Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ráchelko obdivuji tě jsi statečná, bude to těžké! Ale život není jen jednoduchý. Držím palce at to vše zvládneš!
Ráchel taky se přidávám s gratulací k tomu, že to přítel vzal tak v pohodce (už snad nyní) a mamka ta to musí nejprve strávit - dej tomu chvíli času…
neboj ona roztaje… vždyť to bude její vnouče… a pak Ti začne co nejvíce pomáhat jak jen bude moci…
Hodně štěstí a hlavně pohodové těhulkování… ![]()
fiala píše:Anonymní píše:Nesmysl,mám doma 4 týdenní miminko a určitě to není o penězích,vždy se to dá nějak udělat,to miminko zase tolik peněz nestojí,v době kdy jsou různé bazarky a navíc vždy je nějaká známá nebo známí s miminkem,kteří podarují některé věci nebo půjčí.
ivaska - ale to je taky spousta peněz… A to bohužel každý nemá. Nechat si dítě, nebo pořídit si dítě, je v této době HLAVNĚ o penězích
Aha, tak ty můžeš zpoléhat na zmámý a kamarády, ale u všech to neefunguje. Prostě se někdo ocitne v situaci, kde nikdo nepomůže (vím o čem mluvím). Potom je člověk docela zoufalej.
fiala píše:Anonymní píše:Nesmysl,mám doma 4 týdenní miminko a určitě to není o penězích,vždy se to dá nějak udělat,to miminko zase tolik peněz nestojí,v době kdy jsou různé bazarky a navíc vždy je nějaká známá nebo známí s miminkem,kteří podarují některé věci nebo půjčí.
ivaska - ale to je taky spousta peněz… A to bohužel každý nemá. Nechat si dítě, nebo pořídit si dítě, je v této době HLAVNĚ o penězích
není to o penezích?asi žiju jinde..to ty máš asi sponzory,ale jsou lidi,kteří se nemůžou spolehnout na rodinu,táhnou vše ..jsem na mateřský a chodím to práce,ze srandy ne,ale JEN!kvůli penězům!!jinak bych byla s dětma doma…a po sekáčích a kamarádkách nakupuji taky!!
no myslím že plínky nebo ubrousky to už samo o sobě stojí hromadu peněz
Ahoj,
rozhodně bych neřekla, že jsi blbá. Spíš je to jen o nedostatku informací. Každá antikoncepce může selhat, i když vy jste si s přítelem zvolili zrovna dvě nejméně spolehlivé metody jaké se dají najít. Až budete zase uvažovat o tom jakou antikoncepci použít, tak se zkus kouknout na http://www.sexus.cz/. Tam najdeš informací docela dost, i komentáře a názory na spolehlivost.
ahoj mě je 16 a zrovna ted jsem v 6.měsíci příteli je 24, na školu mám rok odklad u rodičů máme podporu moc se všichni těšíme
tkdyž člověk vážně chce tak to jde ![]()
debbbie píše:
ahoj mě je 16 a zrovna ted jsem v 6.měsíci příteli je 24, na školu mám rok odklad u rodičů máme podporu moc se všichni těšíme![]()
tkdyž člověk vážně chce tak to jde
to je super že máš takovou podporu!!!
Kdyby dělali děti jen ti co mají peníze,tak v dnešní době vymřeme,protože dneska je nemá skoro nikdo.
Taky jsem měla dítě v 17 letech a peněz nebylo,taky nebylo odkud když jsem studovala,jak už jsem napsala vždy se to dá nějak vyřešit,jen se nesmí vše vidět hned černě. ![]()
fiala píše:
Kdyby dělali děti jen ti co mají peníze,tak v dnešní době vymřeme,protože dneska je nemá skoro nikdo.Taky jsem měla dítě v 17 letech a peněz nebylo,taky nebylo odkud když jsem studovala,jak už jsem napsala vždy se to dá nějak vyřešit,jen se nesmí vše vidět hned černě.
souhlasím!!!! ![]()
fiala píše:
Kdyby dělali děti jen ti co mají peníze,tak v dnešní době vymřeme,protože dneska je nemá skoro nikdo.Taky jsem měla dítě v 17 letech a peněz nebylo,taky nebylo odkud když jsem studovala,jak už jsem napsala vždy se to dá nějak vyřešit,jen se nesmí vše vidět hned černě.
Krásně napsáno, souhlasím ![]()
Jana206 píše:fiala píše:Krásně napsáno, souhlasím
tak s tim souhlasim!!!!!! ![]()
fiala píše:
ty jsi asi moc složenek neplatila co?
jak jsem psala,když máš někoho za prdelkou,kdo se stará,stačí rodiče,kteří tě nechají u sebe bydlet a hnet je o starost míň…ale když máš vše na hrbu a myslím tím vše a nikdo,kdo pomůže…asi bys mluvila jinak…
Tak dítě snad udělali dva, ne? Takže teď by měl nastoupit otec dítěte a postarat se. A jelikož Ráchelka psala, že pracuje, tak nějaký příjem má, když se to spojí s rodičovskou, pak nevidím důvod, proč by měl být problém s penězi.
nemuzu s tebou souhlasit,vzdy se to da nejak udelat … je jen na tobe,jak velky zivotni standart vyznavas a potrebujes …
chapu,ze kazdy chce pro sve dite to nejlepsi,ale udelat se to NEJAK vzdycky da … ![]()