Těhulka, maminka z Hustopeč u Brna?

142
26.10.12 18:06

Těhulka, maminka z Hustopeč u Brna??

Ahoj Těhulky a Maminky, v Hustopečích bydlím chvíli a nikoho tu neznám.. Jsem ve 22týdnu Těhu :) Zkouším stránky na internetu a snad se poštěstí.. Určitě se ozvěte jsem pro kafíčko a společné procháztky :) Díky moc Vendula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1205
26.10.12 19:43

Tk to jsi narazila na ty pravé stránky :)..já teda přímo z Hustopeč nejsem, ale bydlím v Břeclavi, sem asi nejezdíš, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
26.10.12 20:08
@1llusion píše:
píše: Více

asi se hrozně nudíš, nebo se snažíš připsat počet příspěvků??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
26.10.12 20:32

Ahoj, až teď se dívám co se to tu děje.. Od doby napsání jsem tu nebyla.. No do Břeclavi jezdím jen na kontroly k doktorovi a na nákup do Tesca :) Nevím jak bych teď dala cestu do Břeclavi autobusem :) Ale klidně to můžeme někdy zkusit :) Těhulka nebo maminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
26.10.12 20:35

Těhotná, 38tt..a ke komu jezdís na kontroly? Asi nějaká mladá budoucí maminka podle fotečky, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
26.10.12 21:32

K skvělému panu Knápkovi, přemýšlím že si zavolám aby si mě přehodil tady od nás.. :) No je mi 23 :) Takže tak ideální věk pro první mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
26.10.12 21:59

A jsi s ním spokojená? Já u něj byla objednaná na velkém ultrazvuku kde nám poprvé řekli pohlaví a ukázal pindu :lol:, zaplatili 700,– a šli domů..ale vím že má hrozně moderní zařízení na vyšetření, ale moje babička si na něj furt stěžuje :) …No to jsi jenom o 2 roky starší. A už víš co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.10.12 13:04

Pan doktor je užasný.. My tam jezdíme na každý velký UZ ohledně toho zda je miminko zdravé a čilé a můžu říct, že pokud to výjde beru ho jako gynekologa všema deseti. Moje doktorka je hrozná.. Maličká na velkém UZ které mělo stát 250kč (foto+ pohlaví) neukázala nic.. Nohy skřížila a ruce přes obličej a bylo po srandě. Nakonec nám pohlaví zjistili v Havířově a budeme mít Holčičku :) 38Tt to už máš za chvíli :) Copak to bude? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.10.12 13:41

Já jsem přímo z Hustopeč, ale mám už dvouletou holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.10.12 17:53

Janica252 no myslím, že to by nijak nevadilo :) Na větší děti jsem zvyklá.. Nebaví mě neustále sedět doma, když nikoho neznám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lilibca
9.11.12 08:56

Bydlím taky v Hustopečích, už tu i někoho znám ale jen se potkáváme, a mám
2,5 letého kluka. 2kamarádky se mi za nedlouho budou stěhovat, tak tu taky nebudu mít nikoho.

• Citovat
  • Upravit
5502
9.11.12 15:32

Jé, uplně jsem zapomněla na tuto diskuzi :)) š

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
9.11.12 17:28

Zdravím ženy, jsem ráda že občas na tohle někdo narazí :) Teď toho mám před sebou vážně šíleně moc.. Navíc jsme si pořídili štěně, takže teď ke všemu začínám i chodit na procházky :)) za chvíli tu máme Vánoce a vůbec nevím, kdy se pustit do pečení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
9.11.12 17:36

@Mortyshaa Ahoj,jsem taky z Hustopeč ale momentálně bydlím v Brně. Začínám dnes 22tt, ale s dvojčátkama :srdce: :srdce: .Do Hustopeč jezdím, mám tam rodinu, kamarády…tak pokud mi zdraví dovolí(dvojčátka mi dávají docela zabrat)ráda na tu kávičku s tebou zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
9.11.12 17:55

@Maja23 Ahoj, to si umím představit.. Velká gratulace.. Určitě někdy můžeme dát.. Podle času a zdraví samozřejmě.. A když ne teď, přece jen Vánoce za dveřmi, až budou mrňata venku můžeme něco podniknout.. Jsem ráda.. Jsem tu prakticky sama.. Chlap sedí většinu času u PC, takže já se nudím, brouzdám po netu a vymýšlím čím zalepit čas do únoru.. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová