Těhotná v důchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
14.4.15 23:14
@Regina Hero píše:
prosím tě, to že ty jsi víc nervní, neznamená, že to tak mají všechny matky… ;) Fakt ne… :)

Ja uz sem nervni ted. :D

Jinak ja strop nikam nedavam, kazdy at si plodi jak chce, je to prece radost, ale vsechny se schodnem ze v 65 uz je pani za stropem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
14.4.15 23:17
@Regina Hero píše:
prosím tě, to že ty jsi víc nervní, neznamená, že to tak mají všechny matky… ;) Fakt ne… :)

Já neříkám, že to tak mají všechny, moje máma měla taky poslední ve 36,a byla v klidu.Ale jako že u mě to bude hlavně věkem.

• Citovat
  • Upravit
Anro
14.4.15 23:18
@lovesmile píše:
Pohoda, já mám staršího manžela o 16 let. Proto si nechávám zadní vrátka s tím plozením a rozením dětí v pozdějším věku. Nikdy nevíš… :lol: :lol: :lol: (vtip :! :mrgreen: )

A já mám o rok a čtvrt mladšího :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5808
15.4.15 00:00
@Ondrášovka.N píše:
Tak koukni na nase maminky a babicky v kolikati to vse mely ony (deti, svadbu). V dnesni dobe neni uz ani sance na diamantove svadby. :nevim:

jsou vyjimky v každý době… dětný dvacítky měly největší boom za totality… moje matka a bejvalýho prababička měly ve věku kdy já porodila před sebou ještě necelých 15 let svobodnýho bezdětnýho života… byť každá z jiných důvodů, ale našlo by se víc takovejch příkladů napříč historii, už od biblické Sáry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
15.4.15 00:25
@Genovesa píše:
No to budou nadšení. V reportáži bylo řečeno, že s těhotenstvím matky nesouhlasí.

Nedivím se jim. Nepochybně si dovedou představit, co je pravděpodobně čeká. Oplodnění v tomto věku by nemělo být dovoleno. Navíc, paní už má opravdu spoustu dětí. Je to trapný výstřelek a děcek je mi líto.

Příspěvek upraven 15.04.15 v 00:40

• Citovat
  • Upravit
4984
15.4.15 00:37
@Gosi píše:
jsou vyjimky v každý době… dětný dvacítky měly největší boom za totality… moje matka a bejvalýho prababička měly ve věku kdy já porodila před sebou ještě necelých 15 let svobodnýho bezdětnýho života… byť každá z jiných důvodů, ale našlo by se víc takovejch příkladů napříč historii, už od biblické Sáry…

Dulezity je vnitrni pocit zeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.4.15 06:49
@majdula1 píše:
Normalni a prirozene je rodit v jakemkoliv veku, kdy zenska uz/jeste menstruuje :) Odjakziva byly bezne matky jak patnactilete, tak petactyricetilete, protoze proste nebyla dostupna a zadouci antikoncepce :mrgreen: takze se rodilo az do klimakteria a nikomu to neprislo divne.To az ted clovek precurava prirodu :D Kde je ten clanek o rozmarne duchodkyni? Moje mamka ma letos 65… je cupr, pekna, akcni, vsecko… ale deti bych ji uz neprala, vidim jak ji staci vnoucata, pomazlit, pohlidat, vratit :lol:

Přesně tak, zrovna ted jsem četla článek o dětech Marie Terezie, měla jich 16, poslední pokud dobře počítám v 39. Dřív to bývalo běžné, takže ty ženy s 10-15 dětmi musely rodit i po 30, akorát to nebyli jejich první děti, takže to není žádný výmysl moderní doby rodit po 30.
Těch 65 už proti přírodě je, ale ani nevím co si o o tom myslet, největší blbec mi přijde hlavně ten doktor, co to provedl, třeba ta ženská už je taky trochu senilní a neuvažuje uplně jasně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.4.15 06:57
@Ondrášovka.N píše:
Dulezity je vnitrni pocit zeny

Důležité budou i pocity dětí na pohřbu matky. Vzhledem k jejímu věku to nemusí být za dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
15.4.15 08:21
@rokris píše:
Nedivím se jim. Nepochybně si dovedou představit, co je pravděpodobně čeká. Oplodnění v tomto věku by nemělo být dovoleno. Navíc, paní už má opravdu spoustu dětí. Je to trapný výstřelek a děcek je mi líto.Příspěvek upraven 15.04.15 v 00:40

Ano, máš pravdu. Já se jim též nedivím. Zdědit po matce 4 děti, škoda mluvit, no. A že můžou dědit brzo, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
15.4.15 09:04
@Burj Chalifa píše:
Důležité budou i pocity dětí na pohřbu matky. Vzhledem k jejímu věku to nemusí být za dlouho.

Ale ja nemluvila o te 65lete. Trosku jsme odbocily id tematu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.6.15 16:44

Ahoj, četla jsem jen první stránku téhle dlouhé diskuze, a tak mě pobavila, že mě prostě nedá se nepřidat, snad mě vezmete mezi sebe. Mimochodem už delší dobu sleduju emimino. Je to spíš taková šmírácká zábava, protože v reálu by mě prostě nenapadlo, z čeho všeho lze mít „šílený strach“, ale na druhou stranu taky kvůli poučení, protože některé příběhu fakt berou dech a to pak přemýšlím - hele, tohle se Ti taky může stát, víš to? A pak taky škola života, některé názory potkávám i v „reálu“. Je mi 36, první dítě stále zatím není aktuální. Takže na některé otázky, v horším případě výpady, se tak nějak připravuji „nanečisto“. Tak zdravím všechny ty, co jsou stejně jako já „přes čáru“. Škoda, že jsem ekonomicky aktivní, čili přispívám na mateřské dovolené jiných maminek, jinak bych chodila kanály rovnou:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.6.15 16:49

@JulieJ jsi naprosto mlada zenska…mas casu ;)

• Citovat
  • Upravit
24
15.6.15 16:53

Omluva, můj příspěvek je do jiné diskuze (klub starých rašplí):-).Jsem holt v přispívání nováček. A Kači, zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.6.15 16:58

@JulieJ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no s neustálým posunováním hranice odchodu do důchodu těch těhotných důchodkyň asi moc nebude… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.15 17:09
@lovesmile píše:
Mě taky přijde 40 jako fakt stopka, ale já osobně bych už nechtěla dítě asi ani po 30, 33 - to je můj strop. :think:
Ale zas nikdy neříkej nikdy. :nevim:

Pojdeme sa so sestrou utopit, mama rodila 39 a 42 :roll:
A mozno by sme mali utratit aj moju mamu a jej o 8 rokov starsieho brata, ze tu este strasia a uzivaju si mojich deti, ked som ja sama rodila v 33 a 35 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí