Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mortyshaa píše:
@Maja23 Ahoj, to si umím představit.. Velká gratulace.. Určitě někdy můžeme dát.. Podle času a zdraví samozřejmě.. A když ne teď, přece jen Vánoce za dveřmi, až budou mrňata venku můžeme něco podniknout.. Jsem ráda.. Jsem tu prakticky sama.. Chlap sedí většinu času u PC, takže já se nudím, brouzdám po netu a vymýšlím čím zalepit čas do únoru..
No, my s malou míváme teda čas hlavně dopoledne, kdy je tatínek v práci, ale klidně se můžeme seznámit ![]()
@Mortyshaa píše:
@Maja23 Ahoj, to si umím představit.. Velká gratulace.. Určitě někdy můžeme dát.. Podle času a zdraví samozřejmě.. A když ne teď, přece jen Vánoce za dveřmi, až budou mrňata venku můžeme něco podniknout.. Jsem ráda.. Jsem tu prakticky sama.. Chlap sedí většinu času u PC, takže já se nudím, brouzdám po netu a vymýšlím čím zalepit čas do únoru..
No jasně
a přesně takového chlapa mám doma ![]()
Jej ženy co bych dala za to mít chlapa v práci.. Aspoň bych věděla, že tam je a něco dělá.. Ten můj je teďka doma a to se nic nedělá krom občasného postavení nějakého nábytku… Takže až bude po všem což bude už 18.11 jsem k dispozici kdykoliv a ráda někam vypadnu ![]()
@Maja23 až teď jsem si všimla, žes napsala že máš chlapa taky nalepeného na PC.. Já už sem taková nějaká vystihovaná, že ani nevím co čtu
Snad jsem to pochopila
Omlouvám se ![]()
@Mortyshaa jojo,maká většinou doma na pc, já sem taky doma a mám spíš polehávat, tak on klape a já se válím
až je mi to někdy trapný. No až se holky narodí, bude muset najít jinej kancl ![]()
@Maja23 trapné? Vždyť my budeme pracovat potom 24hodin děnně 7dní v týdnu dokud děti nevyrostou
Tímhle se uklidňuji
Můj budoucí manžel nepracuje.. Jen sedí u PC hraje hry, stahuje filmy, poslouchá muziku a blbne na facebooku.. ![]()
@Mortyshaa no to jo, ale muj manžel je zase velkej extrém a to taky není dobře. Někdy maká i 16hodin, ale mám slíbeno že mi bude s holčičkama pomáhat a nebude tak dřít-no na to sem fakt zvědavá. Jak dlouho bydlíte v Hustopečích?
@Maja23 No to mám taky slíbeno, ale vzhledem k tomu že bůh ví jak a kde bude pracovat a máme nově štěně kdo ví jak to bude
Jinak já začnu makat snad už teď v létě tak maličká bude se mnou
V Hustopečích bydlíme od 1.září.. Já bydlím na Moravě teprve od Března ![]()
No já mám odmakáno, budu se věnovat aspon 4roky jen holčičkám, mám obavy že nic jiného s něma nezvládnu. Každej straší že dvojčátka sou záhul. No a taky sou vymodlená a vydřená
No a dle některých doktorů ještě nemáme vyhráno, ale s touto variantou se vůbec nehodlám smiřovat, na druhou stranu, ještě nenakupuju výbavičku když mě tak straší ![]()
Ty jo v Hustopečích ste úplní nováčči ![]()
No dvojčátka stejně tak jako děti skoro rok po sobě nejsou s medem.. Ale já vždycky dvojčátka chtěla.. Místo toho mám štěně, chlapa a budu mít Natálku
Myslím, že mi to stačí
No snad bude vše v pořádku, v kolikátem jste? Je mazec jak některé ženy dlouho čekají na miminko a je to těžké toho docílit.. Vůbec si to neumím představit.. Jj nováčci jsme.. Hlavně pro mě je to obrovská změna nemít tady nikoho jen přítele ![]()
No to znám, já sem v Brně taky nikoho neznala.
Sem ve 22tt, Holčičky sou jednovaječné-tím pádem největší možné riziko. Natálka je nádherné jméno ![]()
Tak to je kousek od Nás.. By bude zítra v 25.týdnu
umím si to představit.. Takže ležet nic nedělat a relaxovat
Je to mazec jít do jiného prostředí.. naštěstí Brno není tak daleko do Hustopeč, takže dojíždění se dá.. Já mám rodinu až v Havířově autobusem 3hodiny cesty a to je hrůza..
Tak to je pěkná štreka
Já ani takovou dálku nesmím jezdit, ve 13tt se mi z delší cesty udělal hematom, tak mám zákaz, ale do Hustopeč se to dá.
Jej tak to není příjemné no.. neumím si to představit. My jsme jeli ve 20tt autobusem student Agency do Ostravy a ty tři hodiny byly hrůza. Konečně snad budeme mít auto, tak to bude rychlejší a lepší.. Jak u Vás budou probíhat přípravy na Vánoce? Bude péct manžel? ![]()
@Mortyshaa No jasně, pečeme spolu každý rok. Letos sem zvědavá, jak to všechno zvládnu. Asi zasednu k internetu a dárky objednám, úklid nechám na mamku a vyhodím si nožky na stůl
Pojedete na svátky do Havířova, nebo poprvé v Hustopečích? Já mám jezdit delší cesty raději vlakem, ale to budu raději doma ![]()