Jsem těhotná - a je to problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
3.5.10 22:05

Taky napjatě čekám. Snad se Alen neurazila :think:

• Citovat
  • Upravit
4724
3.5.10 23:14

ahoj Alen, dlouho jsem tu nebyla a teď nestačím zírat, doufala jsem že už bude líp. No přidám i svůj názor, jak psaly holky zdá se mi že ví moc dobře co stres může způsobit a že si v hloubi duše furt přeje abys o miminko přišla, prostě si vážně myslím že doufá že miminko prostě nebude, další věcí je jak se chová když se o miminku nebavíte a když na mimi přijde řeč… když se o mimi nebavíte tak ti ukazuje jak je to bez mimi krásné, úžasné skvělé a když na mimi přijde řeč tak jako by chtěl ukázat jak je to obrovský problém a že se to prostě musí ještě nějak vyřešit… Hele my jsme na tom taky mizerně, víc než vy a přítel má občas taky přiblblé kecy i když mimi chce ale prostě ty moje dluhy no, ale na toho tvýho chlapa teda ani zdaleka nemá… není to k tobě fér a opravdu by jsi měla přitvrdit. A to že se moc nevídáte nic neznamená protože furt jsi doma a vždycky tam prostě budeš když on přijde… přestaň na něj být milá a když začne ty svoje cukrbliky tak mu vpal… jooo najednou jsi milej, najednou je vše ok… jdi se vycpat… něco podobného. Určitě na tom fin. nejste tak mizerně aby vás miminko zrujnovalo… Alen přeji ti moooc štěstí, koukala jsem že jsi z prahy… kdyby jsi chtěla můžeme se třeba někdy někde sejít :wink: držím ti moc palce, chápu že chceš pro miminko tátu ale táta kterej se chová takhle prostě není táta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
4.5.10 09:39

haloo Alen jak se máte?

• Citovat
  • Upravit
4960
7.5.10 15:31

Ty jo, Alen dělám si o tebe krapet starost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
7.5.10 19:19

Taky bych uvítala nějakou reakci, abysme věděly, že je Alen v pořádku :roll:

• Citovat
  • Upravit
194
7.5.10 23:14

Hm, taky už mě napadají hororové scénáře :think: , ale snad je vše v pořádku a Alen nám brzo napíše :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
8.5.10 01:08

no už je to víc jak týden :-? , zkoušely jste některá napsat třeba soukromou zprávu? taky začínám být nervózní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
8.5.10 01:18

Koukala jsem na profil a naposledy byla online 29.4. od té doby nic :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
8.5.10 01:19

taky jsem na to teď koukala :-( , no zkusila jsem to a napsala jsem jí zprávu tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
8.5.10 08:23

Na jednu stranu si říkám, že se Alen nakonec narychlo odstěhovala k rodičům a ti nemají internet, ale na druhou ????

• Citovat
  • Upravit
12959
8.5.10 08:56

Taky jsem koukala,že naposledy tu byla toho 29…snad je všechno v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
12.5.10 10:39
:think: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
3138
16.5.10 06:54

holky tak alen se rozloucila,o miminko bohuzel prisla :cry:
 https://www.emimino.cz/…uceni-42184/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.5.10 08:29

Bohužel jsem už taky četla, chudák holka.

• Citovat
  • Upravit
12959
16.5.10 10:50

:cry: :cry: ježiš, to je mi moc líto :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat