Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kdepak pritel to necetl nabizela jsem mu at si to precte ,ale nechce.On se vubec nechce bavit o tom co bude atd..Ja ze sve strany nechci miminka se uz zbavit je veliky a uz jak koukam jak se mi zakulatilo brisko a i pritel mi rikal ze se kulatim a parkat treba pri tuleni me za to vyvalenejsi brisko chytnul,ale pak me splachne od nej studena sprcha.Asi to je pro nej opravdu tezke.
A ja jak jsem ted cita mi ho lito a pak je mi lito me a pak miminka ze rika ze ho mozna nedokaze mit rad(treba jako sve male ditko s predchoziho vztahu,ktere bylo chtene a prvorozena) strasne se mi to poslouchalo.Asi to nevidim proste jinak nez on.Ja uz jsme si pripustila ze mam v sobe maly zivot a mluvim o miminku a maly mimi atd on o miminku mluvi jako TO..
Příspěvek upraven 11.04.10 v 15:01
Dekuju ,zatim se jeste neda primo rict ze mam misto na teseni ,nebo ze se tesim ,zatim mam plnou hlavu starosti,ale preci maly za to nemuze ze je ,takze chci se zacit tesit a netrestat ho za to ze prislo v blby cas.Ja bych chtela si oddechnout a pomalu zacit uz zit stim ze to tak je a zdelovat pritelovi jak tamhle jsem potaji umlsavala a jak tamhle jsem videla naky oblecek,nebo co na to rikaj znamy.Ja to nechci p videt jako zlo,jak to vidi on a jelikoz nic jinyho uz nezbyva tak proc se nezacit tesit a zacit resit .
pokud tě má rád, bude mí rád i toho prcka, a když ne? tak ho kopni do zadku, můžeš být třeba chvíli sama s miminkem, užívat si ho, je jasný že to chlap potřebuje strávit ale jak dlouho mu to budeš trpět??? to že jsi těhotná neni tvoje vina, to poslední co potřebuješ je nějaký ufnukanýho ťutu, kterej neví co má dělat, rozumím že je to pro něj asi šok ale ty potřebuješ oporu a miminko pořádnýho tátu, a když to nestráví? na světě je spousta chlapu, který budou mít rádi tebe i miminko, možná píšu trochu ostře, ale tuhle diskuzi jsem četla celou a tvůj přítel mi přijde a jako zbabělec a fňukal, těhotná jsi, dělat se s tím nic nedá, tak at se s tím rychle vyrovná a je ti pořádnou oporou…
souhlasím s větou proč se nezačít těšit a řešit…
Vem to tak,že ženy jsou rychlejší,rychle si se stím srovnala i kvůli tomu,že ti mimísek roste v bříšku,ale on potřebuje více než dva dny,víš,neboj bude ho milovat stejně,to je jenom takovej dojem,až se to narodí vsadím se s tebou,že z miminka bude paf uvidíš,musíš mu dát čas,dej mu prostor netlač na něj mlsej a potají koukej na oblečky a neboj ono to příde,jen mu dej prostor ![]()
zuzka.mamka : souhlasím také i s tebou ..
dej mu čas,to si myslím,že si zaslouží,ale aby mimi neměl rád nebo tak něco,tak za to ti opravdu nestojí…
Dítě pro tebe bude víc než chlap uvidíš až se narodí..
a je pravda,že za to můžete oba nejenom ty,ale oba stejným dílem… a já ba naopak tvrdím,že chlap možná trošičku víc,když se do tebe ehm
![]()
prostě je to problém váš obou a hold nic jinyýho než řešit začít se těšit nezbývá,ale aby byl na tebe třeba zlej nebo na mimi,to neni dobrý.
já také souhlasím.
Těš se na miminko,přítel by měl být přestat sobecký,hold žádná antiko není spolehlivá a pokud není schopný nést možné následky nemá sexovat
![]()
ne fakt řekni mu narovinu že to dítě chceš že si ho necháš že to zvládli lidi v horší situaci že to dítě je jeho stejně jako to první a má nárok na jeho lásku a na život jako to první.A upřímně však mohlo být hůř máte kde bydlet a i když máte dluhy tobě se třeba salon rozjede a bude dobře.Copak jeho nezajímá co chceš ty ale jen to že to dítě nechce?Tak je hlupák…co by za to jiný dali…těš se užívej si to a at se k tomu postaví jakkoli tak věř že to zvládneš! ![]()
Opravdu věř,že to dobře dopadne,je mi za tebe smutno,jelikož to musí bejt šílený co právě prožíváš,během dne,se ti zmněnil celý život…
ale věř,že krásně… to malé miminko ti šechno vynahradí a jestli se přítel nepostará,nepomůže,tak za to ti opravdu nestojí, v životě přídou možná horší situace a oba si musíte být oporou.POkud to chlap nezvládne,když hold není vše tak jak si představuje a od všeho by nejradši utekl,neni to nic dobrého do života.
Ale myslím si,že ho to přejde - tedy doufám,kvůli tobě a miminku. ![]()
Neni to tak ze by se me neptal co chci ,ptal se me a ja mu rekla ze z me strani ano a ani nerekl ze by odesel,jen kdyz jsme se bavilia on mi rekl ze by ho nedokazal mit rad a cele me tehu ho nechtel,tak jsem mu rekla ze stakovym clovekem bych nedokazala zit ,takze i presto jak nam do ted vse klapalo a my se laskovali skoro stejne jako na zacatku,mohlo by nas to rozdelit. Ja se ho snazim chapat a i s emi omluvil za to ze je hnusnej ,ale ze je to pro nej ted tezke.To ho chapu,jenze pro me taky. Ja doufam ze se stane co mi zde pisete a ze se to casem zmeni,vim ze se moc milujeme ,takze je to zkouska.Dekuju vam za podporu moc mi pomaha to cist.Ja si myslim ze ty slova treba ted citi a je to jeho zpusob se tim snazi srovnat,pac proc by se tulil a hladil me a jine,kdyz by me (pro nej s problemen ve me)nechtel
neboj bude to dobrý,vidíš,určo se to lepší a bude lepšit i na dále,prostě se stím musí srovnat,tohle váš vztah akorát ještě zlepší. ![]()
snad mate holky pravdu no dnes mi ma prijit domu driv tak uvidim jak se to bude hejbat,doufam jen ze spravnym smerem,no uvidime,jsem z toho na ![]()
Ahoj, četla jsem téměř všechny příspěvky. Je mi líto, jak se chová přítel, ale pokud tě má opravdu rád, zůstane a nebude tě nutit dát mimčo pryč. Pokud se zachová jako hajzl, nejspíš nestojí za to, aby ses kvůli němu trápila. Budu moc držet palce ať vše dopadne dobře ![]()
Ahoj Alen, tohle je opravdu zkouška vašeho vztahu, takže právě teď poznáš jestli měl pevné základy. Jestli tě přítel miluje, bude milovat i vaše miminko o tom nepochybuj. Moc držím palečky, ať všechno dobře dopadne pro všechny tři ![]()
no tak musím reagovat znova
mám kamarádku která má teď už skoro roční miminko, vdávala se v osmnácti s klukem skoro o deset let starším, několikrát se rozcházeli scházeli a tak, nakonec se rozhodli pro mimi, teda hlavně ON chtěl mimi, celé těhotenství probíhalo tak nějak všlijak ale vypadalo to že vše bude ok a jen co se malý narodil ON přestal mít naprosto zájem, pak jí řekl že si uvědomil že na to teď ještě není připravený a že on mohl utýct tak utekl… má krásnýho opravdu nádhernýho chlapečka, takový to ukázkový miminko
a on prostě zbaběle a sprostě utekl
ona je i přes to šťastná, peněz nemá nazbyt, bydlí u své mámy a miluje svého syna, říkala že i přes to všechno by nikdy neměnila
takže věř že ať to dopadne jakkoli bude dobře
peníze nic neznamenají, na to co člověk potřebuje se peníze vždycky najdou, nepotřebujeme přece žít v luxusu to je jen hloupá vymoženost, věř mi
mě nikdy nevadilo že nenosím značkové věci jako ostatní holky, že nemám nejnovější značku telefonu a že počítač jsme měli doma jako poslední z posledních, nikdy jsme nestrádali, měli jsme co jíst, pít, co si oblíknout a kde spát, důležité bylo že jsme byli spolu, jako rodina, i přes to, že jsme byli bez táty
a propo moje máma vychovávala 4 děti, má jen základní vzdělání a peněz moc nevydělávala, ty budeš mít 1 dítě takže to určitě zvládneš, věřím ti a držím pěsti
já to taky budu muset nějak zvládnout ![]()
ještě bych dodala že alimenty máma nedostávala, táta byl většinou zavřenej, jen nějaký dávky ze sociálky a dvojčata s bráchou chodily později na soukromou základní školu… pravda nikdy nepochopím jak to máma zvládla a myslím si že spoustu věcí si mohla odpustit aby se tak nedřela a byla víc s náma ale chci ti jen ukázat že to prostě jde a není to tak velký problém jak se na první pohled zdá ![]()
Phoebe : je krásný co jsi napsala…
orpavdu moc,je vidět,že člověk dokáže být šťastný bez peněz,obdivuji tvoji mamku jak to zvládla..
je hrozné jak ty chlapi,prostě dokážou bejt zbabělí..
mrzí mě i tvá kamarádka,chudinka
achjo chlapi…
Jinak krásný příběh až jsem měla husí kůži. ![]()