Jsem těhotná - a je to problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17745
13.4.10 09:58
Luca232 píše:
Ahoj holky sem tu nova ikdyz sem uz v 19 tydnu ale vase diskuse ctu uz dlouho strasne mi v hodne vecech pomohli a Alence bych chtela rict at nezoufa,me je 23 a mam dost velky dluhy a na krku taky spoustu exekuci jak uz tady nekdo psal a obcas si myslim ze to taky nezvladnu a dost se bojim co bude dal ale na miminko se s pritelem strasne tesime takze si porad rikam ze to proste musime nejak zvladnout ikdyz s penezma sotva vyjdem

Souhlas!Nevím, sice, zda v Alenčině případě jde v první řadě o peníze, ale souhlasím, že někdy i vyhrocená situace může vypadat neřešitelně a později se jeví jako zvládnutelná!
V každém případě držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.10 13:43

ahoj, náhodou jsem narazila na tuhle diskuzi - protože mám taky manžela s dítětem z prvního vztahu - kdo to nezná, nikdy nepochopí že bývalá žena bude dělat problémy pořád (existuje pár vyjímek), vyhrožovat zákazem styku s dítětem, soudem, čímkoliv, hlavně v situaci, kdy si sama neví se svým životem rady. A to i v případě, že má svůj velmi slušný příjem, nadstandardní alimenty, a ex bere dítě na veškeré dovolené a akce se svou novou rodinou … Ale chlap, pokud překoná ten šok a vydrží, tak má další děti rád a váží si toho, že mu tahle rodina funguje. Dej mu čas, musí si na to zvyknout, a tady překonat tu chvíli, až se bývalá partnerka od vašem miminku dozví, nějakou dobu bude prudit, ale nic nevydrží věčně. Já jsem potřetí těhotná, teď 11 tt, a taky jsme to ještě dětem neřekli, já i z obavy, co bude až se to dozví bývalá žena, že zase bude vyhrožovat sebevraždou a podobně …, držím palce ať to ustojíte a všechno dopadne dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
13.4.10 21:10

Ahoj Ali: Když už na tvém těhotenství nejde nic změnit, nechápu, proč Ti přítel musí dělat takové psycho? Přeci za tuhle situaci nemůžeš jen ty? A pokud počítal, že budete mít prcka za tři roky, tak to už by to jeho ex vzala v pohodě?
Cítím z Tebe, že jsi silná osoba držím maximálně pěsti a neboj ustojíš to tak i tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.4.10 21:11

Holciny dekuju mco za pochopeni,no zacina vypadat ze to postupne vstrebava,chova se ke me moc hezky a mile moc krasne jsme si dnes i povidali,proste takovy jako ho znam :srdce: :srdce: dnes jsem cely den litala po doktorech,jednou u sve gynekolozky,ty se nak rozbilo meritko tak me poslala do nemocnice,aby mela pro sebe jistotu presne miry,a uz jsme od soboty vyrostli o 3milimetry,mame 7,5cm a jsem 13+5,tak pak se spravou zpet a jeste musime zajit na genetiku,kvuli te antikoncepci ,ktrou jsem tri mesice brala,takze jeste jsem nedostala ani tehotenckou prukazku,no uvidime.Jeste jsme nikomu nic nerekli dokud nedopadne genetika,cekam ze po tom uz se nekam hejbneme i my dva,pac to uz bude definutivni a vse jiste. No vim ze znamy kolem nas budou ok,jen jsem zvedava na mou mamu jak to rozdejcha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.4.10 21:13

Držím moc pesticky at ti vse dobre dopadne a jste stastna rodina :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.4.10 21:51

jsem rikala pritelovi s usmevem,ze uz se prokazalo ze je mimi jeho(tede ne ze by byla naka jina moznost),pac kdyz dnes jsme se na mimnko koukali na ultrazvuku tak lezelo presne jako on(on totiz spi na brise s nohma zvednutyma v koleni) a presne tak vypadalo miminko na ultrazvuku,pak jsme ho asi vzbudili a parkrat se pred nama schovalo a jednou nam prislo ze si sahlo na mozicku,tak jsme se s dr,smali ze uz si mame trhnout nohou(jj celej tatinek :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
13.4.10 22:06
alen89 píše:
jsem rikala pritelovi s usmevem,ze uz se prokazalo ze je mimi jeho(tede ne ze by byla naka jina moznost),pac kdyz dnes jsme se na mimnko koukali na ultrazvuku tak lezelo presne jako on(on totiz spi na brise s nohma zvednutyma v koleni) a presne tak vypadalo miminko na ultrazvuku,pak jsme ho asi vzbudili a parkrat se pred nama schovalo a jednou nam prislo ze si sahlo na mozicku,tak jsme se s dr,smali ze uz si mame trhnout nohou(jj celej tatinek :lol: )

A řekni, neni to nádhera? :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.4.10 22:12

ali nadherne ,v tu chvili jsem prastala videt i vsechny starosti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
13.4.10 22:22

moc ti to přeju a je to krásný co píšeš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
13.4.10 22:22

Alen 89

Čtu tvůj příběh od začátku a držím palečky a vše co mám aby vše bylo v pořádku a tím myslím i mimi, i tvou mamku a i tvého přítele. :palec: Budete krásná šťastná rodinka. :potlesk: Grauluji. :kytka: Genetika bude také OK. :dance: Uvidíš a těhotenské průkazky se také dočkáš :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.4.10 22:49

krasne se to holky cte dekuji Vam moc.Jsem si rikala ze az neuveritelny co se nam prihodilo,myslim, to ze uz jsem v tolikatym tydnu a antikoncepce a menstruace,skoro by mohl nekdo rict ze je to jak nahrany( sice v nasi situaci,nebyl duvod vztah klapal a i kdyby neklapal ja strasne odsuzuju upoutani si chlapa ditetem a nehlede v nasi situaci bych byla totalne blba a nezodpovedna),ale pritel ani jednou nepochybil ze by to bylo jinak a jelikoz se mi i mych dnech stala cervena nehoda ,diky ktere ani ty pochybnosti mit nemusi.Ale rikali jsem si ,ze az to budu nekomu rikat,ze asi na me budou koukat pochybne.Ale holciny vy jste tady uzasny ani Vas to nenapadlo a jen mi pomahate,ani nevite jak vam za ti dekuju :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
13.4.10 23:03

Alen 89

Já jsem zde také ráda a nejen na této diskusi. Holky mi tu také dost radí a pomáhají a pomáhá mi i to, že to mohu někomu říct a né tady u nás na vesnici. Tady si na začátku někdo prdne a nakonci vesnice už se říká, že se po…l. Víš co myslím?!
A teď už jdi odpočívat těhulko :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
13.4.10 23:19

Alen 89,teda četla jsem snad všechny příspěvky,jistý je že jste na to byly dva :hug: ,když jste mimi počali a doufám že i dva zůstanete až se mimi narodí,to už asi vlastně budete tři,no každopádně,chlapi to vždycky nesou hůř,jsou někdy až zbabělí a dětinčtí…no musejí trochu ,,dozrát,,… :roll:
ale děti jsou naše radost,bez nich by život neměl ten správný smysl,vidím docela dost párů,ktéré nemohou mít děti,bohužel,…vy buďte rádi,děti nejsou samozřejmostí,ale darem nejcenějším,… :wink:
hlavně držím palečky,klidné těhu…a mimi ať je v pořádku…a zdravé… :srdce: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
13.4.10 23:26

Alen, tak jsem taky moc ráda, že se vše začíná obracet k lepšímu. Přeju hodně sil a hlavně zdravíčka :-D

• Citovat
  • Upravit
4960
14.4.10 07:00

Alen, tak to je úžasná zpráva, držím pěsti, ať vše ti ty testy dopadnou co nejlíp :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí