Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nic si tady z těch negativních komentářů. Na břicho si nenech sahat a řekni, že ti je nepříjemné. Hodně štěstí.
@LadyDelRey píše:
Ano poslala, v 17ti letech jsi pořád dítě, chodíš do školy a živí tě matka. S přítelem nemáte byt a nemáte ani příjem. Divím se, že tvoje maminka která taky rodila brzo nechtěla, abys opakovala její chyby.
Přítel kvůli hokeji svůj byt má a přes týden jsem většinou na bytě s ním
A normálně fungujeme. Pro mamku to chyba nebyla a další miminko měla hned za rok a něco po tom, co jsem se narodila já. Tátovi bylo 22 když mamka otěhotněla a i přesto, že byli mladí rodiče, tak ted mají oba dobře placenou práci, táta dokonce firmu, hezký barák a dokonce se i těší na naše miminko ![]()
@Alriga píše:
Jaké? Vždyť tomu dítěti nemůžete poskytnout ani citové ani sociální zázemí. Jsi hloupa a tvoji rodiče také, pokud ti toto schvalují.
Ty nevíš, že tady na emiminu je každá těhotná sedmnáctka finančně zajištěná? ![]()
@Nickmenenapadl píše:
Tady každý píše jací jsou rodiče zakladatelky chudáci, ale kdyby dceru naučili jak se správně chránit a, že existuje pilulka po, tak by možná tenhle problém řešit nemuseli.
Zakladatelka udělala nezodpovědnou chybu, to je tu všem jasné, už s tím nic neudělá, max se může ponaučit do budoucna. Co se týče problému sahání na břicho tak jediné řešení je prostě lidem říct ať ti na to břicho nesahají. Za pár měsíců až ti bude každej druhej vytahovat dítě z kočárku a chovat si ho tak budeš taky jen koukat?
Ano, děkuji.. Samozřejmě se situace mohla vyřešit jinak a já bych těhotná nebyla.. ale jsem ráda že je to ted tak jak je
@Mallorka píše:dekuji moc
Nic si tady z těch negativních komentářů. Na břicho si nenech sahat a řekni, že ti je nepříjemné. Hodně štěstí.
Když to nedokážeš říct, tak tam strč ruku a vymez si svůj osobní prostor.
@Alriga píše:
Jaké? Vždyť tomu dítěti nemůžete poskytnout ani citové ani sociální zázemí. Jsi hloupa a tvoji rodiče také, pokud ti toto schvalují.
Jsem z rodiny, která mi dokáže finančně pomoct a přítel taky, hned jak to bude možné postavíme se na vlastní nohy co se týče financí.. a na malou se všichni těší a budeme jí všichni dávat všechnu lásku
No já teda nevím, ale mě nikdo na břicho bez zeptání nesahal.
@Anonymní píše:
Jsem z rodiny, která mi dokáže finančně pomoct a přítel taky, hned jak to bude možné postavíme se na vlastní nohy co se týče financí.. a na malou se všichni těší a budeme jí všichni dávat všechnu lásku
Ty jsi opravdu dítě. Vůbec nechapes, co jsem měla na mysli. Dítě není panenka. Co když se nenarodil úplně zdravé? Je mi tě líto a toho děcka obzvlášť.
@markytka3 píše:
holka, skoda, ze nez jsi zacla ve 14ti sexovat, jsi si neco nenastudovala o ochrane pred pocetim (neni to jen kondom a prasky), urcite by jsi se dozvedela, ze existuje prasek jmenem Postinor, ktery se bere ihned po prasnuti kondomu ev. jine kolizi. Chytre holky ho mivaji v supliku, kdyz spolehaji jen na kondom, nedejbuh, prerusovanou souloz.ocividne, dle tveho prispevku, nemas o nem ani paru
GL, budes ho hodne potrebovat…Příspěvek upraven 22.05.21 v 19:33
Se sexem jsem začla až po ke konci 15.. i bez sexu nám vztah vydržel
Já ho v šuplíku bihužel něměla ![]()
@Alriga píše:
Ty jsi opravdu dítě. Vůbec nechapes, co jsem měla na mysli. Dítě není panenka. Co když se nenarodil úplně zdravé? Je mi tě líto a toho děcka obzvlášť.
A co když se nenarodí zdravé dítě nekomu o 10 let staršímu? je to uplně to stejné, jde o to jak se k tomu člověk postaví a né o věk. ![]()
@Anonymní píše:
A co když se nenarodí zdravé dítě nekomu o 10 let staršímu? je to uplně to stejné, jde o to jak se k tomu člověk postaví a né o věk.
Velice se mýlíš. Ale je mi to jedno. Ovšem bezpochyby sem budeš dříve či později psát o radu, co dělat, když tě přítel podvádí a nechává s deckem samotnou…
@Alriga píše:
Velice se mýlíš. Ale je mi to jedno. Ovšem bezpochyby sem budeš dříve či později psát o radu, co dělat, když tě přítel podvádí a nechává s deckem samotnou…
Máte nějaké komplexy nebo o co jde?
Kdyby přítel dítě nechtěl, tak tak by mě určitě nepřemlouval k tomu, abych na potrat v žádném případě nechodila
A to stejné rodiče, kdyby byli v tomhle chudáci, tak by mě na potrat poslali hned na začátku, kdy jsem ho já sama chtěla ![]()
@Anonymní píše:
Máte nějaké komplexy nebo o co jde?Kdyby přítel dítě nechtěl, tak tak by mě určitě nepřemlouval k tomu, abych na potrat v žádném případě nechodila
A to stejné rodiče, kdyby byli v tomhle chudáci, tak by mě na potrat poslali hned na začátku, kdy jsem ho já sama chtěla
My nemáme komplexy, ale jsme starší a už víme, že nějaké sliby jsou úplně k prdu.
Proč ji nenecháte být? Po vás snad nikdo nechce, abyste jí s dítětem pomáhaly.
Sahat někomu na břicho je nevychované, ale tady jsou lidi poměrně dost nevycválaní, jak je vidět např. zde z příspěvků. Pletou se do věcí, na které se je nikdo neptá. Ono to zase není takový rozdíl, jako sahat někomu na břicho.