Těhotné z Prostějovska :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
699
2.9.13 19:08

@beruska29 Jo jsem, všichni se mi za to smějou, ale zvládnu najít spoustu věcí :-) Něčím se bavit musím. :-) Kdyby si viděla jak sem vypátrala jednu spolužačku, i můj vlastní manžel se divil čeho všeho sem schopná :-) Ale sehnala sem na ni nejen adresu ale i telefon :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
2.9.13 19:22

@misicka 149 holka sikovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.9.13 09:38

Ahoj holky..:)..taky jsme z Prostějova a na to že tu bydlim skoro rok nikoho tu neznam a bylo by fajn kdybych si aspon toutu cestou mohla zdelit zazitky ohl.tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.13 09:40

@jolannecka Ahoj, vítám tě tady, a kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.9.13 09:43

Ahoj..)dekuji…prvni termin mame 8.listopadu coz je za chvili..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.13 09:45

@jolannecka No to jo, já mám termín 5.12. a už se nemůžu dočkat. Odkud si se přestěhovala do prostějova? Já teda nebydlím přímo tam sem kousek od pv na vesnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.9.13 09:48

@misicka 149 :)..puvodne pochazim ze Šumperka..od tama jsem šla do Brna kde jsem do ted pracovala pres 5let a kvuli priteli jsem se prestehovala sem do Prostějova…bylime naproti Aquaparku..a ty jsi primo od kad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.13 09:54

@jolannecka Já sem ze zdětína, ale blízko od aguparku je jedna hodčina co sem na forum taky chodí, třeba se ti ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.9.13 09:55

@misicka 149 to neni zase tak daleko i kdyz jsem tam byla jen jednou.:)..a uz vite co budete mit?..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.13 09:57

@jolannecka Jo budeme mít chlapečka. Už se na něj moc těším :-) A vy už to víte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.9.13 10:19

@misicka 149 my taky budeme mit chlapecka Matýska..:)…uz se na nej moc tesime..pokojicek vse ma zarizene a ver ze uz se tesi az bude na svetedava me pekne zabrat..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.13 10:42

@jolannecka @jolannecka No to se nedivím mě taky a to sem na tom o měsíc líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.9.13 10:44

@misicka 149 ja uz jsem tedka furt unavena zada boli ale az tak ze ani spat nemuzu…a kdyz uz clovek usne zase ho probudi curani…:D..vazne se tesim a doufa ze se narodime driv malinko..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.13 10:53

@jolannecka To sme rozebíraly včera, že by nebylo naškodu kdyby to bylo dřív. :-) No já mám abnormálně velké bříško, takže vím jak se cítíš. Nemůžu se málem ani zvednout z postele, všude mě to tlačí, bolí mě záda a kyčle a včera sem říkala že si přestěhuju postel do koupelny abych nemusela pořád lítat na záchod přes celej barák, i když je jen 2+1 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.9.13 10:58

@misicka 149 ja uz jsem tomu mymu taky rikala ze se prestehuju na zachod ze uz to neni ani normalni…:).a to ten nas chlapecek ma jeste ve zvyku se zacit mrnet kdyz to curani mam kopat me do mocovyho mechyre to ma v oblibe zakernacek nas..:)…uz to je nekdy az tak ze se me chce brecet…jako fakt..:)..uz me ani nic nebavi..naladu na nic nemam a naladovost sama o sobe je na miste jako ze zacatku..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová