Jsem těhotná - a je to problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
10.4.10 19:12
lulushka píše:
Phoebe, jak to tak sleduju, tak jsi to neměla jednoduché už od mala, na druhou stranu aspoň byla psina, ne. U nás to teda bude odskok od manželova syna o 14let, no ale co, nějak se poskládáme.
Přeju ti ať se ti podaří co nejdřív nějak zdárně vyřešit situaci a hlavně ať máš zdravé miminko :-)

mě bylo sedm a bráchovi pět když se narodila dvojčata.
když už je klukovi 14 tak to je fajn myslím, určitě i snad dost pomůže a když toho bude mít plný kecky tak může zmizet snad třeba na víkend ke kamarádovi :)
my jsme si užili to je pravda :D jsou to zkuženosti a jsem za to ráda, možná právě proto jsem teď přesvědčená že se to prostě zvládnout dá :)
A děkuji taky doufám že bude vše v pořádku teprve ve středu jdu poprvé k Dr. a zítra mě čeká ještě 500 km za volantem :) taky ti přeji hodně štěstí s dvojčátky a samozřejmě zdravíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
10.4.10 19:20

Alen tak gratuluji :) přeji tobě i tomu malému hlavně zdravíčko, jak tu holky psaly je jasné že to malé k vám chce, někdy se věci dějí protože se tak prostě dít mají, že je to tak správně. Chlapi občas potřebují čas, ten můj po mimi touží už strašně dlouho ale tohle pro něj byla najednou rána z čistého nebe, on plánuje snad na roky do předu zatímco já koukám maximálně tak týden dopředu ale většinou ani to ne :D takže já jsem na nepředvídatelné věci tak nějak víc připravená nebo je spíše lépe zpracovávám :) takže to chce prostě čas a bude to dobré, hlavně ty buď teď v pohodě a užívej si to :) držím palce aby se s tím tvůj přítel vyrovnal co nejdřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
10.4.10 19:22

Holka držím pěstičky a posílám spousty síly, abys to spolu zvládli hezky ruku v ruce.
To že jste z toho teď oba jaksi nesví je normální. Já když řekla nynějšímu příteli (tehdá pouze milenci), že jsem těhotná, tak jsem počítala, že to je asi naposledy co ho vidím v dobrém a to byl omyl. Později mi řekl, že ten den se mu honilo hlavou jen to, že to bude velká změna, ale že o potratu neuvažoval.
Tak ještě jednou hodně štěstíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.4.10 19:43

holciny moc vam dekuju a kdyz ctu tady ty osudu ,tak vidim ze v tom nejsem sama a jen koukam jak to zvladate,opravdu klobouk dolu ,co bude dal necham jak se pritel ke vsemu postavi a srovna, jak salonek tak ostatni,byla bych rada abych mohla delat nehtiky dal a tim si privydelat a dal nak nam pomoct. Opravdu ted mam jen obavy z pritele.Vim ze ted uz je to rozhodli,ze ted uz zmenit nic nejde pokud bude miminko ok a ja taky.Mimi vim ze bych pryc nedala(k adopci),ale je mi lito jak je z toho pritel spatny a smutny,mam v sobe vycitky,ikdyz neni za co, pac za to muzem oba a ja poctive antikoncepci brala ,takze zadna podlost z me strany(to strasne odsuzuji),asi bych uz chtela koukat dopredu a uz pocitat ze budem tri,ale mam pocit jak kdyz stojim na miste,je mi ho lito ,nechci ho miminkem poutat,ael nevim co mam delat,abych mu nak pomohla a ja vedela co citi,krom toho ze maly nechce. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.4.10 20:31
alen89 píše:
holciny moc vam dekuju a kdyz ctu tady ty osudu ,tak vidim ze v tom nejsem sama a jen koukam jak to zvladate,opravdu klobouk dolu ,co bude dal necham jak se pritel ke vsemu postavi a srovna, jak salonek tak ostatni,byla bych rada abych mohla delat nehtiky dal a tim si privydelat a dal nak nam pomoct. Opravdu ted mam jen obavy z pritele.Vim ze ted uz je to rozhodli,ze ted uz zmenit nic nejde pokud bude miminko ok a ja taky.Mimi vim ze bych pryc nedala(k adopci),ale je mi lito jak je z toho pritel spatny a smutny,mam v sobe vycitky,ikdyz neni za co, pac za to muzem oba a ja poctive antikoncepci brala ,takze zadna podlost z me strany(to strasne odsuzuji),asi bych uz chtela koukat dopredu a uz pocitat ze budem tri,ale mam pocit jak kdyz stojim na miste,je mi ho lito ,nechci ho miminkem poutat,ael nevim co mam delat,abych mu nak pomohla a ja vedela co citi,krom toho ze maly nechce. :cry:

Já myslím, že je to pro toho chlapa prostě šok. Potřebuje čas, aby to strávil. Oni na to chlapi jdou hlavou, ne přes city, tak ho nech, ať si to v tý hlavě sešrotuje. A nečekej, že to rozdejchá do zejtřka. Ale rozdejchá, uvidíš, jen mu nech prostor, ať se může nadechnout a necítí se v pasti… A až pomine ten prvotní šok, tak začne přemejšet jak se o mimi postarat. Uvidíš. Tak velká gratulace. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.4.10 20:38

držím moc palečky, aby ti to všechno dobře dopadlo, aby to přítel pěkně strávil, určitě mu dopřej čas a ono tu učo půjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.4.10 20:46

tak snad holky mate pravdu,budu v to doufat,dnes zas dlouho pracuje ,takze jsem sama,tak mam v hlave prave vselijake myslenky.No maly melo chut nejspis na rybi pomazanku tak si ji ted dopravam,trochu jsem se uz zklidnila a uz jen cekam jak to dopadne.Hihi u doktora jak jsem byla vystresla tak mi namerili tlak 176/116 a tep 127,tak me chtel poslat jeste na internu :-D ,ale nastesti nez jsem odesla tak mi namerili jen 144/94 a tep jen 89 :-D ,vim ze i tohle je jeste dost,ale uz me pustili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.4.10 20:48

Alen taky moc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: Určitě to bude dobrý, uvidíš :palec: Musíš už myslet jen pozitivně, přítel se s tím bude muset vyrovnat sám, v tomhle mu asi nijak nepomůžeš. Každopádně přeju hodně štěstí a krásné a zdravé miminko :srdce: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
10.4.10 21:49

alen: Moc ti gratuluju a ničeho se neboj,určitě vše zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
10.4.10 22:15
alen89 píše:
holciny moc vam dekuju a kdyz ctu tady ty osudu ,tak vidim ze v tom nejsem sama a jen koukam jak to zvladate,opravdu klobouk dolu ,co bude dal necham jak se pritel ke vsemu postavi a srovna, jak salonek tak ostatni,byla bych rada abych mohla delat nehtiky dal a tim si privydelat a dal nak nam pomoct. Opravdu ted mam jen obavy z pritele.Vim ze ted uz je to rozhodli,ze ted uz zmenit nic nejde pokud bude miminko ok a ja taky.Mimi vim ze bych pryc nedala(k adopci),ale je mi lito jak je z toho pritel spatny a smutny,mam v sobe vycitky,ikdyz neni za co, pac za to muzem oba a ja poctive antikoncepci brala ,takze zadna podlost z me strany(to strasne odsuzuji),asi bych uz chtela koukat dopredu a uz pocitat ze budem tri,ale mam pocit jak kdyz stojim na miste,je mi ho lito ,nechci ho miminkem poutat,ael nevim co mam delat,abych mu nak pomohla a ja vedela co citi,krom toho ze maly nechce. :cry:

Ali, můj byl na tom podobně :) A teď je z dcery unešený, dělají srandičky, miluje ji :wink: Ale nějaký vztah si k ní našel až tak ve třech měsících. Tak od toho moc nečekej, snaž se to brát, jak to přijde.
A chlapovi asi nijak nepomůžeš, musí se s tím srovnat sám 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
11.4.10 13:43

Super příběh :mrgreen: Vítej mezi maminami! :kytka: Chlapa neřeš, je dospělej a musí se s tím srovnat sám, naopak ty jsi ta, o kterou má okolí pečovat. Myslím, že nebude vzdorovat dlouho, když uvidí jak se těšíš ty.
PS-krásnej pohled na tom UTZ, co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.4.10 14:15

Ahojky ,tak holky spis stale smutnim a smutnim,pritel je vic a vic z toho spatnej ,rika jak je to v p…atd,ja teda taky vim ze to neni ok,ale…no stale premysli a vymysli jak o miminko prijit,snazi se byt milej ,ale pak za chvilku je protivnej a div mi nevynada za to ze se usmivam. Vcera a dokonce uz i dnes jsme se milovali a v noci me hladil po tvari a rano se ke me tulil kdyz jsem sebou sila,tak si vzdy rikam ze je to ok ,ale neni . Jsem z toho moc smutna,nekdy mam i myslenky ze treba odejde. Vcera mi rikal jak nas to fynacne zabije a jak cejti ze ho nechce a nevi zda by ho mohl mit rad a dalsi problemy,plakala jsem nechci ho stratit,jeste jsme to nikomu nerekli cekam co bude. Jinak ano ten pohled na monitor kde maly sebou sije vyhani slzy do oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
11.4.10 14:36
alen89 píše:
Ahojky ,tak holky spis stale smutnim a smutnim,pritel je vic a vic z toho spatnej ,rika jak je to v p…atd,ja teda taky vim ze to neni ok,ale…no stale premysli a vymysli jak o miminko prijit,snazi se byt milej ,ale pak za chvilku je protivnej a div mi nevynada za to ze se usmivam. Vcera a dokonce uz i dnes jsme se milovali a v noci me hladil po tvari a rano se ke me tulil kdyz jsem sebou sila,tak si vzdy rikam ze je to ok ,ale neni . Jsem z toho moc smutna,nekdy mam i myslenky ze treba odejde. Vcera mi rikal jak nas to fynacne zabije a jak cejti ze ho nechce a nevi zda by ho mohl mit rad a dalsi problemy,plakala jsem nechci ho stratit,jeste jsme to nikomu nerekli cekam co bude. Jinak ano ten pohled na monitor kde maly sebou sije vyhani slzy do oci.

ahojky,snad nepřemýšlíte,že byste o miminko nějak přišly,že byste se pokusily o nějaký optrat ?? to prosím nedělej,nesmíš to dovolit,prosím,je to tvá věc,ale bylo by to přece ujetý…
Neboj je moc brzo,počkej,nebude to hned,ale třeba za měsíc za dva bude na tom jinak…uvidíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
11.4.10 14:41

Tak tudle diskusi sleduji od začátku akorát jsem nepřidala žádný příspěvek.A mám za tebe hroznou radost a gratuluji.Určitě to zvládnete!!Taky čekám mimčo a jsem 18tt.Je mi 23let a s přítelem bydlíme v 1+1.Ale na mímo se nemůžu dočkat.Včera mě poprvé koplo.Je to nádherný pocit!Ted mě tak napadlo četl tohle tvůj přítel?Ještě jednou gratuluji a hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
11.4.10 14:51
Kytičkaaa píše:
alen89 píše:
Ahojky ,tak holky spis stale smutnim a smutnim,pritel je vic a vic z toho spatnej ,rika jak je to v p…atd,ja teda taky vim ze to neni ok,ale…no stale premysli a vymysli jak o miminko prijit,snazi se byt milej ,ale pak za chvilku je protivnej a div mi nevynada za to ze se usmivam. Vcera a dokonce uz i dnes jsme se milovali a v noci me hladil po tvari a rano se ke me tulil kdyz jsem sebou sila,tak si vzdy rikam ze je to ok ,ale neni . Jsem z toho moc smutna,nekdy mam i myslenky ze treba odejde. Vcera mi rikal jak nas to fynacne zabije a jak cejti ze ho nechce a nevi zda by ho mohl mit rad a dalsi problemy,plakala jsem nechci ho stratit,jeste jsme to nikomu nerekli cekam co bude. Jinak ano ten pohled na monitor kde maly sebou sije vyhani slzy do oci.
ahojky,snad nepřemýšlíte,že byste o miminko nějak přišly,že byste se pokusily o nějaký optrat ?? to prosím nedělej,nesmíš to dovolit,prosím,je to tvá věc,ale bylo by to přece ujetý…
Neboj je moc brzo,počkej,nebude to hned,ale třeba za měsíc za dva bude na tom jinak…uvidíš. :kytka:

já jsem to totiž s toho tvého příspěvku tak pochopila,že přítel přemýšlí,ale jak tak od tebe čtu,tak ty se těšíš,nevěš hlavu,asi je to logický na jednu stranu od něj … prostě mu dej čas,potrvá to,ale bude to dobrý uvidíš.držím ti moc palečky,aby vše dopadlo tak jak mělo,miminko bylo zdravý a přítel miloval i to maličké co máš v bříšku hodně štěstí orpavdu moc :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí