Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
258
2.2.11 16:29

JJ hrozně moc o jedno jsme s manželem přeišli před rokem takže strašně moc. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
2.2.11 17:47
Cikyto píše:
Vidis to je nahoda moje mamka je taky polka :potlesk: ale uz dlouho bydli tady a do PL jezdime jen za rodinou. Chystame se tam pak pro kocarek a jeste nejake drobnosti.
Nakupovanim me nakazili tehule z jine skupiny,pisu si s tema co jsou uz o 3 tydny dal nez ja a tak vzdycky vim co me ceka :palec:
Nechtela jsem nakupovat takhle brzo ale uz mam udelany i seznam a porad se ve skupine resi co koupit a co jsou zbytecne penize. Takze uz mam nejake bodycka,dupacky a i balicek pouzitych vecicek vse vetsi.Na uplne novorozene budu kupovat az neco extra pekneho :dance:
  • ten prvni placeny screening mi Dr.delala v 11+3 a dela se az asi do 14tt platila jsem 800kc ale je to ruzne (500-1600kc)

Ten si urcite nech udelat :palec: aby se pripadne zjistilo hned na zacatku nejake postizeni.A tento test je presny snad na 93% a to je uzasny !!!!!

• ten mi prave vysel dobre a nevysel mi ten co tu hradi pojistovna ktery je presny na 60% a jsou to pak zbytecne stresy,takhle budes vedet ze ti ten prvni vysel a nebudes se tak bat :-D kdyz ten v 16tt pak treba nedopadne.
  • toho pribirani jsem se taky dost bala a vlastne jeste bojim :think: na 170/55 jsem zatim pribrala asi 3-4kg a to vubec nic neni,jen vetsi prsa a az ted mo zacalo trochu rust brisko od toho 18tt.

Kazdy rika ze se to po porodu snadno zhubne.
Segra rodila ted v listopadu,puvodni vaha 53+16kg a ted mi rikala ze ma 2kg nahore a neni to vubec poznat.
:nevim: Já jsem teda nikdy za nic neplatila…ani ta UTZ :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
3.2.11 09:37

Budu držet palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
3.2.11 15:05

Cikyto: Určitě to bude v pořádku, uvidíš. Budeme Ti držet pěstičky. :pankac:

Já se včera omylem uhodila do bříška a od té doby se cejtím hodně mizerně a je mi fakt hrozně zle, tak nevím, co teď. Jestli mám jít k lékaři (musela bych k normálnímu, gynekolog už tam tenhle týden nebude). Nevím ani jak v práci, protože se to fakt nedá. :-(

• Citovat
  • Upravit
3089
3.2.11 15:19

Nika21: s tou prácí, pokud máš normálního doktora, tak ti dá neschopenku, já si o ní řekla v 5tt+5 a ani se neptal proč jí chci, napsal mi jí i s neomezenýma vycházkama ;) Podle mě je lepší být doma, když ti není dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
4.2.11 11:00

Cikyto: Já jsem tu v nemocnici zatím nebyla. Víš, moje firma mi platí soukromou péči ještě vedle státní. Jmenuje se to Medycyna Rodzinna a já chodím tam, zatím jsem do nemocnice tedy nemusela, ale mám z toho strach. Chtěla bych rodit v ČR, ale nevím, jestli se to dá nějak udělat… Protože porod je neplánovaný a když mě bude blbě, tak abych jela 5 hodin do ČR, to asi ne. :-D Já bych chtěla rodit v Ústí (mimochodem jsem z Děčína a ty odkud?), mají tam úžasnou porodnici. :roll:

Když jsem přišla domů a lehla si, tak mě to přestalo bolet, teď když zase sedím v práci, tak je to hrůza. No, já nevím, co s tím. :-( Taky už jsem měla křeče, že jsem až brečela, takže vím o čem mluvíš. Nemohla jsem si ani dojít sama na záchod. :-( No hrůza. Ať už je to venku. :potlesk:

Beru nějaký vitamínky, nevím, co v nich je, vím jen, že byli pěkně drahý. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Nika21
4.2.11 11:02

Denino: Nevím, no, já mám takového divného doktora. On je sice na mě hodnej jo, jakože pořád „To bude dobrý, neboj se.“ :lol: Ale já se mu bojím cokoli říct. :-D

• Citovat
  • Upravit
Nika21
4.2.11 11:05

Holky já si dnes udělám perník! :lol: Mám na něj hroznou chuť, tak mi držte palce ať se povede. :lol: Našla jsem si receptík, co vypadá luxusně:
http://recepty.vareni.cz/…maci-pernik/
a poleju to polevou (hera + kakao + cukr - rozpustit v malém hrnci) a hodim na to nastrouhanej kokos, jako to dělávala moje babička.

Mňáááááááááááááááááám!!! Ať už je hotovej. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3089
4.2.11 17:04

Nika21: já sem se taky bála o neschopenku říct, že si bude řikat jakej sem simulant a bebíčko, ale naprosto bez problémů :) A já sem si včera udělala dvě šišky jablečnýho štrůdlu, podle novýho receptu a dneska už sou jenom dva kousky :) celý sem to snědla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
4.2.11 17:33

Denino: Haha, tak hlavně, že chutnal, já už poslala přítele pro chybějící ingredience. Takže až příjdu z práce - jdu na to! :-P Strašně se těším, doufám, že se povede. :oops:

Já si právě taky říkám, aby si neříkal, jakej jsem simulant nebo tak, když mě je ale fakt pořád blbě. Hlavně v práci v tom stresu, tak nevím. :nevim: Taky nevím, jak to maj tady v Polsku, jestli nejsou na to tvrdší. :nevim:

Cikyto: Já neberu normální vitamínky, to jsem právě taky četla, že pak to dítě je větší. Já beru nějaký pro těhotné maminky do 13.týdne a právě taky tam je zvýšená ta kyselina listová atp. Nevím, jak se to jmenuje, musela bych se doma mrknout :nevim:

Vincentka mám pocit je česká, viď? Mě hrozně chyběj nějaký český věci. :-( Třeba já nenávidím brambůrky, ale zbožňuju Bohemia Chips - solený, slaninový, tradiční, pak i ty grande. Takže mi tady chyběj. Maj tu lays, ale ty nejsou tak dobrý. :-( Já už neměla jakou dobu brambůrky. Nebo Pribiňáček, občas mám chuť na Metro, Bohemia Sekt. Ach jo. :-( Prostě CZECH = BEST. :-D

No jako nevím, jak bych to s tím porodem vymyslela, ale já tu moc rodit nechci. A chtěla bych tatínka u porodu a to jako nevím, jak bych to vyřešila, to by tam musel být se mnou, ale co práce atd? :roll: No, komplikace.

Nevím, jestli lépe, ale včera jsem si doma lehla a bylo mi o moc líp, i když ne úplně 100%, ale zase když jsem přišla do práce, tak se to hned zhoršilo. Fakt nevím, čím to je. Že sedím? Já přemýšlela, jestli stresem, jenže ráno jsem se tolik nestresovala, to až teď. :nevim: A co ty?

No Jičín, to zní podobně jako Děčín. Já Děčín vždycky milovala. Je to krásné město a ta příroda kolem… :srdce: Z Jičína je Rumcajs, nebo se mýlím? :lol:

• Citovat
  • Upravit
3089
4.2.11 20:29

no já sem si udělala radost, a když sem teda ted doma, tak jsem si koupila knížku o pečení http://www.knizniweb.cz/…-peceni.html a nebudu dělat nic jinýho než péct, štrůdl byl opravdu jedinečný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
5.2.11 12:10

No ono to nikdy dlouho nevydrží, navíc muj pejsek miluje všechno sladký co projde troubou, tak mi s tim vždycky mile rád pomůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
7.2.11 09:24

Ahooooj holkyyyyyyyyy, omlouvám se za prodlevu. Relaxovala jsem o víkendu bez internetu (i když se mi ta relaxace moc nepovedla - pohádali jsme se s přítelem úplně ošklivě - kvůli titulkám :-D ). Ono stejně největší hádky jsou kvůli úplnejm kravinám. :lol:

Mě tedy ty nafoukané krupky nechutnaj, ale přemýšlela jsem, že je to dobrý pro dítě. :-D Mu to prostě nechat žvatlat. Klobásky jsou dobrý a tady ve Stětíně máme takový úžasný klobásky, ale jak jsem těhotná, tak je nemůžu vidět ani z kilometru. :oops: A to jsem je předtim milovala se křenem. :mrgreen: Teď jen když na to myslím tak :poblion: . :-D

Holky mě se perník nepovedl. :-( Nedopekla jsem ho. :-( Mě se udělalo hrozně zle, jak jsem ho začala dělat, takže to všechno šlo zle… Zapomněla jsem prášek do pečení a pak jsem ho nedopekla. Jediný, co se povedlo byla ta poleva, protože ta zkazit nejde. :lol:

Holky já mám dnes svátek. :dance: Ale budu oslavovat až v sobotu. Budu si dělat smetanovej dort s banány. :hug: A moje mamka vždycky dělala takový pirožky z listového těsta (jen doufám, že v PL listové těsto je), tak je taky zkusím udělat. Akorát nevím, co dovnitř dávala. Nějaký masíčko se sýrkem myslím. :-D No, já to oslavím. :-D Ještě pohárek a jak říkala babička „a odvalil se pryč s plným břichem“). :lol: Mám teď furt hlad. :-D

• Citovat
  • Upravit
Nika21
9.2.11 09:38

Cikyto: Ach jo, v práci je to horší a horší. Začínám se stresovat snad už jen tím, že sem jdu.

Mě pirožky nechutnaj smažený, ale přítel je zbožňuje. Teď si mi udělala chuť na škvarky. :-D

Jak bylo u ségry? Určitě se ti na kočárky podívám. Pak napíšu. A hoď jsem fotku mimíška! :-)

• Citovat
  • Upravit
9219
9.2.11 15:03

ahoj holky mohla bych se k vam pridat?? :-) je mi 21, terminek mam dvacatehodevateho cervence uz se mooc tesime :-D papate nektera z vas vitaminy calibrum mam?uzivejte si tehu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí