Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sarisek1 píše:
Nika21: tak si ji mela rict, ze pro mimi a pro tebe, aby nekoukala jak mysJo hazejte sem i briska i z 30tydne juuuu
presne ja trpim taky na migreny a opravdu uz nevim, co prasek, co jsem na to bravala nemuzu… Potim, jak blazen a to je tuhy nebo strikaci???
Na migrény jsem trpěla do půlky těhu… jediný co mi řekli… vydržte to
tak jsem to vždy přetrpěla a teď už je mi ok, ale zas přibyli jiné těhu problémy
![]()
No jmenuje se Garnier Mineral:
http://deodoranty-a-antiperspiranty.heureka.cz/…pray-150-ml/
Holky a co používáte, aby se vám neudělali strie? Máte na to nějakej speciální krém? Chci si nějakej koupit.
U nás to bylo takové plánované - neplánované. My se snažili o miminko, ale já pak našla hodně dobrou práci a přítel o práci slyšel, tak jsem si šla pro prášky k doktorovi, jenže to už bylo pozdě.
Protože ta další mrcha už nedorazila. ![]()
Já budu dnes nezdravá a udělám si asi knedlíky s vajíčkem, je to rychlí a dobrý. ![]()
Vydrzet to musim to se neda nic delat… Taky jsem to cetla je to vec nase, kdyz oni nechteli mlady, tak at nechteli my jsme si miminko moooc prali jsme s pritelem pet let, tak jsme se naskotacili dost a taky uz je mu 33, tak touzil a ja s nim tak se to po2 mesicich vysazene HA povedlo
Zenska je nejlepsi vek dvacet az petadvacet budem aspon mlady a krasny maminky ![]()
Nika21: ja zatim jeste nepouzivam zadnej jen si kazdy vecer mazu brisko a prsa kremem od nivei, ale chystam se pry maji dobry v DMku, tak uvidime
ty jsi me minule navnadila s tema vajickama a knedlikem a ja to mela vcera jsem na tebe myslela
A jinak holky papkate a papkali jste zdrave a pili?
My jsme taky mimčo chtěli a hned se povedlo
ale jak moje mamka mě měla ve 20 tak mamka manžela ho měla taky ve 20
tak to nikomu ani divný nebylo
když se malý narodí, tak já pak budu mít 22. narozeniny a manžel 27. ![]()
já na strie používala krémíky z dmka, ono to chvíli zabírá, ale jak se to břicho začne rychle zvětšovat tak tomu nezabráníš… je to taky podle toho jakoumáš pleť… mám kamarádku co používala drahé krémy a strie má stejně, jiná zase používala jen tělové mléko a strie nemá… je to hodně individuální
![]()
Mě se peče v domácí pekárně chlebíček tak k véče bude celozrný chlebíček…
![]()
Lumu a lolik: KRASNY BRISKA
na strie nekoukam… no me to zvraceni preslo tak v tom desaten jedenactem tydnu, ale jinak kdyz se ted prejim jde to taky ven ![]()
Sarisek1: Já si je minule právě neudělala a udělala jsem si rajčatovej salát.
Takže na knedlíky jdu dneska. No, já nevím, jakej si koupit a DM tu nemáme, takže to ne…
A nechci mít strie.
Lolik píše:
My jsme taky mimčo chtěli a hned se povedloale jak moje mamka mě měla ve 20 tak mamka manžela ho měla taky ve 20
když se malý narodí, tak já pak budu mít 22. narozeniny a manžel 27.
kdy jsi narozená? mě bude 22 let 13. května a příteli 16. května 27…
![]()
lumu píše:Lolik píše:kdy jsi narozená? mě bude 22 let 13. května a příteli 16. května 27…
My jsme taky mimčo chtěli a hned se povedloale jak moje mamka mě měla ve 20 tak mamka manžela ho měla taky ve 20
když se malý narodí, tak já pak budu mít 22. narozeniny a manžel 27.
![]()
![]()
Jééé, to máte hezký po sobě ![]()
Manžel má narozky 14.května, já mám 13. června
takže já to budu slavit už s mimískem, manžel ještě před tím než se národí (to teda doufám, že se malýmu nebude chtít ven dřiv)
jeee to me 22 az v prosinci
takze uz s mimiskem milackem, co tam asi je v brisku
![]()
taky pěkně rostete
my jsme nejvíc začli od toho 25. týdne… to už opravdu vidíš každý týden…
Moje ségra měla první dcerku také v 21 a myslím, že udělala dobře… neteři je teďka 13 a z mámou vychází a rozumí si… já jsem si s mámou v tomhle věku moc nerozuměla, narodila jsem se když jí bylo 35… rozumíme si až teď
takže je to každého věc…
Jinak jsem četla starší komentáře od dříve narozených mamin… mě teda nepřijde, že bych přišla o kus dospívání
A vy jste měli mimča plánované?