Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Těhulky a Maminky, v Hustopečích bydlím chvíli a nikoho tu neznám.. Jsem ve 22týdnu Těhu
Zkouším stránky na internetu a snad se poštěstí.. Určitě se ozvěte jsem pro kafíčko a společné procháztky
Díky moc Vendula
Tk to jsi narazila na ty pravé stránky
..já teda přímo z Hustopeč nejsem, ale bydlím v Břeclavi, sem asi nejezdíš, co?
@1llusion píše:
píše: Více
asi se hrozně nudíš, nebo se snažíš připsat počet příspěvků??
Ahoj, až teď se dívám co se to tu děje.. Od doby napsání jsem tu nebyla.. No do Břeclavi jezdím jen na kontroly k doktorovi a na nákup do Tesca
Nevím jak bych teď dala cestu do Břeclavi autobusem
Ale klidně to můžeme někdy zkusit
Těhulka nebo maminka?
Těhotná, 38tt..a ke komu jezdís na kontroly? Asi nějaká mladá budoucí maminka podle fotečky, že?
K skvělému panu Knápkovi, přemýšlím že si zavolám aby si mě přehodil tady od nás..
No je mi 23
Takže tak ideální věk pro první mimi ![]()
A jsi s ním spokojená? Já u něj byla objednaná na velkém ultrazvuku kde nám poprvé řekli pohlaví a ukázal pindu
, zaplatili 700,– a šli domů..ale vím že má hrozně moderní zařízení na vyšetření, ale moje babička si na něj furt stěžuje
…No to jsi jenom o 2 roky starší. A už víš co čekáte?
Pan doktor je užasný.. My tam jezdíme na každý velký UZ ohledně toho zda je miminko zdravé a čilé a můžu říct, že pokud to výjde beru ho jako gynekologa všema deseti. Moje doktorka je hrozná.. Maličká na velkém UZ které mělo stát 250kč (foto+ pohlaví) neukázala nic.. Nohy skřížila a ruce přes obličej a bylo po srandě. Nakonec nám pohlaví zjistili v Havířově a budeme mít Holčičku
38Tt to už máš za chvíli
Copak to bude? ![]()
Janica252 no myslím, že to by nijak nevadilo
Na větší děti jsem zvyklá.. Nebaví mě neustále sedět doma, když nikoho neznám ![]()
Bydlím taky v Hustopečích, už tu i někoho znám ale jen se potkáváme, a mám
2,5 letého kluka. 2kamarádky se mi za nedlouho budou stěhovat, tak tu taky nebudu mít nikoho.
Zdravím ženy, jsem ráda že občas na tohle někdo narazí
Teď toho mám před sebou vážně šíleně moc.. Navíc jsme si pořídili štěně, takže teď ke všemu začínám i chodit na procházky
za chvíli tu máme Vánoce a vůbec nevím, kdy se pustit do pečení ![]()
@Mortyshaa Ahoj,jsem taky z Hustopeč ale momentálně bydlím v Brně. Začínám dnes 22tt, ale s dvojčátkama
.Do Hustopeč jezdím, mám tam rodinu, kamarády…tak pokud mi zdraví dovolí(dvojčátka mi dávají docela zabrat)ráda na tu kávičku s tebou zajdu.
@Maja23 Ahoj, to si umím představit.. Velká gratulace.. Určitě někdy můžeme dát.. Podle času a zdraví samozřejmě.. A když ne teď, přece jen Vánoce za dveřmi, až budou mrňata venku můžeme něco podniknout.. Jsem ráda.. Jsem tu prakticky sama.. Chlap sedí většinu času u PC, takže já se nudím, brouzdám po netu a vymýšlím čím zalepit čas do únoru.. ![]()