Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anro píše:
Tak u nás je to naopak, holka furt malému ty hračky cpe
Tak to mas dobry.
cely dny travim usmernovanim deti kdyz nejsme venku ![]()
@lovesmile píše:![]()
![]()
Byla jsi o chlup rychlejší!
No jo koukam ![]()
@Anro píše:
No, já bych pár let přidala. Tak mezi 25-35 lety
Tak koukni na nase maminky a babicky v kolikati to vse mely ony (deti, svadbu). V dnesni dobe neni uz ani sance na diamantove svadby. ![]()
@Ondrášovka.N píše:
No jo koukam
A napsaly jsme v podstatě to stejné.
![]()
@Anro píše:
To už se mi zdá moc, těch 35 ![]()
Dříve bylo běžné mít dítě ve 20. Moje máma byla „divná“, když mě měla „až“ v 25. ![]()
@Ondrášovka.N Já taky musím usměrňovat, právě v tom, ať mu ty hračky furt necpe, ať ho nemačká, atd.
To je furt něco, anebo dokola.
@Ondrášovka.N píše:
Tak koukni na nase maminky a babicky v kolikati to vse mely ony (deti, svadbu). V dnesni dobe neni uz ani sance na diamantove svadby.
Zase!
Platíš pivo! ![]()
@lovesmile me maminka mela az ve 35. Ale mam dva stardi sourozence o 8 a o 16let. Prislo mi lito ze se mnou neni tak akcni jako jsou mladsi maminy se svymi detmi.
@Ondrášovka.N píše:
Pise se svadba nebo svatba? Fakt ted nevim![]()
t
@Anro píše:
@Ondrášovka.N Já taky musím usměrňovat, právě v tom, ať mu ty hračky furt necpe, ať ho nemačká, atd.To je furt něco, anebo dokola.
To si nevyberes asi ![]()
@lovesmile píše:
Zase!Platíš pivo!
Se opičíš no ![]()
@Ondrášovka.N píše:
@lovesmile me maminka mela az ve 35. Ale mam dva stardi sourozence o 8 a o 16let. Prislo mi lito ze se mnou neni tak akcni jako jsou mladsi maminy se svymi detmi.
Měla jsi ji poprosit ještě o mladšího sourozence.
I když ještě by to možná šlo, co?
@lovesmile píše:
To už se mi zdá moc, těch 35
Dříve bylo běžné mít dítě ve 20. Moje máma byla „divná“, když mě měla „až“ v 25.
Jojo,moje babička měla taky ve 24,protože dlouho nemohla,a už to bylo hodně.Pro mě je ve 20 ještě brzo,jsou to ještě děti,puberťáci,a 35 bych dala strop.
Je to tak nepředstavitelné,že už jsem vlastně stará,a přitom vypadám na 20 ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Pise se svadba nebo svatba? Fakt ted nevim![]()
Svatba česky, svadba slovensky ![]()
@lovesmile píše:
Měla jsi ji poprosit ještě o mladšího sourozence.I když ještě by to možná šlo, co?
No pokud bych to brala podle jejiho vzorce, tzn. v mych osmi, tak by to bylo v jejich 43 a kdyz tu vidim diskusi „tehotenstvi po 40“ tak procby ne. Ja tou dobou doufam uz v babickovani ![]()