Těhotná v důchodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anro
14.4.15 22:32
@Ondrášovka.N píše:
Cca 3 a trictvrte syn a 10mesicu dcera

Taky máme páreček ;) Holka 5 let, kluk 6m.

• Citovat
  • Upravit
6578
14.4.15 22:33
@Ondrášovka.N píše:
@lovesmile a koukam ze mate podobny vekovy rozdil jako mame u nas. My mame deti od sebe 2roky a 11mesicu a taky kluka a holku :D

Jj, já pořád doufala, že se malá narodí o 3 týdny dřív a budou ve stejný den, ale nevyšlo to.
Malý je 7. 10. a malá 24. 10., ale termín měla 28. 10. :mrgreen: Už je první den i jiného znamení zvěrokruhu. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.4.15 22:33
@Anro píše:
Taky máme páreček ;) Holka 5 let, kluk 6m.

A nezarli dcera na mimino? Ten nas kluk porad dela segre nejak zle :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.4.15 22:35
@lovesmile píše:
Jj, já pořád doufala, že se malá narodí o 3 týdny dřív a budou ve stejný den, ale nevyšlo to.
Malý je 7. 10. a malá 24. 10., ale termín měla 28. 10. :mrgreen: Už je první den i jiného znamení zvěrokruhu. :roll: :mrgreen:

My chteli o tri roky presne a radsi jsme zacali driv, ale povedlo se na prvni pokus, takze jsou 21.7. a 18.6. pritom syn se narodil o dva tydny driv a dcera o 9dni pozdeji nez meli :D takze bord. l v tom meli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@Ondrášovka.N píše:
@lovesmile @Anro prvni jsem mela ve 20. Po 30nechci rodit jednoduse proto, ze jsem lina a uz se tesim az budou deti velky pro cestovani s nami a tak :)

To je taky fakt. Sice teď bych nikam necestovala, kvůli situaci ve světě, ale i kdyby to bylo v pohodě, tak by se mi s takovýma prťatama nikam nechtělo. Dovolenou si chci užít, ne se udřít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
@Ondrášovka.N píše:
A nezarli dcera na mimino? Ten nas kluk porad dela segre nejak zle :/

Jako furt ho otravuje, objímá a tak, hodně ale pomáhá s malým. Ze začátku to bylo horší, i když byla z něj nadšená, žárlila jako prase. Zlobila, neposlouchala, už se to zlepšuje ;)

• Citovat
  • Upravit
6578
14.4.15 22:38
@Ondrášovka.N píše:
Asi vetsinou kdyz ma dite zena pozde tak neni prvni ale vetsinou tak 3 takze hodbe plodi :D

To taky. :palec: :mrgreen:

@Taara69 píše:
@lovesmile - nechápu vůbec souvislost mezi místem ve školce a věkem matky :think:

A kdyby ho měla dřív, tak by její dítě už mělo školku odchozenou a byla by volná místa pro děti „mladých/mladších“ mamin. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.4.15 22:40
@Ondrášovka.N píše:
A nezarli dcera na mimino? Ten nas kluk porad dela segre nejak zle :/

Tak u nás je to úplně v pohodě, alespoň prozatím. Malý malou spíš ještě brání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.4.15 22:42
@Ondrášovka.N píše:
My chteli o tri roky presne a radsi jsme zacali driv, ale povedlo se na prvni pokus, takze jsou 21.7. a 18.6. pritom syn se narodil o dva tydny driv a dcera o 9dni pozdeji nez meli :D takze bord. l v tom meli

Bordeláři jedni. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
14.4.15 22:47

@lovesmile - a kdyby ty mladší maminy měly to dítě později, tak by byly volný místa, pro děti těch starších mamin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.4.15 22:47

Holky u nas je to furt. „Neber ji hracky“ „Nenos ji“ „Neschazuj ji“ „Nevrč na ni“ :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.4.15 22:49
@Taara69 píše:
@lovesmile - a kdyby ty mladší maminy měly to dítě později, tak by byly volný místa, pro děti těch starších mamin :lol:

Tak ono je to biologicky nastaveny spis na tech 18-30 nez na 30+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.4.15 22:49
@Taara69 píše:
@lovesmile - a kdyby ty mladší maminy měly to dítě později, tak by byly volný místa, pro děti těch starších mamin :lol:

To jo, no. :lol:
Ale mě prostě přijde správnější mít dítě mezi 20-30 rokem, než později. Příroda ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
14.4.15 22:50
@Ondrášovka.N píše:
Holky u nas je to furt. „Neber ji hracky“ „Nenos ji“ „Neschazuj ji“ „Nevrč na ni“ :roll: :D

Tak u nás je to naopak, holka furt malému ty hračky cpe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
14.4.15 22:50
@Ondrášovka.N píše:
Tak ono je to biologicky nastaveny spis na tech 18-30 nez na 30+
:palec: :potlesk: :mrgreen:
Byla jsi o chlup rychlejší!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit