Těhotná v 16-ti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2625
19.10.11 19:39

Ráchelko obdivuji tě jsi statečná, bude to těžké! Ale život není jen jednoduchý. Držím palce at to vše zvládneš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
22.10.11 13:23

Ráchel taky se přidávám s gratulací k tomu, že to přítel vzal tak v pohodce (už snad nyní) a mamka ta to musí nejprve strávit - dej tomu chvíli času… :kytka: neboj ona roztaje… vždyť to bude její vnouče… a pak Ti začne co nejvíce pomáhat jak jen bude moci…

Hodně štěstí a hlavně pohodové těhulkování… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 00:07
fiala píše:
Anonymní píše:
ivaska - ale to je taky spousta peněz… A to bohužel každý nemá. Nechat si dítě, nebo pořídit si dítě, je v této době HLAVNĚ o penězích
Nesmysl,mám doma 4 týdenní miminko a určitě to není o penězích,vždy se to dá nějak udělat,to miminko zase tolik peněz nestojí,v době kdy jsou různé bazarky a navíc vždy je nějaká známá nebo známí s miminkem,kteří podarují některé věci nebo půjčí. :-)

Aha, tak ty můžeš zpoléhat na zmámý a kamarády, ale u všech to neefunguje. Prostě se někdo ocitne v situaci, kde nikdo nepomůže (vím o čem mluvím). Potom je člověk docela zoufalej.

• Citovat
  • Upravit
1249
24.10.11 10:59
fiala píše:
Anonymní píše:
ivaska - ale to je taky spousta peněz… A to bohužel každý nemá. Nechat si dítě, nebo pořídit si dítě, je v této době HLAVNĚ o penězích
Nesmysl,mám doma 4 týdenní miminko a určitě to není o penězích,vždy se to dá nějak udělat,to miminko zase tolik peněz nestojí,v době kdy jsou různé bazarky a navíc vždy je nějaká známá nebo známí s miminkem,kteří podarují některé věci nebo půjčí. :-)

není to o penezích?asi žiju jinde..to ty máš asi sponzory,ale jsou lidi,kteří se nemůžou spolehnout na rodinu,táhnou vše ..jsem na mateřský a chodím to práce,ze srandy ne,ale JEN!kvůli penězům!!jinak bych byla s dětma doma…a po sekáčích a kamarádkách nakupuji taky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
24.10.11 11:03

no myslím že plínky nebo ubrousky to už samo o sobě stojí hromadu peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kašlunato
24.10.11 17:00

Ahoj,
rozhodně bych neřekla, že jsi blbá. Spíš je to jen o nedostatku informací. Každá antikoncepce může selhat, i když vy jste si s přítelem zvolili zrovna dvě nejméně spolehlivé metody jaké se dají najít. Až budete zase uvažovat o tom jakou antikoncepci použít, tak se zkus kouknout na http://www.sexus.cz/. Tam najdeš informací docela dost, i komentáře a názory na spolehlivost.

• Citovat
  • Upravit
192
24.10.11 23:05

ahoj mě je 16 a zrovna ted jsem v 6.měsíci příteli je 24, na školu mám rok odklad u rodičů máme podporu moc se všichni těšíme :-D :lol: tkdyž člověk vážně chce tak to jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
25.10.11 01:31
debbbie píše:
ahoj mě je 16 a zrovna ted jsem v 6.měsíci příteli je 24, na školu mám rok odklad u rodičů máme podporu moc se všichni těšíme :-D :lol: tkdyž člověk vážně chce tak to jde :palec:

to je super že máš takovou podporu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
25.10.11 07:33

Kdyby dělali děti jen ti co mají peníze,tak v dnešní době vymřeme,protože dneska je nemá skoro nikdo. :nevim: Taky jsem měla dítě v 17 letech a peněz nebylo,taky nebylo odkud když jsem studovala,jak už jsem napsala vždy se to dá nějak vyřešit,jen se nesmí vše vidět hned černě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
25.10.11 07:54
fiala píše:
Kdyby dělali děti jen ti co mají peníze,tak v dnešní době vymřeme,protože dneska je nemá skoro nikdo. :nevim: Taky jsem měla dítě v 17 letech a peněz nebylo,taky nebylo odkud když jsem studovala,jak už jsem napsala vždy se to dá nějak vyřešit,jen se nesmí vše vidět hned černě. :-)

souhlasím!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
25.10.11 10:17
fiala píše:
Kdyby dělali děti jen ti co mají peníze,tak v dnešní době vymřeme,protože dneska je nemá skoro nikdo. :nevim: Taky jsem měla dítě v 17 letech a peněz nebylo,taky nebylo odkud když jsem studovala,jak už jsem napsala vždy se to dá nějak vyřešit,jen se nesmí vše vidět hned černě. :-)

Krásně napsáno, souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
25.10.11 11:23
Jana206 píše:
fiala píše:
Krásně napsáno, souhlasím :palec:

tak s tim souhlasim!!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
25.10.11 11:59
fiala píše:

ty jsi asi moc složenek neplatila co? :mrgreen: jak jsem psala,když máš někoho za prdelkou,kdo se stará,stačí rodiče,kteří tě nechají u sebe bydlet a hnet je o starost míň…ale když máš vše na hrbu a myslím tím vše a nikdo,kdo pomůže…asi bys mluvila jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
25.10.11 12:09

Tak dítě snad udělali dva, ne? Takže teď by měl nastoupit otec dítěte a postarat se. A jelikož Ráchelka psala, že pracuje, tak nějaký příjem má, když se to spojí s rodičovskou, pak nevidím důvod, proč by měl být problém s penězi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
25.10.11 12:10

nemuzu s tebou souhlasit,vzdy se to da nejak udelat … je jen na tobe,jak velky zivotni standart vyznavas a potrebujes …
chapu,ze kazdy chce pro sve dite to nejlepsi,ale udelat se to NEJAK vzdycky da … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí