Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@martina.se píše:
@Anro co si myslím? že je hloupá - chudáci děcka. Nedovede je ani k matuře.. je sobecká.
Myslím si totéž.
@Šarlota4 píše:
Ja myslim, ze samotne akterce musi byt jasne, ze to bude hodne kontroverzni a pokud se necha vyfotit a napsat o sobe clanek bude se o tom proste diskutovat. Ale ano je to proste jeji vec at ma deti treba tucet.
@tronelka píše:
Ja nikde nepisu, ze to neni tak hrozne. Jen si myslim, ze to v jejim pripade neni sobeckost, ale blahova idea, ze deti zvladne vychovat a ze na to fyzicky ma. A kdyz se jasterice ptala, kdo se o ne postara, tak odpovidam, ze zrejme ti starsi sourozenci. To ale neznamena, ze se s tim ztotoznuji a tleskam ji za to.
mi to sobecké přijde - co když to její děti odmítnou - takový závazek
Jinak jasný, beru ![]()
@tronelka píše:
Proc sobecke? Postaraji se zrejme starsi sourozenci
No to budou nadšení. V reportáži bylo řečeno, že s těhotenstvím matky nesouhlasí.
@jasterica píše:
co je na tom nepochopitelne??? tobe by se snad libilo, kdyby na tebe rodice hodili zodpovednost za x dalsich sourozencu???uzasne
Přesně.
@Genovesa píše:
No to budou nadšení. V reportáži bylo řečeno, že s těhotenstvím matky nesouhlasí.
No bodejď, já bych se za takovou matku asi styděla ![]()
Ji neřeším, každý svého štěstí… Ale tomu úplatnýmu doktorovi bych hnáty urazila.
@Šarlota4 píše:
Ja myslim, ze samotne akterce musi byt jasne, ze to bude hodne kontroverzni a pokud se necha vyfotit a napsat o sobe clanek bude se o tom proste diskutovat. Ale ano je to proste jeji vec at ma deti treba tucet.
Jj, to už má.
![]()
@lovesmile píše:
Jj, to už má.![]()
Vlastne jo v tom clanku se to psalo
Kdyby čekala jedno, říkala bych si, že je blázen, ale zase by to dítě mělo 13 starších sourozenců, tak by mi přišla výrazně rozumnější, než ta Rumunka, co je nejstarší matkou na světě a pořídila si v 67 své první. Ta skutečně nechá sirotka… (Mmch. Španělka, která tu Rumunku předběhla a byla chvíli nejstarší matkou na světě umřela v 71 letech a nechala po sobě tříletá dvojčata…to jen tak pro ilustraci, jak to pak s těmito rekordmankami končí.) V tomhle případě je to lepší v tom, že paní má hafo dospělých potomků, kteří se po její smrti sourozence ujmou. není to ideální, ale pořád lepší, než skončit někde v děcáku.
Ovšem to, že čeká čtyřčata, je úlet… to je záhul i pro mladé lidi, kteří žijí v páru, natožpak pro jednu babku. Tak nevím, jak to má vymyšlené, jestli starší sourozenci obětují kus vlastního života a budou tam dělat chůvy už od narození, nebo jestli má na to, si platit pečovatelky, nebo bude pořádat sbírky…
Ta devítiletá holčička, co si tak přála sourozence bude chudák- otce nemá, matka by mohla být její babičkou a teď už na ni vůbec nebude mít nikdo čas, protože všichni budou poskakovat okolo čtyřčat…tak to vypadá, když se člověku splní to, co si přeje…
@Misane píše:
Ahoj holky jenom chci říct že je to nespravedlivé takova stará ženská a rovnou čtyři ja už potřetí ivf a nic tak doufám že nám to teď vyjde.
Ano, je to nespravedlivé a docela mě překvapilo, že si nikdo tvého oprávněného postesknutí ani nevšiml
Držím palce a moc ti přeji ať se brzy zadaří ![]()
@Šarlota4 píše:
Vlastne jo v tom clanku se to psalo
Třeba bude mít kopu dětí.
![]()
Nebylo to tu vcera? Pro me je jinak stejnej blazen kazda ktera si poridi dite po 40 natoz v 65 ![]()
No, paní to rozhodně nezávidím… Těm dětem už vůbec, protože kdoví jak na tom budou zdravotně… Nicméně, když to vezmu vtipem, tak při počtu jejích dětí mě už zase chytaj křižáky a to mám za sebou porody „pouze“ tři
![]()
@Ondrášovka.N píše:
Nebylo to tu vcera? Pro me je jinak stejnej blazen kazda ktera si poridi dite po 40 natoz v 65
To jo, já si říkám, že jestli bude třetí, mám na to tři roky. Později, než v 35 rodit nechci ![]()