Jsem těhotná - a je to problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
11.4.10 19:05

pheopene tyjo to jsou osudy a ty jsi proste dobra a tvoje mamka take.No po pravde by me mrzelo kdyby melo maly byt bez tatinka,ale vim ze je hodne zenskych,ktery to zvladny,ale na to nechci myslet stale verim ze to nak zvladneme. A vim ze ikdyby nas miminko rozdelilo,tak me uplne na holickach pritel nenecha,neni zbabelec.Ale preju si div se nemodlim,aby se to nestalo miluju ho presprilis moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
11.4.10 20:37

Alen: Neboj se,dopadne to dobře :kytka: Pokud tě přítel miluje,tak vás neopustí a děťátko bude mít určitě rád,vem ho někdy na ultrazvuk,nebo mu z něj ukaž fokty,až začne kopat,tak mu dej sáhnout… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
11.4.10 22:42

Ahojky, taky chci pogratulovat a povzbudit.
Bydlení v 1+1 s 1 dítětem mně přijde celkem OK. A peníze - přítel vydělává, ty budeš dostávat rodičák, takže i kdyby sis nějaký čas nemohla přivydělávat, protože nebudeš mít hlídání, bez peněz nebudete. Dej chlapovi čas si to utřepat v hlavě, jestli to vydržíš, téma mimi nebmusí být to hlavní ve vaší konverzaci. A to, že teď neví, jestli ho bude moct mít rád, je celkem normální - myslím, že i jiní muži s dítětem přemýšlejí, jak a kam se jim „vejde“ druhorozené. A ještě k těm penězům - zkuste cvičně snížit výdaje - nakupovat jídlo a drogerii v akcích - to je to nejjednodušší a vlastně vás to nijak neomezí - spíš jen povzbudí, že to z penězi opravdu půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.4.10 10:21

Ahoj, tak to je super novina, ještě opožděně gratuluji :kytka:
Bydlení v 1+1 je v pohodě, my bydleli do Míšova 1 roku taky v takovém bytě a teď teda jsme napůl „rozstěhovaní“ :roll: ale klidně si to dovedu představit i dál. Super, že nemáte ještě byt zařízený, aspoň ho nezaplníte krámama tak jak my a pak to nebudete muset likvidovat, aby bylo místo na postýlku.
Ještě mne napadlo, až budeš dělat nehtíky s miminem, můžeš nabídnout zákaznicím hlídání miminka a při té příležitosti nechat hlídat i to své. Domluvíš se s nějakou chůvou, co by chodila do salonu a hlídala. Já třeba na nehty nechodím kvůli mimču - musela bych složitě organizovat hlídání, zatímco kdyby mi takovou službu manikérka nabídla, klidně bych si stovku navíc zaplatila. :wink: Bych teda šla jen na P-shine, umělé nehty nenosím, ale i tak - když už někde hlídají děti, tak jedině ty větší, tak můžeš přijít s novou službou, třeba by byl zájem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.10 10:29

Alen 89 byla sem ve stejné situaci jako ty, otěhotněla sem v 19 letech v prvním semestru na vejšce, no přítel o tom nechtěl ani slyšet jo, no tak sem si řekla že pujdu na přerušení, jenže mi to nedalo, a miminko sem si nechala, no a teď mám tříletou cácorku, a sem moc šťastná, taťka s námi je, neboj je to pro Vás šok, ale nakonec budete rádi, že mímo máte, je to to nejlepší co tě v životě může potkat fakt :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.4.10 14:49

no mam podobny osud, i pres antikoncepci jsem otehotnela a tehdejsi pritel dite v zadnem pripade nechtel, ja jsem si nedokazala predstavit, ze bych sla na potrat a ditko jsem si nechala i kdyz jsem vedela, ze budu na nej uplne sama. Nakonec se nabidli moji rodice, ze u nich muzem bydlet, s dcerkou nepomahali, ale diky bohu za strechu nad hlavou! Peněz jsme měly málo, Někdy jsem třeba i neobedvala abych usetrila a měla pro dcerku, ale zvladly jsme to všechno. Dnes je dceri 5let. jsem vdana za super muzskeho a cekame spolem chtene druhe ditko a jsem opravdu stastna a Tobe přeji at uz se rozhodnes jakkoliv aby si byla take ststna a myslim si, ze nic jineho te neudela tak stastnou jako porodit a vychovat ditko. To pak clovek na sebe muze byt hrdy. Drzim TI pěsti pro štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.4.10 17:53

Dekuji Vam vsem za podporu moc si ji vazim.No abych vam zas rekla jak u nas vcerejsek probyhal.Pritel prisel domu a byl milionovej uzasnej milej vsechno,ale o malym jsme se ani necekli,pak nak prislo na to slovo a najednou jak kdyz na nej hrstnete kybl studeny vody, No rekl ze si to nedokaze predstavit a hlavne to jak by to rekl byvalce( z me stranky mi to je uplne putna co ona si bude myslit),ale on se boji ze ikdyby ji to po pravde vysvetlil jak se to stalo ze ona to nepochopia zacne mu delat s zle s jeho ditkem, No ono to je totiz tak ze ona se z rozchodem poradne nevyrovnala. Ja nekdy se citim taky strasne ze mam pocit ze jsem odtahla tatu od rodiny,pac jeho ditko je pomerne jeste male,ale zas si rikam kdyby nechtel.....No kazdopadne rekl ze by nedopustil aby o sve jiz narozene ditko prisel(pocitam mysleno na ukor toho jeste nenarozeneho). No takze zacinam mit vitr z toho ze jestli ona se to dozvi a zacne delat zle,tak on udela maximum aby se nadele s ditkem vidal,(takze mam strach ze i na ukor naseho vztahu). Taky chce odjet nekam na vylet s kamaradem nevi na kolik dni,proste vypnout i bez mobilu ,tak mam i myslenky ze az odjede ze se nevrati :cry: .Zitra jdu ke sve gynekolozce tak jsem zvedava jak to uni dopadne.Jinak ty rady ohledne salonku jsou super premyslim o tom,ale spis mam strach ze jak jsme tam tri ze uz se vic mista pro koutek nenajde,ale neco takoveho by to vymyslet chtelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
12.4.10 18:22

tak co píšeš docela koukám, takže on neví co by mu ta jeho bývalá na to řekla??!!? zdá se mi že na ní mu záleží víc než na tobě…

nicméně jsi ve složitý situaci, a navíc čekáš mimi tak mysli hlavně na něj, aby se u tebe v bříšku netrápilo, budu sledovat tuhle diskuzi jak ti to dopadne, a držím ti strašně moc palečky, aby jsi byla ze svým dětátkem štastná, a měj na paměti že mámou budeš i bez chlapa, a máš zodpovědnost která je prodle mě mnohem důležitější než chlapské vrtochy, přeju ti hodně síly aby jsi to zvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.4.10 18:44

dekuju zuzanko,no ne ze by mu na ni zalezelo vic jak na me spis na tom malym. On sve ditko miluje na devse to vim a uz to ze od nej odesel bylo pro nej tezke,takze me to jen pridavola na tom ze me opravdu miluje ikdyz se trapil ze odesel,ale proste vztah jin nefungoval.Ja si myslim ze ho netrapi az tak co na to rekne ,ale to jak se zacne chovat,ikdyz on je zas typ chlapa ,ktery si dokaze dupnout a pokud vim ona se snazila byt rozumna a chtela aby ikdyz nejsou spolu,aby male melo tatu.Ja kdyz jsem na to rikala svuj nazor ,tak mi bylo receno ze o tom vim prd(jak se zachova). Strasne bych si prala aby tohle bylo uz za nama a miloval mas take tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
12.4.10 19:36

Myslím si,že když ho zajímá názor bejvalky,že to neznačí nic dobrého …
Ber to tak,že i kdyby tak prostě hold ti bude muset platit alimenty,aniž bych ti tohle přála,vím,že když někoho miluješ tak na něj koukáš ´´růžovejma brejlema´´ ale když tohle čtu , občas co napíšeš jak on se zachoval,je to hrozný,vidím,že ho miluješ a snažíš se ho pak bránit,ale opravdu jsou to řeči teda ne moc hezký …
každopádně,nějak to dopadne,až bude pryč udělej si jasno v hlavě,rozmysli si všechno salonek a tak …rozmysli si,co seš schopná z lásky akceptovat (v jeho chování)

přeji ti pevné nervy,zdravé miminko,štěstí - do vztahu,ale hlavně pro tebe a pro miminko,aby se to vyřešilo tak jak si přeješ a byly jste šťastná rodinka.
Uvidíš,jednou bude dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
12.4.10 19:49

bohužel souhlasím…si něco nebude v pořádku když mu až tka záleží na tom co si myslí jeho ex.je jasné že na dítku co má mu záleží ale hold si udělal druhé tak se ho řpece nezbaví to je do něj hnusné,promin,ale já byhc teda přitvrdila.řekla byhc mu narovinu co si myslí že bude první dítk upřednostnovata tebe ted jako hnát na potrat?Já byhc mu dala čočku :lol: Ale jako opravdu.....k tomu fakt nemám slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
12.4.10 20:05
Crystal87 píše:
bohužel souhlasím…si něco nebude v pořádku když mu až tka záleží na tom co si myslí jeho ex.je jasné že na dítku co má mu záleží ale hold si udělal druhé tak se ho řpece nezbaví to je do něj hnusné,promin,ale já byhc teda přitvrdila.řekla byhc mu narovinu co si myslí že bude první dítk upřednostnovata tebe ted jako hnát na potrat?Já byhc mu dala čočku :lol: Ale jako opravdu.....k tomu fakt nemám slov.

Moje slova! :palec:
Asi bych na to šla taky ostřeji. Je to fakt srab, pokud se k tomu nedokáže zodpovědně postavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.4.10 20:09

Ja ho stale,ja nevim ja to rict ,no proste se snazim chapat ze je to pro nej sok ,no proste se boji ze jeho ex bude delat zlo s malym. :zed: . Mi rikal ze treba ceka ,ze kdyby chtel sve prvni ditko videt,tak ze ona mu rekne ze si tamhle udelal druhy tak at se stara tam a je uz necha bejt.To mi rikal ze se tohodle boji,jemu jde proste o to aby neprisel o to prvni. S tema chlapama to opravdu neni lehky.Ja kdyz se podivam na naz vztah,ktery uz jednou prosel tezkou zkouskou a vydrzel a to jak nam je spolu krasne a ikdyz jsme se nekdy stekli,tak jsem si lepsiho chlapa nemohla prat,tak mi je proste ted z toho vseho smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.10 20:10

Ahoj,jak jsem to tady cetla,chtela jsem Ti napsat svoji osobni zkusenost,pred 5 lety jsem byla na miniinterupci,byla jsem tenkrat tehotna s pritelem,se kterym jsem byla par mesicu,pred nim jsem mela jineho a s nim jsem byla 5let a vim ze kdyby se to stalo v mem minulem vztahu ze at byl pritel jaky chtel na potrat by me nikdy neposlal,ten se kterym jsem byla po nem ,se tvaril jako andilek,rikal mi ze na miminko neni vhodna doba…atd ze si udelame jine ze me miluje…atd,a tak ja hloupa jsem sla na potrat,a tam mi rekla jedna pani dotorka vetu „Kdyz Vás přitel je schopny poslat na potrat tak vas nemiluje a s nejvesti pravdepodobnosti se rozejdete“ a mela pravdu ,vyklubal se z neho srab,a sobec,protoze kdyby me opravdu miloval nechoval by se tak jak se choval(byly tam i jine duvody) a rozhodne by mi nedovolil jit na potrat…hodnekrat jsem to obrecela…,ted po 5 letech jsem stastne vdana mam hodneho muze a on je jen mou zlou vzpominkou,opet jsem otehotnela ale bohuzel to bylo zamlkle tehotenství,takze se jdeme snazit znova(a tak moc jsem si miminko prali)…a to ze si Tvuj pritel jede nekde procistit hlavu je sobectví mel by byt s tebou,je zajimave ze je hodny a zlaty ale jak prijde na miminko tak te posila na potrat co je to za chlapa!!!!myslim si ze mozna nechce druhe dite a taky se boji ze by uz byl k tobe pripoutany navzdy…to jemu nazor ale rozhodnuti je jen a jen na tobe.Já na jednu stranu lituju a na druhou mi to vse otevrelo oci a mam hodneho muze,ale musela jsem za to draze zaplatit,ted se jen modlim za zdrave miminko!!

• Citovat
  • Upravit
10052
12.4.10 20:27

Milá Alen, tak doufám že anonymní příspěvek výše ti konečně otevřel oči, a přestaneš si konečně svého přítele malovat v růžových barvách, taky si myslím že je to tím, že jsi ještě docela mladá holka… 100 procentne souhlasím s tím že když chce aby jsi šla na potrat, tak ten chlap je sobec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí