Těhotná z Prahy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
630
8.1.12 14:40

no pokud bys jela autem, tak se asi přidám, jinak bych šla pěšky čas mi je celkem taky fuk, ale ne ve 12, to Terka chodí spát. Viděla bych to na 10.00 co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena pajenka
8.1.12 21:57

za me spis v 11. me se v zime nechce takovou dalku jit, navic tusim ze isa nebude uplne spolupracovat a sedet celou dobu v kocarku;-)mas jeste vajicko nebo uz velkou sedacku?

• Citovat
  • Upravit
306
8.1.12 21:58

desátá je super, to Hugo chodí spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
8.1.12 21:58

jedenáctá ještě lepší :), tak se holky dohodněte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
8.1.12 21:59

Léňa se nepřidá? Káťa už něco má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
9.1.12 09:30

Zdeni. Já jsem ještě od minule nezvládla osobní souboj s kojením na veřejnosti a předpokládám, že do zoo to bude na dýl.. Druhá věc, všechny jedete autem a já nevím, jak se tam dostat. A za třetí jdete docela brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
9.1.12 10:09

Já už mám velkou sedačku.
Jinak časově..... pro mě je lepší 10, protože Terka mi nechce spát ani v kočárku a tak by mohl být problém, vzhledem k tomu že chodí kolem 12 spát, ale přizpůsobím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
9.1.12 15:07

Ahoj leni, auto není problém, klidně bych tě mohla nabrat po cestě, ale ty ostatní věci chápu…

Mám teď ale jiný problém.
Hugo v sobotu hrozně zvracel a od té doby má velký průjem. Sice ode dnes máme léky, ale já ho raději nechci nikam tahat. Ani nevím jestli nemá virozu, tak aby nenakazil ostatní.

Je mi to fakt strašně líto, ale bohužel nepujdeme :(((((.

Moc se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
9.1.12 16:44

No to se Zdeni nedá nic dělat, tak příště, hlavně ať je Hugo zdravej. Co my Pájo, jak to vidíš, já bych šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.1.12 09:35

jezis Zdeni,tak to same nas potkalo pred vanoci, ale od isabelky jsem to 2 den dostala i ja (strasne), a pak i cela rodina…strevni chripka:-(( tak jen drzim palce at to nemate stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.1.12 09:38

a co vam na to doktorka dala? Me rikala hlavne hodne pit, dieta (ryze, mrkev,suchy rohlik),laktilobacily, pripadne smectu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
11.1.12 08:55

Ahoj Holky,
moc děkuju. Fak mě to je hrozně líto.
Pájo, asi máme to samé co ty, druhý den jsem to dostala i já. Dnes už mi je o trochu lépe, ale dva dny jsem něla neskutečný bolesti břicha, pořád jsem chtěla běžet na WC a myslela jsem, že vyvrátím i vechna střeva (nestalo se tak). Ze zoufalství jsem si včera večer koupila colu. Ta je fakt dobrá po opici, vyžere ze žalutku všechno. První tři hodiny byly krušný, ale pak najednou ústup a teď mi je líp, dva litry coly mám v sobě.
Změnila jsem pediatra, ani jsem k němu nemusela, měla jsem koupit arsenicum album CH9 4× dvě tabletky denně. Dnes je první ráno kdy se zatím pořádně nepos… Uvidím později. Včera měl stolici 3× a zá se mi už malilinko lepší.
Sama jsem mu okamžitě nasadila pitný režim (heřmánek) za což mě doktorka pochválila (kupodivu Hugovi moc chutná) a místo přesnídávek jsem se snažila víc kojit a dávat jen suché sušenky. Jen večer dostal příkrm. Bojím se aby neměl moc hlad. Ale jeho tělo samo moc dobře vědělo, že to nechce, snědl jen dvě lžičky a víc nechtěl. Přitom je to jedlík jak hrom.
Tak uvidíme jak to bude dál…
Pokud jdete do ZOO, tak si to moc užijte. My se doufám už konečně přidáme příště!!
Už mě to začáná být pěkně trapný, pořád se domlouvám a zatím z toho nic nebylo :(((((.
Mějte se krásně kočky moje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
11.1.12 09:20

Zdeni, to je dobře, že už je lépe. My nakonec asi do ZOO taky nepůjdeme, Petr mi teď odjel s autosedačkou a přijede po 11 a ve 12 chodí Terka spát, takže to asi nevyjde, navíc to počasí nakonec není takové, jak slibovali, tak snad příště vyrazíme všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
16.1.12 13:38

Holky, vím, že není úplně nejpřívětivější počasí, ale kdybyste některá chtěly vyrazit ve středu či čtvrtek na chvilku na procházku, dejte vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
16.1.12 13:48

Ahoj, já bych mohla asi oba dva dny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie