Jsem těhotná - a je to problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.4.10 20:31

Ty jsi hodne zamilovana, tak se v tom pekne motas :think: Asi bys potrebovala nekoho pragmatickeho, kdo ti pomuze se na vsechno podivat nestranne a bez emoci-nemas segru, mamku, dobrou kamaradku, kteri vas oba znaji? Sama se v tom uplacas, a ted by ses potrebovala soustredit spise na sebe a to mrne co ti plave v brise, ne na problemy sveho chlopka :zed: Klidne ho nech odjet, taky ti to prospeje, ale nebud sama, s nekym si popovidat musis.. Neboj, bude lip, holt prozivas vyzivnou zivotni zkusenost, ktera te posune nekam dal!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.10 20:53

jsem ten prvni anonym......podivej se na prítele strizlivima ocima,a rekni mu ze si dite nechas…jak se k tomu postaví,to uvidis!!!!

• Citovat
  • Upravit
97
12.4.10 20:54

tyjo, no podle toho co si pisla ,mi nezbyva nez verit tomu ze je ten muj jinej… :oops: . Ja se priznam ze vase zkusenosti me takhle spatne zkusenosti desi a taky to porad vidim jinak ,dokud mi to zde nenapisete a ja si rika ze na tom i neco bude,ale stale se snazim byt chpava. Ja byla vzdy tak trochu najivni,ale stale se snazim verit ze to bude dobry,pac kdybych neverila bylo by to spatny.Ja jsem vzdy ten typ cloveka,ktrery se snazi problemy resit v klidu,rozumne(taky ne vzdy to nejde a i vyletim),jsem proste nekdy takovej ten hloupoujckej dobrak.A jelikoz vlastne nemam takovou tu opravdovou kamaradku,ale jen plno znamych pomaha mi moc vypovidat se tady s vama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.4.10 21:00

Prave ze sourozence nemam,moje mamka neni spatna,ale jsme kazda jina takze se v hodne vecech,nazorech a postojich lisime,tam nevim jestli by to delalo dobrotu a na kamaradky nak nebyl cas,mam par znamych,ale neverim jim na tolik,ze by si z myho problemu neudelaly jen dalsi zajimave tema co poslat dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.10 21:01

pokud si ale vic nez 12 tyden,tak ti nikdo potrat neudela,a cim pozdeji tim horsi,jsou mozne ruzne komplikace,nemusi ale muzou byt,ja jsem taky verila,nevm je to mozna osud,ale bojim se .Deti mit muzu ale sama vidis,pak kdyz chces tak to nejde nebo je to treba spatne,ja doufam ze uz jsem si vybrala to zle ,za nechtene tehotenstvi jsem zaplatila chtenym,tak ted uz se doufam dockam zdraveho miminka......pokud te miluje,nedovoli ti jit na potrat!!! toto muj nazor.Já uz bych na potrat nikdy nesla i za cenu ze bych mela byt s diteme sama,byla to horka zkusenost.Mysli srdcem!

• Citovat
  • Upravit
6093
12.4.10 21:05

Nemyslím si, že mezi věkem zakladatelky a jejím uvažováním je nějaká přímá úměra.
Každá rada drahá.
Zamyslela jste se některá, jak byste se zachovaly v podobné situaci?
Myslím, že ať je člověku 20 nebo 30, je to jedno, vždy se snaží danou situaci zachránit.

Bez peněz, nejistého bydlení a budoucnosti poslat partnera k šípku - tomu říkám odvaha.

Pár těch posledních příspěvků mi přijde až moc vyhrocených, ale třeba jen můj pocit ;-)

Zakladatelko, pokud miminko opravdu chceš, oznam příteli, že si ho necháš. Že už ten nový život máš prostě ráda a jeho miluješ a víš, že to spolu zvládnete!!

Připrav se ale i na možnost, že přítel se sebere a odejde. POkudtě ale opravdu miluje, rozleží se mu to za pár dní v hlavě a přijde s omluvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
12.4.10 21:05

Alen89,
ufff, jen za mě..byla bych na tvém místě teď rozhodnější a ten co tenhle šok prostě rozetne. Dítě je na cestě, a tvůj chlap buď šokem přišel o rozum nebo prostě nemá (alespoň pro mě, podle toho co jsi napsala) ty správné „kvality“ co bych od chlapa čekala.. a v tomhle bych mu dala vědět, že tohle teď není namístě.

má trochu moc problémů najednou, chápu, že je v šoku, neplánoval to, ale ani ty ne. Jsi na tom úplně stejně, akorát ty do toho těhotenství prostě utýct nemůžeš..
a teď byste měli být oba spolu a dodat si odvahu, nadechnout se a začít třeba přemýšlet jak a co udělat než brečet nad rozlitým mlíkem. Nebo jen tak spolu sdílet ten šok. Možná to chce víc času..každý jsme nějaký

a o první dítě přítel pokud bude mít zájem podle mě nepříjde.mají ošetřené návštěvy dítěte? a odhaduju, že pokud ex byla vstřícná už při rozchodu tak je to ženská rozumná a určitě nečekala , že časem zůstanete bezdětní… ¨

drž se. život ti teď udělal pěkný kotrmelec. a chlap ať se zmátoří co nejdřív, ke spokojenosti vás obou…vás tří.
 Zdenik

ps. držím palce ať to vyjde!!!

Příspěvek upraven 12.04.10 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.4.10 21:08

no …ja uz jsem ve 13+4.A to on vi uz od soboty,stejne jak ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
12.4.10 21:11

jo a já si to myslím, mladý holky uvažují jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
12.4.10 21:13

tohle už je snad 6 diskuze kdy pani pod přezdívkou Cappy komentuje moje názory, tak nevim jestli ti něco vadí, ale piš si sem svoje, a do mým příspěvku prosíém nešťourej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30413
12.4.10 21:14

Bohužel s anonymní se nedá než souhlasit. Pokud by tě měl fakt rád, tak má rád i to mimi a ani by ho potrat nenapadl natož aby tě k němu nutil. Rozumná ženská pochopí to, že když chlap odešel za jinou tak si s ní i pořídí mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.4.10 21:20

cappy dekuji za tvuj nazor ,je pravda ze se bojim ted tlacit na pilu,pac to nechci zhorsit a proste delat ukvapeny zaver ,kdyz treba za par dni muze byt vse jinak.Ale i presto dekuji ostatnim,kazdyho nazoru si cenim,pac mi ukazuji i veci ktere ja nevidim.
zdenik: No navsetvy osetreny nemaji na vsem se domluvili jak na penezich tak ostatnim slovne a klapalo to.No rozumna co se tyce ditete ano,tedy aspon myslim,ano meli,hlavne cerstve po rozchodu xneschodu a treba se nakou chvili nevidali,ale pak to bylo ok. No on dobre vedel ze deti chtit budu i podle vseho s tim pocital tak za tri roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.4.10 21:25

Jen jestli jeste muzu on me nenuti ze by mi rikal musis jit on mi rikal ,ze on chce abych sla atd..ty ostatni veci co jsem uz tu pisala uz vcera nebo predvcerejskem. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
12.4.10 21:25

Alen, pročetla jsem celou diskuzi a musím říct, že je to smutné, jak se tvůj přítel chová. V tomto období by ti měl být oporou a né tě srážet na kolena. Ale protože nerada soudím někoho, koho neznám, určitě ti nebudu radit, jako některé holky, abys ho poslala k vodě. Chlapi v sobě nemají ten mateřský pud a lásku a pokud je miminko neplánované, je to asi fakt šok. A některý třeba potřebuje víc času. Zkus mu dát ještě šanci, protože zůstat svobodnou matkou není opravdu žádná sranda. Žila jsem s dcerou sama, než jsme našly toho pravého tatínka a není to žádný med. Nestrádala jsem až tak uplně finančně, ale usínat každý večer sama a být sama na všechny starosti je náročné. Pokud se to ale nezlepší, asi bude dobré se nějak rozumně domluvit. Je to prostě situace, kde je každá rada drahá. Musíte to vyřešit především vy dva. Jen se netrap a nestresuj, protože to miminku škodí. Věřím, že to dobře dopadne. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.4.10 21:27

Ahoj Alen,
sledovala jsem tvou dizkuzi a příspěvky…když jsi psala jak jsi jela do gynekologické ambulance a viděla jsi mimíska na UTZ,normálně jsem měla slzy v očích :-D .Strašně moc ti gratuluji i když vím,že to budeš mít teď trošičku složité,ale někdy to tak život přináší.Hlavně se teď nestresuj z toho co a jak bude s tvým přítelem a mysli pokud možno jen na miminko.Jak píší holky,chlap co tě posílá na potrat a ještě k tomu mu záleží na bývalce,to není chlap :nevim: .To mě tedy hlava nebere.Moc bych ti ale přála,aby se s tím smířil a byl ti teď velikánskou oporou.Moc ti držím palce,jsi určitě silná holka,cítím to. :palec: :potlesk: Hodně síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí