Jsem těhotná - a je to problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
19.5.10 15:03

přítele bych ukřižovala :pocitac: :zed: tohle přece není fér :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.5.10 00:43

Bohužel už se nedozvíme co a jak se to stalo, Alen už nám to nevysvětlí, chápu, že je to teď pro ni hodně bolavá záležitost :cry: :cry: Přítele taky hodně odsuzuji a asi bych na jejím místě uvažovala o řešení celého vztahu až na to sebere sílu, ldyž viděla, jak se zachoval v krizové situaci, teď už ji přece nic nedrží. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.10 08:24

všechno se dá zvládnout

Ahoj Phoebe. Chtěla bych reagovat na Tvůj odkaz. Jsem na tom trošku podobně. Sice nemám dluhy, ale zavazuje mě dost vysoký úvěr k bytu, který jsem si před dvěma lety pořídila a teď to vypadá, že jsem těhotná… Taky tancuji v zahraničí, právě proto, abych jej co nejdříve splatila. Teď ale nevím co dělat, jestli se potvdí, že jsem opravdu těhotná. To zjistím přesně až za dva týdny, co přijedu domů a půjdu k doktorovi, protože test byl negativní. Držím palce, ať to dopadne s přítelem dobře. Když jsem minulý týden řekla tomu mému, že jsem nedostala menstruaci a asi jsem těhotná řekl mi, ať si nachystám 3.500, že on rodinu nechce, že mi to říká na rovinu. Takže alespoň vím, že s ním po čítat nemůžu. A abych řekla pravdu, potrat je to poslední na co teď myslím. Bude mi skoro 28 let a musíme to s tím malým (jestli se těhotenství potvrdí) nějak zvládnout, i když to nebude jednoduché… Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.4.23 14:21

Jsem těhotná

Dobrý den, měsíc zpátky jsem zjistila těhotenství, jenže s přítelem který mě podvedl. nevim jak se mám zachovat.
Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky