Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Šarlota4 píše:
Prijde mi to nechutny jak fyzicky tak i vuci tem detem. [/citac@Šarlota4 píše:
Prijde mi to nechutny jak fyzicky tak i vuci tem detem.Naprosto souhlasím. Hnus, stará bába s pupkem, a sobectví.
@lovesmile píše:
Chudáci děti. Přijde mi to sobecké a ujeté.
@jasterica píše:
Spis kdo se o ty male deti postara, az ona nebude… tohle je na hlavu, ta priroda vi proc to zaridila tak jak to zaridila
Proc sobecke? Postaraji se zrejme starsi sourozenci
Já hlavně nechápu, jak mohli doktoři udělat umělé oplodnění. V tomhle hrozným věku…
Mě přijde ujetej hlavně ten doktor co ji tam ty 4!? embrya zavedl… Příroda by v jejím věku něco takového nestvořila, takže to normální není, je sobecká a chce být zajímavá, když podstoupila transfer a poskytuje hromadně rozhovory ![]()
Její starší děti se od ní distancovali, takže ty se o ty sirotečky starat asi nebudou.
Příspěvek upraven 14.04.15 v 21:21
Na jednu stranu je to její věc, na druhou je to sobecké vůči těm dětem. Už vidím sebe, jak pomalu v sedmdesáti běhám s jedním batoletem… natož se čtyřmi. No když se na to paní cítí…
@tronelka píše:
Říkali, že zbylých 12 dětí s tím nesouhlasí a snad se s ní i přestali bavit.
Přesně, jak píšete, taky si myslím, že je to nezodpovědné, sobecké. Však co, o ty nejmladší se budou starat ti nejstarší. Anebo skončí v děcáku. Zbytečně! A ten doktor taky pěkný magor, že ji nechal oplodnit ![]()
@lovesmile píše:
Slyšela jsem to jen na půl. Ona už má 13 dětí a teď čeká další 4 nebo to je dohromady už s těma 4, co se teprve narodí?
13 uz ma, tyhle jsou dalsi
@tronelka píše:
co je na tom nepochopitelne??? tobe by se snad libilo, kdyby na tebe rodice hodili zodpovednost za x dalsich sourozencu???
uzasne ![]()
@tronelka píše:
![]()
Aha, takže chudáci všechny její děti.
Starší sourozenci budou muset nahrazovat matku a to je podle tebe normální?! ![]()
@tronelka píše:
a máš pocit, že sourozenec nahradí mámu a tátu? ![]()
@Xverunka píše:
Na jednu stranu je to její věc, na druhou je to sobecké vůči těm dětem. Už vidím sebe, jak pomalu v sedmdesáti běhám s jedním batoletem… natož se čtyřmi. No když se na to paní cítí…
Já si to nedovedu představit ani teď, ve skoro 29 letech, natož v jejím věku! ![]()
@jasterica píše:
co je na tom nepochopitelne??? tobe by se snad libilo, kdyby na tebe rodice hodili zodpovednost za x dalsich sourozencu???uzasne
Podle me to neni sobeckost, ale nezodpovednost a nepripusteni si sveho veku. Pani se asi citi duchem i telem mlada a kdo vi, treba tu bude do sta.
@Petronka píše:
Mě přijde ujetej hlavně ten doktor co ji tam ty 4!? embrya zavedl… Příroda by v jejím věku něco takového nestvořila, takže to normální není, je sobecká a chce být zajímavá, když podstoupila transfer a poskytuje hromadně rozhovory
Její starší děti se od ní distancovali, takže ty se o ty sirotečky starat asi nebudou.
Ale tak možná se přestaly bavit s ní, ale děti by pak nenechaly zavřít do děcáku.
Snad.
Což ale nemění nic na tom, že je to od ní hnus vůči všem jejím dětem… ![]()
Ani nejde o to jestli ty děti vychová..jako o to že můžou mít jakékoliv vývojové vady a podobně.. ![]()