Těhotná, či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
16.1.17 11:40

@evca100 ahojky,ty priznaky muzou byt tehu a nemusi, ja treba pred ms chodim na malou casteji a i me pobolivaji prsa, take se muze jednat o ovulaci, tezko se to rozeznava, jestli chces, tak pojd za mami do uzavrene skupinky, jsouvtam fajn holky, poslu ti pozvanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.1.17 11:42

50 na 50.Nic lepšího se od stolu na dálku odhadnout nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
16.1.17 12:02
@evca100 píše:
Ahojte snažilky :mavam:
Prosím o váš názor.
Pos. ms 31.12.2016,
cca 9 dní do nové ms.
Několik dní mám nateklá prsa, citlivá. Dnes během noci asi 3krát jsem musela vstát na malou. Pobolívá mě na pravé straně. Pořád bych něco jedla :D hlavně mám chuť na sladké (což nemusím).
Vím, že těhotenství je nepravděpodobné, snažíme se dlouho, ale zajímá mě váš názor…

Tak pokud se „snažíš“ dlouho, tak jistě víš, že ovulace je 12 - 16 dnů před MS (tedy před koncem cyklu). V případě oplodnění dochází 5. - 9. den po ovulaci k nidaci, teprve pak se začne tvořit hormon hCG, který i způsobuje nějaké příznaky - ale to je fakt hodně individuální. Přílišné sledování a touha (nebo naopak strach) otěhotnět ovšem tyto pocity vytváří také, stejně tak PMS. Příznaky, které ty popisuješ, v případě těhotenství bývají později (nejdříve tak o několik týdnů) a také nemusí být vůbec. Chutě jsem neměla jiné, častěji na malou jsem chodila, až když mi dítě tlačilo na močový měchýř, jen mě víc bolela prsa do 4. měsíce. Čím víc se budeš sledovat, tím víc z toho budeš magořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
16.1.17 12:02

Podle příznaků, které popisuješ, to může být cokoliv od těhotenství, přes PMS až po zpožděnou ovulaci. Vydrž do termínu menstruace a pokud nepřijde, udělej si test. Chápu, že je to psychicky náročné, ale tady ti odpověď nikdo nevyvěští.

@Adélajda4 píše: Šmarja, odpovídejte pokud víte :roll:
Zakladatelko…nic si z nich nedělej, jinak do ms máš daleko, doporučuji na nic nemyslet a tak za 7dní udělat test, třeba to vyjde :kytka:

Tak to by asi nemohl odpovídat nikdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
16.1.17 12:25

Jak prosím diskuzi smažu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
16.1.17 12:33
@bartsch píše:
Tak pokud se „snažíš“ dlouho, tak jistě víš, že ovulace je 12 - 16 dnů před MS (tedy před koncem cyklu). V případě oplodnění dochází 5. - 9. den po ovulaci k nidaci, teprve pak se začne tvořit hormon hCG, který i způsobuje nějaké příznaky - ale to je fakt hodně individuální. Přílišné sledování a touha (nebo naopak strach) otěhotnět ovšem tyto pocity vytváří také, stejně tak PMS. Příznaky, které ty popisuješ, v případě těhotenství bývají později (nejdříve tak o několik týdnů) a také nemusí být vůbec. Chutě jsem neměla jiné, častěji na malou jsem chodila, až když mi dítě tlačilo na močový měchýř, jen mě víc bolela prsa do 4. měsíce. Čím víc se budeš sledovat, tím víc z toho budeš magořit.

Já myslím, že už se stalo :roll: Se podívej na všechny její příspěvky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
16.1.17 12:33
@evca100 píše:

Copak? Nedostala jsi odpověď : ano jsi určitě těhotná, tak honem rychle diskuzi smazat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.1.17 12:34
@evca100 píše:

Nech ji být, skončí v propadlišti dějin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
16.1.17 12:36

Chci zrušit příspěvek kvůli takovým jako jste vy!!! Zlí a nepřejícný a nečekám od vás nic odpověd už jsem dostala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
16.1.17 12:48

@Adélajda4 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
16.1.17 12:48

Pokud bys byla těhotná, tak to teď určitě nebudeš vědět, protože miminko by ještě nebylo ani zahnízděné, takže nemůžeš mít v žádném případě těhotenské příznaky :nevim: mohla bys v sobě mít oplodněné vajíčko, ale dokud se nezahnízdí, tak těhotná nejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
16.1.17 12:50
@Šmoulice píše:
Já myslím, že už se stalo :roll: Se podívej na všechny její příspěvky…

Aha, tak stejné příznaky řešila už před 3 lety :nevim: A ptá se na to zase? 8o :nevim: To musí napsat nějakému jasnovidci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
16.1.17 14:41

Dámy, jste v diskuzi ´´snažení´´ Asi jste měly štěstí a otěhotněly brzo, ale zakladatelka se snaží dlouhodobě. Proč si prostě nemůžete tyto příspěvky odpustit? Nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
16.1.17 14:44

@SlecnaSally děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
16.1.17 14:46
@evca100 píše: