse dnes se vrati kolem 8h a ja uz mam v trobue kure s nivovoananasovou nadivkou ,tak treba to zabere. To je prave to ze vim, ze me ma moc rad,no a ted si ,,overim´´,jak moc ,jestli ta laska ke me je tak silna ze i presto co nechce, semnou zustane

už to neni to,ale vaše miminko :-)
zkus mu udělat jídlo,zapálit pár svíček v klidu se sním najíst a pak mu řekni,že by sis sním chtěla promluvit.. Na rovni mu řekni,miluješ mě ? a pokud řekne,že ano,tak bych řekla v tom případě budeš milovat i dítě,které je nejenom tvoje,ale i moje.řekla bych,že už se stím nedá nic dělat a že je to vaše chyba,že chceš doma chlapa,kterej se ke svým chybám postaví čelem a že pokud chce bejt zlej na nerozené dítě,které za nic nemůže,že ho nechce atd.. tak ať řekne rovnou co chce dělat,protože tě to ubíjí a ničí a nejenom tebe,ale to nevinné dítě taky..(to bych asi udělala já - tak nějak,vím,že v té situaci vždy člověk řekne něco jinýho než si připraví,ale tak nějak bych reagovala já) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
24.4.10 20:22

Alen.. držím palečky.. jak jsem vyrozumněla miminko si necháš.. teď zpracováváš přítele! souhlasím!
ono až uvidí přítel UTZ.. a nebo až ucítí pohyby pod svou dlaní.. většinou to přijde! a bude se těšit i on! jen těm chlapům to déle trvá než si na novou situaci zvyknou a přijmou ji! držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
24.4.10 22:03

Ahoj Alen,

ja si myslim, ze ma strach z toho, jestli malou bude mit rad jako tu prvni dcerku. Snad si to ted vubec nedokaze predstavit, ze by stejnou laskou mohl mit rad i vasi holcicku, tak jak ma rad ted tu prvni.. :nevim: ale az ho mala chytne za prst a bude se drzet jako kliste, tak na 100% zmekne…

Sleduji tuto diskuzi od zacatku a moc ti fandim.

Ja bych asi na nej ted uz vubec netlacila, proste bych se zacala sama za sebe tesit na miminko, nasla bych si i klidne treba nejakou ocekavajici maminku v okoli, aby jsi se mela s kym delit o tu nadhernou radost. Snaz se zamestnat jak jenom muzes, aby jsi na tento problem s pritelem nemyslela…on kdyz uvidi, ze jsi vicemene v pohode, zacne se mozna zajimat, co ze se to zmenilo, a treba take trochu zarlit… :wink: muzes ho v tom i naoko nechat, preci jenom nechce byt tatinkem, tak se poohlizis po jinem tatinkovi.. :wink: ale to je jen zert :wink:

Me se u meho chlapa vzdy osvedcilo, ze jsem si jela po sve draze a jeho jsem vynechavala ze vseho…kdyz videl, ze to zvladam bez nej, tak vzdy prisel a chtel, aby zase vse bylo mezi nami ok, a dost se snazil. Ale to uz je minulost. Ted jsme zajeta " trojka " :lol: A take kazdy chlap je jiny, ale myslim, ze by mu spadl trochu hrebinek…za zkouzku nic nedas..

Tak koukam, ze jsem napsala roman…se omlouvam, ale hrozne moc bych ti chtela poradit, pomoct :hug:

Drz se,
J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.4.10 19:37

Mihaicka: napsala jsi to krasne a moc dekuju,mas naprostou pravdu s tim ze si to nedokaze predstavit ze je bude mit rad stejne,no vcera ani dnes na to neprisla nak rec ,jen kdyz mu zacnu vypravet o tom jak se mi hrnou zakaznice a jak jsou spokojeny,tak ja rad,ale vzdy rekne neco ve smyslu ze je to vlastne stejne jednou(pac bud muset pak zkoncit),ale zas si nemuzu stezovat na jeho chovani mimo bva naopak ale pritom uz se mi behem ted tydne pekne vyvalilo brisko takze kazdym pohledem na me se mu mimnko musi pripomenout a i tim ze me moc pali zaha az mi je z toho zle,ale to je porad ok.Ale opravdu ho musim nechad byt ,nejspis zvladnout vsechny vysetreni bez nek(ikdyz je t smutne ,kdyz vidite ty tatinky co si ty maminky drzi za ty ruce a doprovazi je na ultrazvuk),ale jak jsem rekla ,hlavne aby zustal s nama jako tata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
25.4.10 21:40

Alen, držím palce, at se všechno zlepší. Jen ti řeknu perličku z mýho těhu. Manžel se mnou chtěl chodit na UZ atd. a jeho šéf mu řekl, že ho neuvolní, protože… „já jsem taky nechodil!“… Takže já jsem taky všechny vyšetření absolvovala sama a např. pak už v Motole byla většina těhulek sama. Takže tím se rozhodně netrap, to je to nejmenší :-D

• Citovat
  • Upravit
14721
25.4.10 21:47

Alen, můj taky nechodil na UTZ, když jsem to navrhla, vyvalil oči a řekl: „Přece s tebou nebudu lítat po doktorech“ 8-o :roll:
No a teď je z dcery úplně po… víšco :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.4.10 21:50

andrej: no ja doufam ze by se ma zivnost dala skloubit pak s miminkem ,chci ji vykonavat dokud to pujde a pak aspon prilezitostne si par klientek nechat aspon na prividelani,ale to si pritel mysli ze bude nerealny(jelikoz jsem mimi jeste nemela :-D tak nedokazu rict jak moc to bude/nebude realny) a pritel ma take svou firmu ,ktera ho casove vycerpava hodne a jelikoz (jestli s nama zustane),by nas zivil a musel vse tahnout ,tak by nemohl si dovolit moc polevit(hlavne jeho firma vydelava vic nez ma zivnost) a rodice oba pracuji,takze to by taky neslo. No uvidime ,ted jen doufam ze to dopadne dobre s nasim vztahem a pak se vse bude resit lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.4.10 21:54

chuanitka:je to si me moc potesila :huban:,me bylo trosku smutno kdyz jsem vydela ty maminky v cekarne s tatinkama,ale mas pravdu to cekani a litani je nuda,kor pro chlapi,tak kdyz to dopadne snama dobre ,tak budu aspon doufat ze by mohl byt u porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
25.4.10 22:00

Alen, on to bral ne jako příležitost vidět mimčo, ale jako kdybych šla třeba k zubaři :lol: Mně to pak ani líto nebylo, většinou by to bylo organizačně náročné, abychom se u doktora sešli :wink:
U porodu prvního byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.4.10 22:20

jj byl a prave ze byl i na tom ultrazvuku 3D kam jdu za mesic,takze se priznam ze me mrzi ze by me o to ochudil ,jen pro to ze se mimnko narodi ted a ne za 2-3roky. Ja nekdy me popada vztek,si rikam dite jsem do budoucna chteli(kdyz vse bude klapat),kdyz nas opusti tak si moc nepomuze,dite nechce videt jak vychovavam sama nebo s pomoci my mamy a trapim se,platit by na nej stejnak musel a jeste k tomu by byl smutnej ze me stratil,tak co stale resi ,kdyz tim ze by odesel si vlastne nikterak nepomuze ba naopak mozna i ublizi a tohle on vi,tak babo rad proste ma on sam v hlave gulas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí