Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lumu
11.2.11 16:09

taky pěkně rostete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: my jsme nejvíc začli od toho 25. týdne… to už opravdu vidíš každý týden…
Jinak jsem četla starší komentáře od dříve narozených mamin… mě teda nepřijde, že bych přišla o kus dospívání :nevim: Moje ségra měla první dcerku také v 21 a myslím, že udělala dobře… neteři je teďka 13 a z mámou vychází a rozumí si… já jsem si s mámou v tomhle věku moc nerozuměla, narodila jsem se když jí bylo 35… rozumíme si až teď :hug: takže je to každého věc…
A vy jste měli mimča plánované? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lumu
11.2.11 16:13
Sarisek1 píše:
Nika21: tak si ji mela rict, ze pro mimi a pro tebe, aby nekoukala jak mys :-D Jo hazejte sem i briska i z 30tydne juuuu :mrgreen: presne ja trpim taky na migreny a opravdu uz nevim, co prasek, co jsem na to bravala nemuzu… Potim, jak blazen a to je tuhy nebo strikaci???

Na migrény jsem trpěla do půlky těhu… jediný co mi řekli… vydržte to :nevim: tak jsem to vždy přetrpěla a teď už je mi ok, ale zas přibyli jiné těhu problémy 8-o 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
Nika21
11.2.11 16:20

No jmenuje se Garnier Mineral:

http://deodoranty-a-antiperspiranty.heureka.cz/…pray-150-ml/

Holky a co používáte, aby se vám neudělali strie? Máte na to nějakej speciální krém? Chci si nějakej koupit.

U nás to bylo takové plánované - neplánované. My se snažili o miminko, ale já pak našla hodně dobrou práci a přítel o práci slyšel, tak jsem si šla pro prášky k doktorovi, jenže to už bylo pozdě. :lol: Protože ta další mrcha už nedorazila. :-)

Já budu dnes nezdravá a udělám si asi knedlíky s vajíčkem, je to rychlí a dobrý. :-D

• Citovat
  • Upravit
9219
11.2.11 16:23

Vydrzet to musim to se neda nic delat… Taky jsem to cetla je to vec nase, kdyz oni nechteli mlady, tak at nechteli my jsme si miminko moooc prali jsme s pritelem pet let, tak jsme se naskotacili dost a taky uz je mu 33, tak touzil a ja s nim tak se to po2 mesicich vysazene HA povedlo :mrgreen: Zenska je nejlepsi vek dvacet az petadvacet budem aspon mlady a krasny maminky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
11.2.11 16:26

Nika21: ja zatim jeste nepouzivam zadnej jen si kazdy vecer mazu brisko a prsa kremem od nivei, ale chystam se pry maji dobry v DMku, tak uvidime :palec: ty jsi me minule navnadila s tema vajickama a knedlikem a ja to mela vcera jsem na tebe myslela :pankac: A jinak holky papkate a papkali jste zdrave a pili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
11.2.11 16:28

My jsme taky mimčo chtěli a hned se povedlo :-D ale jak moje mamka mě měla ve 20 tak mamka manžela ho měla taky ve 20 :-D tak to nikomu ani divný nebylo :lol: když se malý narodí, tak já pak budu mít 22. narozeniny a manžel 27. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
11.2.11 16:29

já na strie používala krémíky z dmka, ono to chvíli zabírá, ale jak se to břicho začne rychle zvětšovat tak tomu nezabráníš… je to taky podle toho jakoumáš pleť… mám kamarádku co používala drahé krémy a strie má stejně, jiná zase používala jen tělové mléko a strie nemá… je to hodně individuální :pankac: :pankac: :pankac:

Mě se peče v domácí pekárně chlebíček tak k véče bude celozrný chlebíček… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9219
11.2.11 16:30

Lumu a lolik: KRASNY BRISKA :palec: na strie nekoukam… no me to zvraceni preslo tak v tom desaten jedenactem tydnu, ale jinak kdyz se ted prejim jde to taky ven :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
11.2.11 16:33

ja mam chut na rizek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
11.2.11 16:33

Sarisek1: Já si je minule právě neudělala a udělala jsem si rajčatovej salát. :lol: Takže na knedlíky jdu dneska. No, já nevím, jakej si koupit a DM tu nemáme, takže to ne… :nevim: A nechci mít strie.

• Citovat
  • Upravit
lumu
11.2.11 16:34
Lolik píše:
My jsme taky mimčo chtěli a hned se povedlo :-D ale jak moje mamka mě měla ve 20 tak mamka manžela ho měla taky ve 20 :-D tak to nikomu ani divný nebylo :lol: když se malý narodí, tak já pak budu mít 22. narozeniny a manžel 27. :srdce:

kdy jsi narozená? mě bude 22 let 13. května a příteli 16. května 27… :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3140
11.2.11 16:36
lumu píše:
Lolik píše:
My jsme taky mimčo chtěli a hned se povedlo :-D ale jak moje mamka mě měla ve 20 tak mamka manžela ho měla taky ve 20 :-D tak to nikomu ani divný nebylo :lol: když se malý narodí, tak já pak budu mít 22. narozeniny a manžel 27. :srdce:
kdy jsi narozená? mě bude 22 let 13. května a příteli 16. května 27… :srdce: :srdce: :srdce:

Jééé, to máte hezký po sobě :-D
Manžel má narozky 14.května, já mám 13. června :-D takže já to budu slavit už s mimískem, manžel ještě před tím než se národí (to teda doufám, že se malýmu nebude chtít ven dřiv)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
11.2.11 16:38

jeee to me 22 az v prosinci :-D takze uz s mimiskem milackem, co tam asi je v brisku :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika21
11.2.11 16:41

Mě je 22 2.listopadu. :-)

• Citovat
  • Upravit
9219
11.2.11 19:44

Nika21: a jak to mate v Polsku s materskou a kdyz marodis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí