Jsem těhotná - a je to problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4960
19.4.10 11:07

Phoebe: Taky moc gratuluji a přeji co nejvíc zdravíčka :srdce:
Alen: Držím na ty testy maximálně pěsti-drž se :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
19.4.10 11:25

ahoj děvčátka,tak jsme četla vaše příběhy,a musím taky přijít s troškou do krámu
mě letos už bude 41,a mám 2 syny,23 bude starším,a 17letýho,toho prvního jsme měla se spolužákem,chodili jsme spolu od 15,no co čert nechtěl,otěhotněla jsem,strašně byl šťastný,ale samozřejmě,že to nemohlo fungovat,děti měly děti,rozešli jsme se,když malýmu bylo 6 měsíců,pak šel na vojnu,a když se vráti,navštívil ho asi 2 krát,od té doby ho už nikdy neviděl,jen posílal výživné,ale nelituju toho,měla jsem jen 2 dny na rozmyšlenou,zda si to nechat,páč už jsem byla 12 tt,a taky měla 2 měsíce MS,prostě jsem jen chtěla napsat,že se to dá zvládnout i bez chlapa,on se potom nějaký najde,ale přeji všem,ať máte za partnery suprové tatínky pro své dětičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.10 19:32

zdravím,
píšu anonym - kvůli svému soukromí,omlouvám se,ale mám problém,který vám tu popíši ..
dostala jsme menstruaci normálně jak jsem měla ted ao den delé,ale to je normální,ale od začátku ms a to už mám po ní pár dní mě bolí pořád jako na ms ,sice míň,ale bolí,dneska se mi i zamotala hlava,mám i zimnici,děťátko neplánujeme v nejbližší době… proto se toho docela děsím test jsem nezkoušela,může to být ? vím,že nejste věštkyně,ale mám strach.

• Citovat
  • Upravit
97
20.4.10 15:24

Tak holky zitra jdu na tu genetiku,tak uvidim,jak dopadnu budu Vas informovat.Jinak doma u nas vse pri starem ,porad jak prijde rec na maly tak problem no. Tak doufam ze ta genetika to rosekne a pak uz to budem muset ozbamit okoli,beztak me asi mamina roztrhne ze ji to rikam v 15tydnu,ale ja kdyz to vezmu to beztak dlouho nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.4.10 16:24

Ahojky. Co vim ja tak umele preruseni jde do 12 tydne,a pak uz jen ze zdravotnich duvodu.Tak to bylo receno me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.4.10 16:53

alen: Budu držet zítra palce :kytka: ..Neboj se,když to mamce vysvětlíš,jak to bylo,tak to jistě pochopí:)Ještě mě napadlo,jestli přítel prostě teď nemá strach jak dopadne ta genetika,třeba proto o miminku zatím nechce moc mluvit…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laura81
21.4.10 18:47

EWZA: před přispěním by sis měla přečíst celou diskuzi, toto už Alen dávno neřeší..

ALEN: tak jak jsi dopadla? Moc jsem ti držela palce..

• Citovat
  • Upravit
97
21.4.10 21:53

tak holciny chvilka napeti :-P :-P :-P ,jsme zdravi a nejspis budeme zdravy holky(nejspis cekam holcicku),podle vseho je srdicko zdrave a miminko take,jeste v 21tydnu jdu na podrobny ultz,ale snad bude v poradku.Sestricky byly jen udiveny ze jsem jeste nedostala tehu prukazku tak zitra rano jdu naodbery tak snad mi ji uz da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
21.4.10 21:59

No pritel sam rekl ze at necekam ze se bude radovat,nevi jak dokaze mit rad dve holcicky stejne s tim ze jedna byla chtena druha ne,ale sam rekl ze by si nedokazal predstavit ze by odesel a koukal jak se s miminkem trapim ze to nezvladam atd…coz je jeho zpusob ,kdy mi chtel rict neboj neopustim vas :zed: .No tak doufam ze to zvladnem.NO TED VYMYSLET JAK TO OZNAMIT MYM RODICUM,mam pocit jak kdybych za nima mela jit s tim ze mam poznamku v zakovsky(ja nevim k cemu to lip prirovnat :-(,ikdyz je to vaznejsi )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
21.4.10 22:06

Allen ja měla u prvniho kluka menzes až do 3 měsice a to už potrat uržitě nejde aspon myslim. My jsme mimčo chtěli já byla naopak zoufalá že to mam a pak jsem málem padla kdyč mi doktor řekl že je to 13 . tyden těhu. menstruace neni vždy spolehliva indicie. Je mi tě moc lito . Mimčo je to nejúčasnějši co tě může potkat. Na druhou stranu jsi zodpovědná tak myslim že se rozhodneš správně at už tak nebo tak.Ty nejlip viš jak na tom jste .Držim palce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.4.10 01:21

Alen, tak mám radost za vás všechny, tak ať se máte dobře :palec: Už se to obrací k lepšímu :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
22.4.10 08:36

Alen: To je supeeeer,že jste v pořádku:-) Rodičů se neboj,prostě jim řekni jak to bylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
22.4.10 08:51

Alen taky gratuluji k holčičce…no já myslím, že jestli je u vás doma vše v normě, tak vaši budou nadšení :-)přítel má zvláštní vyjadřovací schopnosti že? :cert: nic si z toho nedělej…uvidíme je po porodu, jací to jsou tvrďáci :wink:

• Citovat
  • Upravit
97
22.4.10 08:54

Dekuji Alys,ted jen dohonit vsechny ty vysetreni co jsme propasly,oznamit to a uz se na vse zacinam koukat dobre.Pritel mi vcera nenapadne v mym polospanku pohladil brisko :wink: ,tak me to tak zahralo a dodalo energii,ze snad vse bude v poradku.Jen jsem trosinku schodila,tak si mam hlidat vahu na radu dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
22.4.10 08:57

JJ u pritele jsme se musela naucit cist tzv.mezi radky ,abych pochopila co je tim mysleno,ikdyz nekdy to stve,tak jak uz ho znam tak uz to poznam.On je takovy cely trosicku slozity :lol: :lol: :lol: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí