Jsem těhotná - a je to problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12959
22.4.10 09:45

Alen: Vsak on roztaje,neboj..pockej az ji uvidí po porodu,to nejde si ten malinkej uzlíček nezamilovat :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.10 19:45

Tak uz i ja ma tehu prukazku. Ale to jak jsem doufala ze se to rosekne po vysledkach,tak asi ano ,ale spatnym smerem :cry: . Pritel co jsem si myslela ze se to zacne obracet k lepsimu ,tak najednou obrat,je zlej ,rika jak to dite nechce,nechce se o tom bavit nic, mam jen oci pro plac. Ja to taky nechtela,ale ted preci uz nic nezmenime.Jsem strasne nestastna vim ze je hodne matek co vychovava mimi samy,ale ja nechci uz tak to bude tezke a sama o to tezsi,tak moc ho miluju ze je pro me vsim o to mi vic ublizuje,nedokazu ani byt ani na nej ostra.Moc se bojim ,to ze mi rekl jednou ze by me nenechal s mimnkem ,aby se koukal jak to samotna nezvlada a za dva dny mi rekne ze tomu tatu delat nebude.Moc se bojim ,zustat sama tak ani moc nemam na koho se obratit ,kamarady nema a rodice jsou sice ok ,ale nedelalo by to dlouho dobrotu ,pac jim nechci byt nicim dluzna,pac vse pak mit na taliri.Moc se bojim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
23.4.10 20:11

to je teda prevít bezcitnej!!! Opravdu nemůžeš jít alespoň na čas k vašim? Možná kdyby byl sám, tak by mu to došlo..nevím, jestli jsi to už psala, ale co vůbec vaši na to, že budou prarodiče? Jestli máš s nimi normální vztah, svěř se jim a uvidíš. Určitě tě v tom nenechají.

• Citovat
  • Upravit
28294
23.4.10 20:18

Ježišmarjá ti chlapi jsou fakt magoři. To mě vždycky tak vytočí tohleto! Jednou si to dítě udělal, tak jaký cavyky kruciš! Je jeho stejně jako tvoje, tyhle výlevy, že on tátu dělat nebude, kurnik už táta je! Jsme se zas rozčílila. Byla bych na něj ostřejší, ty jsi emočně teď ještě citlivější, neboj se, hoď na něj vše co cítíš, to zklamání. To na ně někdy funguje, musí vidět, že jsi fakt z toho nešťastná, oni si furt myslí, že ženská všechno zvládne. Normálně breč, nadávej, cokoliv, neber si servítky, dělej to tak, jak to skutečně cítíš!

Držím ti strašně palce!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.10 20:53

misko: rodicum jsme to jeste nrekli ,pac jsme cekali na ty testy a tata byl pryc.ale mela jsem v planu jim to rict ted o vikendu,ale nejsem si jista zda to dokazu kdyz to doma nema urovnany a opravdu k nim jit to bych sla az v poslednim pripade,nechci aby si mysleli hned to nejhorsi o pritelovi(dobre ikdyz ted se chova strasne),ale jinak je suprovej,tak nechci aby na nej pak koukali stale mezi prsty.
suvik:jinak brecela jsem skoro az jsem se zajikala,rikala jsem mu ze on to vidi jinak a a jednoduse,chvilkama na me zkusil ze mi neveri ,ze jsem to planovala,pak mu doslo ze v mych dnech videl mou cervenou nehodu tak to vzak zpet a podobny veci.Vite ja to nechapu,byl zlatej a tulivej a proste vse ,takze tohle je pro me rana.Nechci z nej delat hajzla,je to supr chlap ,ale ja ho ted nepoznavam :cry: :cry: :cry: . Jenze ja kdyz bud ostrejsi a davat ultimata ,tak to mi na nej nezabere. Uz jsem 15+0 TT mam zdravi mimnko,takze proste ikdyby preziden chtel at dite nemam, tak ted uz to proste nejde,takze se uz nechci trapit a chci se zacit tesit,ale to mi bez toho druhyho moc nepujde. Vim ze nektere by mi rekli ,za tohle kopni hi do p..,ale to se rekne,kor kdyz cekate mimi mate fyn.problemi a milujete ho a chcete at ma mimi tatu :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
23.4.10 20:59

Alčo já to nemyslela, abys dávala ultimáta- Ale psala jsi že nejsi na něj ostrá, tak jsem si myslela, že jsi se upozadila a že to bys dělat neměla. Že by měl vědět, že tě ty jeho řeči trápí. Myslelal jsem to tak, že chlap kolikrát vůbec nechápe vážnost situace a furt je „v pohodě“ jakoby. Teď už se s tím nedá nic dělat a moc mě mrzí jeho přístup. Chápu tě maximálně taky by mě to moc mrzelo. Navíc ty to bereš jinak…to je právě to. Ty to bereš jako někdo, kdo už s tím dítětem je, brzy ho budeš i cítit. On ne, pro něj je to furt virtuální. Doufám, že obrátí. Myslím si teda že jo…jak někdo psal, až dítě uvidí narozené je to právě konec té virtuality. Ale je nehezké, jak tě stresuje. Je to nefér!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
23.4.10 21:05

ahoj alen ikdyz jsem nepisu tak jsem tvuj pribeh sledovala a moc ti drzim palce,ja jsem o mimi prisla,a bylo to hrozne,tvuj prtel by mel byt rad ze jste zdravý a v pořádku,ted se drž moc se nestresuj at si neublizis,pokud te miluje opravdu tak pri tobe bude stat,je to tezke,a asi se rozhodne az se mimi narodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.10 21:06

suvik: ja jsem pochopila jak to bylo mysleny ,jste holciny moje zlatocka ,moc mi tu pomahate kazdym nazorem a tim ze se tu muzu tzv.vypovidat.Mas pravdu on my sam rekl ze to nebere ze si to pro nej nic neni a dokonce mi rekl ,ze kdybych chtela ze bych to taky dokazala brat jako ze to nic neni,ale ja amm pocit ze ikdybych snad sebevic chtela ze to nejde,rikalas jsem mu,ze nebyl na ultrazvuku ze nevidel to malinky ,ze jemu se brisko nezvetsuje,proste to nejde nebrat ze to nic neni,ja to citim ze je to moje miminko neco cemu jsem dala zivot. Vzdy jsem si orala jak budu v tehu chodit na ultrazvuky s tatinkem a bude u porodu adt,taky vim ze to nebude ,jestli teda vudec bude mit tatinka :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
23.4.10 21:15

Alčo zkus ho vzít na ten velký UZV ve 20 tt. To už je za chvilku, do tý doby si toho zksu nějak nevšímat… Jako tam až ho uvidí, to už je fakt miminko veliký, člověk. Obzvlášť třeba na těch 3D snímcích. Je třeba vidět jak si cucá prst, jak si dává ručičky před obličej… To už by hnulo i se šutrem :wink: . Jako ženská to má fakt jinak, to se plete hodně moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
23.4.10 21:15

No já mám sloh jak hotentot koukám :-). Omlouvám se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
23.4.10 21:21

allen : já si myslím,že jediný co ti teď zbývá je čekat,je to teda hrozný a rozum by radil vykašli se na něj,ale dobře vím,že to nejde ještě když ho miluješ,takže asi čekat je to docela ostrý,ale asi nic jinýho :-(
jinak je určitě dobrej nápad,na pár dní zmizet …
aspoň mu začneš chybět a on si to uvědomí,podle mě je to lepší než sním být doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.10 21:26

hyhyhy.. :-D neomlouvej se ja ho mam jeste horsi a ty preklepy. To vis ze bych ho rada vzala jsem objednana na 2.6 jak na ultrazvuk srdicka a nakej podrobne,tak na 3D,pac jsem vedena,ze mam geneticky ryzikove tehu(kvuli te HA),no ale myslim si ze jestli bude takovejdle ze tam nepujde. Ja ho nechapu,kdyz jsem mu rikala ze mimi nevidel na tom ultrazvuku ,jak se hybe ,tak me hned prerusil ze to nechce slyset(jako kdyby to slysel tak se boji ze by to zacalo neco znamenat),tak jsem mu vplalila ze ja ho ale videla a uz ctyrikrat,tak mi rekl ze jsem se kopukat nemusela a kdyz tak ne se zajmem,no tak na to mi opravdu dosly slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.10 21:31

kyti: neni kam,nehlede on to posledni dny resil tak ze prisel v noci a dnes je pryc sluzebne(coz jsem vedela uz dyl),takze to nevidani resi spis on za me,ale rekne te mi proc mi treba dnes jak odjel ,pak pisal volal a do ted mi pise uz zas myly sms,jsem zmatena ,je dobrej a pak zas najednou takovy tvrdy slova,asi musim jen cekat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
23.4.10 22:01

Ty brdo, ten te umi vydeptat 8-o To je od nej pekne nefer :zed: Podle toho co pises je to presne ten typ chlap-manipulator, metoda cukr a bic :roll: Nemas a nebudes to mit lehky, doufam ze jsi silna osobnost a casem se naucis dat tomu nejake mantinely. Radit ti nema moc smysl, jsi opravdu hodne zamilovana a realitu uvidis az trochu vystrizlivis a dojdes si k tomu sama. Nedej se, vsichni ti fandime :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.10 22:09

Ja vim po dvou letech me ta zamilovanost moc nepresla a stale jsem jeste nekdy detsky najivni a stale doufam ze to bude dobray a dalsi vec je ta ze mam proste skoro panicky strach zustat sama a k tomu s mimcem,ale ano deptat umi pekne a jelikoz jak jsem psala ,pro nej to mimnko co nosim ,je to neco co je problem ,je to TO a nic to pro nej neznamena,takze ani neresi to jaky to ma na me a na maly ted dopad :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí