Jsem těhotná - a je to problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1762
25.4.10 23:21

Ahoj alen, dělám taky nehtíky a myslím že i s miminkem to lze, sice ne v takové míře, aby ses uživila, ale jako přivídělek určitě.Jsem teď taky těhu a jelikož mi bylo 2 měsíce fakt špatně(nedovedla jsem si představit, že bych zákaznici udělala nehty aniž bych ji nepo… :poblion: )tak jsem věršin u zákaznic přehrála kamarádce.Nechala jsem si pár oddaných, které ke mě chodí už pár let a jsou to tak trochu kámošky.Plán mám takový, že si naobjednám zákaznice 2 denně a to by mohlo jít.Jednu dopoledne, kdy jsem se domluvila s mamkou, že si veme mimi na procházku a jednu odpo, kdy půjde venčit tatínek až přijde z práce.No a když holt hlídání nebude, tak dám předtím mimi spinkat a když se náhodou vzbudí tak se svět nezboří, holky jsou super.A nebude to tak asi ani denně, tolik chápavých zase nemám :nevim: .Tak obden asi.potud představa, realita bude asi jiná, každopádně je tu tchýně, tchán, mamka, mám 3 bratry a myslím, že si dost pomáháme, tak to nějak půjde.Byli horší časy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
25.4.10 23:25

Drž se Alen- zlatíčko. Tvojeho přítele bych asi musela zbít vařečkou, kdyby Tě aspoň tak nedeptal :nevim: Zkoušela jsi mu ukázat aspoň fotku z UZV? Mě ji doktorka pro přítele vyjela za 50 Kč. A to jsme byli s bobulí v šestém týdnu, u Tebe bude vidět mnohem víc :lol:
Měj se co nejlíp a drž se v psychické pohůdce nebo budeš mít malou vzteklinku…A pak se Ti bude při mateřské hůř pracovat.
Jinak taky čekám první a budu se snažit pracovat aspoń na půl úvazek externě. A věřím, že to půjde.
Papa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
26.4.10 08:13

Alen: Alen,tak z toho si nic nedělej, ten můj se mnou na ultrazvuky taky nechodí,ani u prvního ani teď. Ale na druhou stranu jsem ráda,protože mám v plánu si pohlaví (jestli se konečně ukáže) nechat jako překvapení pro ostatní a on by to určitě vykecal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.4.10 08:26
alen89 píše:
jj byl a prave ze byl i na tom ultrazvuku 3D kam jdu za mesic,takze se priznam ze me mrzi ze by me o to ochudil ,jen pro to ze se mimnko narodi ted a ne za 2-3roky. Ja nekdy me popada vztek,si rikam dite jsem do budoucna chteli(kdyz vse bude klapat),kdyz nas opusti tak si moc nepomuze,dite nechce videt jak vychovavam sama nebo s pomoci my mamy a trapim se,platit by na nej stejnak musel a jeste k tomu by byl smutnej ze me stratil,tak co stale resi ,kdyz tim ze by odesel si vlastne nikterak nepomuze ba naopak mozna i ublizi a tohle on vi,tak babo rad proste ma on sam v hlave gulas.

Alen, my jsme to měli podobně, byli jsme domluvení, že dítě mít budeme (má už dva kluky puberťáky). Ale otěhotněla jsem omylem a tvářil se hóóódně kysele. Ani kopání a bříško moc neprožíval. Na porod jsem mu vysvětlila, že ho potřebuju, aby mi dával napít, volal sestru, otevíral a zavíral okno a tak. A že bude na první dobu porodní a pak uvidíme. Dopadlo to tak, že jsme první dobu porodní téměř přeskočili a než bys řekla švec, byli jsme oba na porodním sále a on byl první, kdo malou držel v náručí a je na to hrozně hrdý.
Zkus na něj jít z té praktické stránky, jakože ho u porodu potřebuješ kvůli servisu :wink:

Jo ještě šestinedělí u nás nebylo nic moc, malá dost brečela, já byla zmatená a fyzicky nic moc, ale pak se to srovnalo a on malou miluje a je z ní úplně vedle :D

Hlavně tomu dej čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
26.4.10 08:39

Holky,tak to náš první sice plánovaný nebyl,teď druhé plánované je a neprožívá ani jedno,že by sám přišel a sáhl na bříško ,jak kope,to ne…jako nenechá mě tahat těžký věci,u prvního porodu byl a u druhýho chci aby tam byl taky,zatím se k tomu nijak moc nevyjadřoval.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
26.4.10 08:55

Alen, ja si jeste myslim, ze je rozmrzely hlavne z toho, ze zase bude tatkou, v tom smyslu, ze nebude mit chvilu zivot jako " za mlada bez zavazku ", ptz kdyz odesel od predesle rodiny, tak si asi ted predstavoval, jak si budete uzivat a i se tak trochu vyblbnout atd…( popr. pracovne vytizit, aby firma jela) a toto tehotenstvi mu prekazilo jeho predstavy, plany.
Doufam, ze me pochopis, nemyslim to ve zlem..

Ten muj ma take syna z prvniho vztahu a tohle bylo presne co mi rekl, kdyz jsem do toho prisla…skoda, ze spolu nezustaneme dyl jen my dva, aby jsme si sebe uzili, ptz pak to tolik nepujde. A toto mi opakoval dost casto, az jsem mu rekla a slibila, ze to bude v pohode a urco budeme jezdit na dovci, maleho dame k babi atd. Pak se sklidnil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
26.4.10 10:13

holciny moje vy jste proste uzasny,to ctu a slzi mi oci,vzdy mi dodate silu.
Jinak fotecku dostal uz z te ambulance ,ale nechtel se na ni ani podivat,ani nevim kam zmizela,ale to bylo ve chvili kdy mi prislo ze si jeste neuvedomuje ze stim nejde nic delat a na tich dalsich jsem uz ani o ni nerikala :-( .
No kazdopadne se ho zeptam,jestli tam semnou na tem UZV pujde,kdyz ne tak uz i tu dalsi fotecku prinesu(uz na te prvni fotecce ve 13TT bylo videt ze je to cely clovicek).
Mate pravdu(kdyz neutece),tak k tomu porodu doufam pujde ,budu se mu snazit vysvetlit,ze tam jde hlavne kvuli me(a vzdy byl zlaticko,kdyz me neco bolelo,tak se o me staral).
S tema nechtikama jsem presne doufala ze to takhle budu delat 1 az 2 zakaznice denne by mi prisli domu a ikdyz budu mit u sebe miminko,tak budu doufat ze jsou to zensky chapavy a ba naopak budou treba radi ze mimnko uvidi ,nebo popripade pochovaji.
No a ted mam dilema mym rodicum se jeste nic nereklo a vim ze oni to,jelikoz znaji okrajove nasi finacni situaci,budou brat mimnko prve jako problem a starost a budou mit strarosti.No a oni jedou 18kvetna na dovolenou,tak chci aby si ji uzili a nemysleli na starosti,tak premyslim ze jim to reknu az po te dovolene,teda jestli semi podari do te doby skryt brisko,pac uz ted ho schovavam pod volne veci,ale nevim,uz beztak budou drzkovat ze jim to rikam pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
26.4.10 10:29

Alen, neznám tvoje rodiče, ale je fakt, že se stala nehoda, ale jste oba dospělý a myslím, že ty k tomu všemu přistupuješ velmi racionálně a zodpvědně. Prostě stalo se a ted to musíte řešit čelem. Rodiče tě určitě milují a ve „srabu“ tě nenechají. Jen tak mmch. Kdy je vhodná doba na početí? Odpověd zní nikdy, vždycky se najde spousta okolností, který by se daly zlepšit a vyřešit. Důležitá je láska a tu Ty tomu dítku, tuším správně, že holčičce?, dáš a dáváš už ted.
Ale chtěla jsem se dostat k tomu, že bych to rodičům právě možná řekla před dovolenou, aby si to v klidu a v pohodě v jiným prostředí moohli rozmyslet a vstřebat to. Předpokládám, že jedou za teplem,tak to tam na ně bude působit pozitivně a určitě tam budou i rodiny s dětma. Ale jak jsem psala na začátku, neznám je. Jen držím palce

• Citovat
  • Upravit
97
26.4.10 10:43

jellen :dekuju ,ano jedou za teplem,oni nejsou spatny ,milujou me to ano ,jde spis taky o me ze nechci aby meli starosti a nehlede ,beztak mame ted straosti nad hlavu a oni budou do toho jeste syckovat(to delaji velmy casto),takze kdyz byl nakej problem tak misto podpory mi pridali do hlevy jeste starosti a trosku me ubili ze treba udelali z komara velblouda.Takze bych nejradci to oznamila a asi snad nechtela slyset ty starosti ,ale jen to jak se treba budou tesit.Protoze slysim moji mamu,, No jezisi a ted no a to uz nejde dat pryc no a ktem vasim starostem mo jak to chcete udelat ,ted mate maly byt,ty mas cerstve zivnost ta vas stala prachy no jeste tohle do baraku no to my snad na tu dovolenou radci nepojedem to ne ,no to jt teda pekny a tata by jen zacal chodit po mistnosti a funet.Takze cekam takovou reakci,proto se netesim jim to rict,jelikoz takhle reagujou na vetsinu problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
26.4.10 10:54

No Alen, tak v tomhle případě bych jim to možná právě proto řekla ještě před dovolenou, těsně před odjezdem, aby Tě právě nemohli moc kontaktovat a udílet rady. Určitě ti nebudou denně volat a utrácet za to, aby ti domlouvali. Mamka je žena, tak určitě pochopí a ví, že se to může stát a určitě ví, že není vhodné jít na potrat, nehledě na to, že si to zjistila stejně pozdě. Možná bude potřebovat čas, ale určitě to překousne.

• Citovat
  • Upravit
12959
26.4.10 11:02

alen: Třeba tě rodiče překvapí a vezmou to v pohodě:-) Přece jen si otěhotněla přes antikoncepci a ms jsi měla,takže je to pochopitelné,že jsi to delší dobu nepoznala. Já se takhle taky bála,i u druhýho…hlavně tátovi reakce,já zase řešila abych mu „nepokazila“ vánoce,ikdyž mi přišlo strašně hezký dát fotku utz jako pod stromeček…no nakonec jsem to nechala po vánocích,ale bylo to v pohodě:-)Ničeho se neboj a řekni jim to,alespoň už to budeš mít z krku a budeš mít zase o „starost“ míň:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
27.4.10 08:07

Ahoj Alen,

jen mě napadlo, že bys tu fotku z UTZ mohla buď prostě nechat jen tak ležet třeba na stole.. nebo bys mohla vložit do obálky s malým dopisem jako od malého… Třeba vymyslíš něco dojemného, co ho dostane.
No a podobně to můžeš udělat i pro rodiče. :wink:
Rodiče mají starosti vždycky, ale nakonec budou rádi za krásné vnoučátko, uvidíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
27.4.10 16:28

to u rodici je dobry napad.No jinak jsme se predvcerejskem nepohodli rikal zas osklivy veci a ja zas plakala a pak zas vse v pohode takze jsme nic vlastne nedoresili. Dnes jsem dostala vysledky z prvni krve a zjistili mi ze jsem 0rh-,tak me to trochu vydesilo ze mimi muze byt rh+ ,no ale pry to u prvniho mimi vubec nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.4.10 16:36
alen89 píše:
to u rodici je dobry napad.No jinak jsme se predvcerejskem nepohodli rikal zas osklivy veci a ja zas plakala a pak zas vse v pohode takze jsme nic vlastne nedoresili. Dnes jsem dostala vysledky z prvni krve a zjistili mi ze jsem 0rh-,tak me to trochu vydesilo ze mimi muze byt rh+ ,no ale pry to u prvniho mimi vubec nevadi.

Alen, mně ten tvůj chlap pěkně rozčiluje :cert: Co jako máš teď dělat? Mimčo už máš v bříšku a interrupci ti nikdo neudělá :zed: Co po tobě vlastně chce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
27.4.10 16:58

Chuanitko, me prijde, ze chce, aby se Alen netesila!!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie