Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky já nevím, původně jsem testovat nechtěla, ale asi to vidím na neděli. 9tý den by mohlo být už jasno.
Ahoj Ivčo,
moc bych ti přála aby se na testu objevili //, ale není to ještě brzy? Držím moc palečky
![]()
Zlati a jak se daří tobě? Co pěkného plánujete na prázdniny? ![]()
Papa
Ahojky Ivčo, moc mě to mrzí, ale třeba je opravdu ještě moc brzy a ty se jen zbytečně stresuješ. Z celého srdce bych ti přála aby ti to vyšlo.
Drž se ![]()
Ahoj** Ivvi** chápu tě ,že už testuješ.Já taky byla nedočkavá,ale ted naposled po 5té jsem testila až 12tý den.Takže opravdu může být ještě brzo.Zkusila bych to za tři dny.Držim pěsti,naděje umírá poslední.
Přeji všem hezký den
![]()
Ahoj holky ![]()
Jak se máte a co děláte?
Jinak mne to taky nevyšlo..
Ivvi
Jednou nám to vyjde ![]()
Já jsem si dnes uživala neteřinky a našeho nového mazlíka.Už máme pejska:-)))))
zlatko píše:
Ivvi![]()
Jednou nám to vyjde
Já jsem si dnes uživala neteřinky a našeho nového mazlíka.Už máme pejska:-)))))
Jéééé
ZLATI a jakého máte pejska?
máme pudlika a je to zlatíčko:-))))
Vřele doporučuji.Máme se o koho ted starat.Než vyroste… ![]()
Ahojte holky,
Ivčo moc mě to mrzí, že Vám to nevyšlo. Tak to vypadá, že tu spolu asi budeme hodně dlouho
![]()
Zlati to je super, že už jste si pořídili pejska a jak se jmenuje? Ono je to hned veselejší když tě doma někdo vítá. Tak ať Vás tem mazel poslouchá ![]()
Ahoj Bergli
.Jmenuje se Charles.
My jsme si pejska chtěly časem pořídit,protože máme zahrádku a tam pejsek určitě patří,ale myslela jsem ,že mimčo bude dřív.No jak se říká..člověk míní život mění.
Bergli a ty máš toho hezkého pejska co máš na fotce?
Ahoj Zlatko,
jj na fotce je naše zlatičko Meggi a podle toho jak se někdy chová tak mám pocit, že my už vlastně 1 dítě máme. Jsem ráda, že jste si pořídili pejska. Miminko Vám nikdy nenahradí, ale aspoň Vám zpříjemní čas než bude to miminko a to si piš, že jednou bude
My už máme Meggi 6 let a nikdy jsem ani na minutu nelitovala toho, že ji máme.
papa
** Bergli**
![]()
Vaše zlatíčko je Irský setr???
Našeho prdolu každý obdivuje.Je to mucholapka na lidi
Mladý,starý ,děti.....už jsem řekla manžovi,že s ním budu chodit ven já,aby si nenašli novou paničku
![]()
Ahojky Zlatko,
jj naše zlatíčko je Irský setr. Před 2 roky jsme měli 9 štěňátek a to pro nás byl úžasný zážitek. Asistovali jsme u porodu a prďolky jsme dokrmovali sunarem z flašule, takže malou předpřípravu pro náš porod a začátky už máme, teď už jen otěhotnět ![]()
A tebe manžel pustí samotnou venčit
? Asi by to mělo být pojmuto jako rodinná akce
.
Zlati opartuj se a přeji krásnou noc. ![]()
Ahoj holky,jak si užíváte léto?Nějáké novinky?
My byly v centru a dozvěděla jsem se,že žádné vyšetření už pro mě není a ted už je to jen o štěstí.
Tak nám zbývá třetí pokus a přemýšlim o nativu.
Příští rok se prý bude dávat jedno embryo a bude šest pokusů,ale doktoři zatím nic neví.Zajímalo by mě jestly když budu mít poslední třetí pokus a budu moc dát jen jedno embryjko budu mít ještě jeden navíc ne????
![]()