Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@martina.se píše:
a máš pocit, že sourozenec nahradí mámu a tátu?
Nemam, proc se ptas?
Ahoj holky jenom chci říct že je to nespravedlivé takova stará ženská a rovnou čtyři ja už potřetí ivf a nic tak doufám že nám to teď vyjde.
@Anro píše:
Ahoj holky, tak jsem slyšela o té 65 leté, co čeká čtyřčata. Co si o tom myslíte? Je podle vás ji obdivovat, nebo spíš ji odsuzovat nebo snad podezřívat z psychické poruchy?Tuto diskuzi zakládám pro pobavení, a zajímají mě názory ostatních
Mám dojem, že se tady moc nepobavíme.
![]()
@tronelka píše:
Nemam, proc se ptas?
no že píšeš, že to není tak hrozné. Taky jsem napsala, že je sobec. a je.. protože myšlenka, že to přehodí na svoje děti, je hnusná..
Manžel říká, že v jejím věku to ten organismus neunese, a potratí. A ještě řekl, že je k*áva ![]()
@JaneDoe píše:
Ja nechapu ani matky 40+ natoz toto… nechapu
To jsme na tom stejně ![]()
@martina.se píše:
no že píšeš, že to není tak hrozné. Taky jsem napsala, že je sobec. a je.. protože myšlenka, že to přehodí na svoje děti, je hnusná..
Ja nikde nepisu, ze to neni tak hrozne. Jen si myslim, ze to v jejim pripade neni sobeckost, ale blahova idea, ze deti zvladne vychovat a ze na to fyzicky ma. A kdyz se jasterice ptala, kdo se o ne postara, tak odpovidam, ze zrejme ti starsi sourozenci. To ale neznamena, ze se s tim ztotoznuji a tleskam ji za to.
@KackaDoup píše:
Co je komu vlastne potom
Dohromady nic, ale novinari z toho udelali verejne tema tak se o tom proste diskutuje.
Tak mě matky 40+ nevadí, pokud otěhotní spontánně a jsou bez potíží. To je totiž signál přírody, že žena je po biologické stránce zdravá a vitální. A tudíž teoreticky schopná dítě nejen donosit, ale i zdárně vychovat.
U paní v seniorském věku pochybuji, že došlo ke spontánnímu početí. A v 65 letech kecat přírodě do jejích cyklů a záměrů je zvrácenost. Příroda ví, co a proč (ne)dělá.
@KackaDoup píše:
@Šarlota4to je jasny
jen tohle je muj nazor na to
Ja myslim, ze samotne akterce musi byt jasne, ze to bude hodne kontroverzni a pokud se necha vyfotit a napsat o sobe clanek bude se o tom proste diskutovat. Ale ano je to proste jeji vec at ma deti treba tucet.
@pe-terka píše:
Tak mě matky 40+ nevadí, pokud otěhotní spontánně a jsou bez potíží. To je totiž signál přírody, že žena je po biologické stránce zdravá a vitální. A tudíž teoreticky schopná dítě nejen donosit, ale i zdárně vychovat.
U paní v seniorském věku pochybuji, že došlo ke spontánnímu početí. A v 65 letech kecat přírodě do jejích cyklů a záměrů je zvrácenost. Příroda ví, co a proč (ne)dělá.