Těhulka, maminka z Hustopeč u Brna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
9.11.12 17:57
@Mortyshaa píše:
@Maja23 Ahoj, to si umím představit.. Velká gratulace.. Určitě někdy můžeme dát.. Podle času a zdraví samozřejmě.. A když ne teď, přece jen Vánoce za dveřmi, až budou mrňata venku můžeme něco podniknout.. Jsem ráda.. Jsem tu prakticky sama.. Chlap sedí většinu času u PC, takže já se nudím, brouzdám po netu a vymýšlím čím zalepit čas do únoru.. :))

No, my s malou míváme teda čas hlavně dopoledne, kdy je tatínek v práci, ale klidně se můžeme seznámit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
9.11.12 18:01
@Mortyshaa píše:
@Maja23 Ahoj, to si umím představit.. Velká gratulace.. Určitě někdy můžeme dát.. Podle času a zdraví samozřejmě.. A když ne teď, přece jen Vánoce za dveřmi, až budou mrňata venku můžeme něco podniknout.. Jsem ráda.. Jsem tu prakticky sama.. Chlap sedí většinu času u PC, takže já se nudím, brouzdám po netu a vymýšlím čím zalepit čas do únoru.. :))

No jasně :) a přesně takového chlapa mám doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
9.11.12 18:10

Jej ženy co bych dala za to mít chlapa v práci.. Aspoň bych věděla, že tam je a něco dělá.. Ten můj je teďka doma a to se nic nedělá krom občasného postavení nějakého nábytku… Takže až bude po všem což bude už 18.11 jsem k dispozici kdykoliv a ráda někam vypadnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.11.12 10:13

@Maja23 až teď jsem si všimla, žes napsala že máš chlapa taky nalepeného na PC.. Já už sem taková nějaká vystihovaná, že ani nevím co čtu :)) Snad jsem to pochopila :D Omlouvám se :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.11.12 10:19

@Mortyshaa jojo,maká většinou doma na pc, já sem taky doma a mám spíš polehávat, tak on klape a já se válím :mrgreen: až je mi to někdy trapný. No až se holky narodí, bude muset najít jinej kancl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.11.12 11:14

@Maja23 trapné? Vždyť my budeme pracovat potom 24hodin děnně 7dní v týdnu dokud děti nevyrostou :)) Tímhle se uklidňuji :) Můj budoucí manžel nepracuje.. Jen sedí u PC hraje hry, stahuje filmy, poslouchá muziku a blbne na facebooku.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.11.12 11:41

@Mortyshaa no to jo, ale muj manžel je zase velkej extrém a to taky není dobře. Někdy maká i 16hodin, ale mám slíbeno že mi bude s holčičkama pomáhat a nebude tak dřít-no na to sem fakt zvědavá. Jak dlouho bydlíte v Hustopečích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.11.12 12:11

@Maja23 No to mám taky slíbeno, ale vzhledem k tomu že bůh ví jak a kde bude pracovat a máme nově štěně kdo ví jak to bude :D Jinak já začnu makat snad už teď v létě tak maličká bude se mnou :)) V Hustopečích bydlíme od 1.září.. Já bydlím na Moravě teprve od Března :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.11.12 12:19

No já mám odmakáno, budu se věnovat aspon 4roky jen holčičkám, mám obavy že nic jiného s něma nezvládnu. Každej straší že dvojčátka sou záhul. No a taky sou vymodlená a vydřená :) No a dle některých doktorů ještě nemáme vyhráno, ale s touto variantou se vůbec nehodlám smiřovat, na druhou stranu, ještě nenakupuju výbavičku když mě tak straší :(
Ty jo v Hustopečích ste úplní nováčči :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.11.12 12:26

No dvojčátka stejně tak jako děti skoro rok po sobě nejsou s medem.. Ale já vždycky dvojčátka chtěla.. Místo toho mám štěně, chlapa a budu mít Natálku :) Myslím, že mi to stačí :D No snad bude vše v pořádku, v kolikátem jste? Je mazec jak některé ženy dlouho čekají na miminko a je to těžké toho docílit.. Vůbec si to neumím představit.. Jj nováčci jsme.. Hlavně pro mě je to obrovská změna nemít tady nikoho jen přítele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.11.12 12:50

No to znám, já sem v Brně taky nikoho neznala.
Sem ve 22tt, Holčičky sou jednovaječné-tím pádem největší možné riziko. Natálka je nádherné jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.11.12 13:02

Tak to je kousek od Nás.. By bude zítra v 25.týdnu :) umím si to představit.. Takže ležet nic nedělat a relaxovat :) Je to mazec jít do jiného prostředí.. naštěstí Brno není tak daleko do Hustopeč, takže dojíždění se dá.. Já mám rodinu až v Havířově autobusem 3hodiny cesty a to je hrůza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
12.11.12 19:20

Tak to je pěkná štreka 8o Já ani takovou dálku nesmím jezdit, ve 13tt se mi z delší cesty udělal hematom, tak mám zákaz, ale do Hustopeč se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
13.11.12 08:21

Jej tak to není příjemné no.. neumím si to představit. My jsme jeli ve 20tt autobusem student Agency do Ostravy a ty tři hodiny byly hrůza. Konečně snad budeme mít auto, tak to bude rychlejší a lepší.. Jak u Vás budou probíhat přípravy na Vánoce? Bude péct manžel? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
13.11.12 08:48

@Mortyshaa No jasně, pečeme spolu každý rok. Letos sem zvědavá, jak to všechno zvládnu. Asi zasednu k internetu a dárky objednám, úklid nechám na mamku a vyhodím si nožky na stůl :mrgreen: Pojedete na svátky do Havířova, nebo poprvé v Hustopečích? Já mám jezdit delší cesty raději vlakem, ale to budu raději doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová