Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
21.5.12 11:06
@Tygra píše:
ahojky, jsem dnes 6 den po IVF. To čekání je hrizný, Dnes mě strašně bolí prsa, ale vím,že to asi nejsou žádné příznaky, ale bylo by to moc fajn. Moc s tím nepočítám,že to vyjde, takové štěstí asi nemám, ani doktor se moc netvářil. Měla jsem pouze 1 embryo, tak je malá šance :( no uvidím za týden,no

Tak at se to podaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
21.5.12 11:14

Denis v podpisku čtu ,že brzy podstoupíš 4 IVF ,tak držim pěsti.Vím jaká jsi bojovnice a moc ti to přeji :andel: Už stimuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
21.5.12 11:26
@zlatko píše:
Denis v podpisku čtu ,že brzy podstoupíš 4 IVF ,tak držim pěsti.Vím jaká jsi bojovnice a moc ti to přeji :andel: Už stimuluješ?

Ahojky :mavam: :mavam: :mavam: ále bojovnice..já?? Spíš mě nic jiného nezbývá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neřeknu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je jedno velké tajemství..až to budu mít za sebou tak se pochlubím..neboj.Už jsem to tady psala..chci vnímat jenom svoje dětičky a potřebuju na to klid..určo mě rozumíš :*
A co Ty jak se holka vede..co miminka daří se jim dobře???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
21.5.12 17:58

To víš,že ti rozumim a respektuji to už se nebudu vůbec ptát a budu doufat v dobré zprávy.Hodně štěstí :andel: :andel: ..ne ne nesouhlasím prostě jsi bojovnice!Já znám lidi co to vzdávají,protože jim léky nedělají dobře atd.Je to v pořádku je to jejich rozhodnutí,ale jsou lidi co jdou za svým a nic je nezastaví.Ted mě čeká kontrola po měsíci,tak snad je vše ok.Nevolnosti přestali,ale začala jsem mít migrény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tygra
21.5.12 20:57

vy jste úžasné, umíte tak hezky podpořit :) budu vám taky držet palce

• Citovat
  • Upravit
33916
21.5.12 22:07
@zlatko píše:
To víš,že ti rozumim a respektuji to už se nebudu vůbec ptát a budu doufat v dobré zprávy.Hodně štěstí :andel: :andel: ..ne ne nesouhlasím prostě jsi bojovnice!Já znám lidi co to vzdávají,protože jim léky nedělají dobře atd.Je to v pořádku je to jejich rozhodnutí,ale jsou lidi co jdou za svým a nic je nezastaví.Ted mě čeká kontrola po měsíci,tak snad je vše ok.Nevolnosti přestali,ale začala jsem mít migrény.

Né v pohodě..jenom prostě nebudu slepičit jak si píchám a jak mi je na chcípnutí..tohle si musím vyžrat sama…ale neboj nejsem sama..mám mangela a skvělé to lékaře,který už ví jak na mě a nenechají mě v tom..nevím jestli chlubit..víš jak to je,ale budu se snažit :roll:
No holka hele poslední ket jsem měla dost..2× jsem zkolabovala..tělo už nějak ty hormony neuneslo..mno :think: :think: Nejhorší asi bylo,když mě asi týden po užívání Estrofemu se udělalo zle..bylo to v noci..šílená bolest na hrudníku a šlo to do zad..ale taková,že jsem nemohla se ani nadechnout..pot ze mě lil a já myslela,že je to moje poslední noc.Ráno jsem dolezla k doktorce,která se mě jako lekla a hned mě udělala ekg a než jsem se oblékla už vypisovala papíry do nemocnice..no srdíčko mě pozlobilo..nějaká srdeční aritmie a vedlejší účinek Estrofemu..tedy tělo se nemohlo srovnat a dopadlo to jak to dopadlo.V nemocnici mě taky natočily a bylo to jasný.No ket jsem utáhla do konce s tím,že jsem vůbec skoro nemohla chodit..udělala jsem pár kroků a lilo to ze mě šíleně a bolest u srdce se hned vrátila.Po týdnu pak už to bylo lepší,ale holka nic moc.Doky v car říkal,že to jsou prostě hormony a někdy tělo takhle zareaguje a srdíčko začne bít třeba rychle…aritmie nebo prostě jinak než má a je vymalováno.
Ale ted je už lépe..ivf snáším líp jak ket a hlavně nemám Estrofem tak to zvládnu..rozhodně to nevzdám…zažila jsem moc věcí a ivf mě jako nepoloží :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
21.5.12 22:09

tak migrény ty Ti nezávidím..mě ted stačí ty přechody a blbej tlak a mám dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.5.12 10:52

Denis musí to vyjít. :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.5.12 07:06

Ahoj holky, nevíte některá co můžu udělat aby se zvýšila šance na uhnízdění? Sliznici mám vždy tak 12mm, ale nikdy k uhnízdění nedojde, co pro to můžu udělat? Beru vždy jen utrogestan 2-2-2 a 5*estrofem, jsem s darovaným vajíčkem . :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.5.12 07:57

@jajina39 Ahojky :mavam: :mavam: Jestli Ti je 39let tak vsadím boty,že máš niřší progesteron..bylo by dobré vždycky před transferem si ho nechat nabrat aby jsme znali jeho hodnotu.Sliznici máš dobrou tam problém není.
Doporučila bych v tvém věku už vkládat víc třeba jako já 2-2-4 nebo 3-2-3 a nebo po 6ti hodinách 2-2-2-2 a rozhodně musíš vkládat a nepolykat protože se skoro všechno při polykání usadí na játrech a 10% jde tam kam má jít.
Až se budeš připravovar tak písni a zjistíme tu hladinu.Jinak utrogestan začni vjládat 5 dní před transferem a po transferu bych pro sychr dopíchla agolutin..opět progesteron na podporu těhu a pak se uvidí..Já píchám agolutin po transferu ob den..není to moc přijemné,ale s mýma hodnotama je to na prd.Naštěstí vkládání zabýrá a ta hladina je pak víc jak optimální skoro přes 100jednotek což je akorád..hraniční hodnota je 78-80 u ivfkařek..já ji měla před transferem 54 což není optimální..otěhotnět se může,ale i nemusí.Ted už si to hlídám a před transferem už mám 89,9..tak snad Ti třeba tohle pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tygra
29.5.12 20:28

ahoj děvčata,dnes jsem 15 den po ET a test je totální dálnice,hodně zřetelná :-) jsem strašně šťastná. Obrečela jsem to, nemohla jsem tomu vůbec věřit. Taky vám držím palcce!!!

• Citovat
  • Upravit
33916
29.5.12 21:43
@Tygra píše:
ahoj děvčata,dnes jsem 15 den po ET a test je totální dálnice,hodně zřetelná :-) jsem strašně šťastná. Obrečela jsem to, nemohla jsem tomu vůbec věřit. Taky vám držím palcce!!!

tak paráda :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
2.6.12 18:53

ahojik holky, funguje to tu jeste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.6.12 18:18

Ahojky, jsem tu nová , jen čtu, tak snad funguje, jsem dnes po ET, první IVF, takže dnes odpočívám a vstřebávám myšlenky, které se mi honí hlavou. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.6.12 18:19

..jinak OPU jsem absolvovala taky 1.6.D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie