Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@beruska29 Jo jsem, všichni se mi za to smějou, ale zvládnu najít spoustu věcí
Něčím se bavit musím.
Kdyby si viděla jak sem vypátrala jednu spolužačku, i můj vlastní manžel se divil čeho všeho sem schopná
Ale sehnala sem na ni nejen adresu ale i telefon ![]()
Ahoj holky..:)..taky jsme z Prostějova a na to že tu bydlim skoro rok nikoho tu neznam a bylo by fajn kdybych si aspon toutu cestou mohla zdelit zazitky ohl.tehu…
Ahoj..)dekuji…prvni termin mame 8.listopadu coz je za chvili..:)
@jolannecka No to jo, já mám termín 5.12. a už se nemůžu dočkat. Odkud si se přestěhovala do prostějova? Já teda nebydlím přímo tam sem kousek od pv na vesnici ![]()
@misicka 149
..puvodne pochazim ze Šumperka..od tama jsem šla do Brna kde jsem do ted pracovala pres 5let a kvuli priteli jsem se prestehovala sem do Prostějova…bylime naproti Aquaparku..a ty jsi primo od kad?
@jolannecka Já sem ze zdětína, ale blízko od aguparku je jedna hodčina co sem na forum taky chodí, třeba se ti ozve.
@misicka 149 to neni zase tak daleko i kdyz jsem tam byla jen jednou.:)..a uz vite co budete mit?..:)
@jolannecka Jo budeme mít chlapečka. Už se na něj moc těším
A vy už to víte?
@misicka 149 my taky budeme mit chlapecka Matýska..:)…uz se na nej moc tesime..pokojicek vse ma zarizene a ver ze uz se tesi az bude na svetedava me pekne zabrat..:)
@jolannecka @jolannecka No to se nedivím mě taky a to sem na tom o měsíc líp ![]()
@misicka 149 ja uz jsem tedka furt unavena zada boli ale az tak ze ani spat nemuzu…a kdyz uz clovek usne zase ho probudi curani…:D..vazne se tesim a doufa ze se narodime driv malinko..:)
@jolannecka To sme rozebíraly včera, že by nebylo naškodu kdyby to bylo dřív.
No já mám abnormálně velké bříško, takže vím jak se cítíš. Nemůžu se málem ani zvednout z postele, všude mě to tlačí, bolí mě záda a kyčle a včera sem říkala že si přestěhuju postel do koupelny abych nemusela pořád lítat na záchod přes celej barák, i když je jen 2+1 ![]()
@misicka 149 ja uz jsem tomu mymu taky rikala ze se prestehuju na zachod ze uz to neni ani normalni…:).a to ten nas chlapecek ma jeste ve zvyku se zacit mrnet kdyz to curani mam kopat me do mocovyho mechyre to ma v oblibe zakernacek nas..:)…uz to je nekdy az tak ze se me chce brecet…jako fakt..:)..uz me ani nic nebavi..naladu na nic nemam a naladovost sama o sobe je na miste jako ze zacatku..:)