Těhotná v důchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
15.6.15 22:25

@Bábi Zlopočasná ne, proto jsem si školku vybírala tu, co mám nejblíž k domu, manžel přešel z Brna taky sem a našel si práci naproti přes ulici, já jsem doma a tak trochu si podnikám… víkendy patří rodině a výletům, to už od doby, kdy manžel pracoval přes týden v Brně a domů jezdil jen na víkendy… a s pomocí dvou starších dětí jsme to i s těmi dvěma prťaty zvládli i bez babiček a dědečků… Život je risk už od samého začátku a překážky se musí zdolávat, ne se jich bát… jediná jistota, kterou máme, je to, že v životě není nic jistého… stejně nás osud celý život zkouší, jak se dovedeme přizpůsobit všem těm nadělením, které nás potkají… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
16.6.15 12:07

@Bábi Zlopočasná Tak treba te povzbudi, ze ja jsem rodila 34 a 36, prosli jsme si martyriem skolka (16,30) + prace (16,30) :mrgreen: a presto jsme i bez vyraznejsi pomoci prarodicu do toho tretiho mimina nakonec v mych 40 sli. (Teda, ono se neptalo, prislo si samo :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
16.6.15 13:40
@Bábi Zlopočasná píše:
Pojdeme sa so sestrou utopit, mama rodila 39 a 42 :roll:
A mozno by sme mali utratit aj moju mamu a jej o 8 rokov starsieho brata, ze tu este strasia a uzivaju si mojich deti, ked som ja sama rodila v 33 a 35 :roll:

Prosím tě co to plácáš? 8o 8o 8o Já jsem jen řekla svůj názor a jak to vidím já. Ne, že je to tak správné. Každý ať si má děti v kolika chce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.6.15 14:02

@majdula1 to je uplne normalni vek na rozeni.

• Citovat
  • Upravit
16.6.15 19:10
@majdula1 píše:
@Bábi Zlopočasná Tak treba te povzbudi, ze ja jsem rodila 34 a 36, prosli jsme si martyriem skolka (16,30) + prace (16,30) :mrgreen: a presto jsme i bez vyraznejsi pomoci prarodicu do toho tretiho mimina nakonec v mych 40 sli. (Teda, ono se neptalo, prislo si samo :lol: )

Tak keby prislo, tak prec ho nedame :oops: ale nemame odvahu si ho naplanovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
17.6.15 00:35

@Bábi Zlopočasná Ano ano, tak to bylo i u nas. Cilene bychom asi odvahu nikdy nesebrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí