Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MiaPa píše:
@tulipán Zřejmě máš problém porozumět psanému textu. Nic o tom, že by bylo zakladatele špatně hned následující ráno, nepíše.
@Anonymní píše:
Nezodpovědná nejsem, vždy jsme měli chráněný styk kondomem, který někdy prostě prasknout může a antikoncepci brát prostě nechci..
O malou se postarat s přítelem zvládneme a když tak pomůžou naši rodiče.
Mamka mě měla taky brzo a opravdu si nemyslím, že je nezodpovědná
Nic si nedělej z tady těch jitrnic. Ať se daří a jste zdraví.
@tulipán A to jsi vyčetla prosím tě odkud?
Já narozdil od tebe akorát rozumím psanému textu a nedomýšlím si nesmysly. Mně už dávno 17 není, což bys mimochodem taky věděla, pokud by sis četla, co jsem zakladatelce psala. ![]()
@Anonymní píše:
Děkuju moc. Taky si myslím, že když mám podporu od přítele a rodiny a skvělé zázemí, že je to lepší než třeba lidi kolem 30, kteří nemají pomalu ani na chleba a mají děti
A ty na ten chleba vyděláš?
@Alriga píše:
A ty na ten chleba vyděláš?
v 17 a těhotná teď logicky ne
od 14 jsem chodila na brigády, i když jsem peníze nějak nepotřebovala.. a přítel má nějaké peníze z hokeje a na brigády chodí taky ![]()
@Alriga píše:
Ty jsi opravdu dítě. Vůbec nechapes, co jsem měla na mysli. Dítě není panenka. Co když se nenarodil úplně zdravé? Je mi tě líto a toho děcka obzvlášť.
Mám dost. Holka si nechá dítě v 17ti, namísto potratu. Zasloužila by si podporu a vy píšete takové hnusy…
V pořádku stalo se a postavili se k tomu zodpovědně oni i jejich rodina a věřím, že to nebylo ze začátku lehké.
Emimino upadá, a to hodně. V každý diskuzi dostane zakladatelka ceres… A většinou vždy odpovídají ty stejné zřejmě asi zakomplexovane uživatelky.
@Mallorka píše:
Mám dost. Holka si nechá dítě v 17ti, namísto potratu. Zasloužila by si podporu a vy píšete takové hnusy…V pořádku stalo se a postavili se k tomu zodpovědně oni i jejich rodina a věřím, že to nebylo ze začátku lehké.
Emimino upadá, a to hodně. V každý diskuzi dostane zakladatelka ceres… A většinou vždy odpovídají ty stejné zřejmě asi zakomplexovane uživatelky.
Zodpovědně? Jak zodpovědně? Ona si vydělává? Zase další, která nedala do sociálního systému ještě ani korunu a už z něj bude vysávat…
@tulipán To tě bohužel musím zklamat, lidé jako ty mě nechávají ledově klidnou.
Chtěla jsem se jen zastat zakladatelky, jelikož některé zdejší uživatelky neumí nic jiného než plivat jed. S tebou už si dál nemám co říct, tak přeji pěkný večer.
@Alriga píše:
Takže nevydeláš.
a proč ne jako? Ted se budu věnovat malé a nebudu logicky vydělávat
Studenty většinou živí rodiče a já i přítel jsme pracovat zvyklí už od 14 a přítel má příjmy z hokeje a brigády.. a založí nás v našem věku i rodiče, což je dost jasné a sami to nabídli ![]()
@Mallorka píše:
Mám dost. Holka si nechá dítě v 17ti, namísto potratu. Zasloužila by si podporu a vy píšete takové hnusy…V pořádku stalo se a postavili se k tomu zodpovědně oni i jejich rodina a věřím, že to nebylo ze začátku lehké.
Děkuju moc za podporu ![]()
@Alriga píše:
Zodpovědně? Jak zodpovědně? Ona si vydělává? Zase další, která nedala do sociálního systému ještě ani korunu a už z něj bude vysávat…
a Vy jste v 17 letech dala do sociálního systému kolik? ![]()