Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9219
15.2.11 12:01

jeziššš palacinky, ze ja si je taky udelam ale asi vecer k obedu (pozdnim):) bude katuv sleh musim zdelat masicko..jooo sladky na tom ujizdim taky moc na palacinkach uplne nejvic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.11 12:02

Lumu: děkuji snad jen porucha…sice by jsem miminko moc chtěla, ale myslím, že je na to ještě brzo a navíc jsi ted chci otevřít kadeřnictví…ikdyž by bylo asi lepší mít mimčo ted než si otevřu, ne když se mi pak nahrne ještě íc lidí a pak bych o ně přišla…ach jo to jsou dilema =( Sarisek1: no já nevim tak normálně, každopádně jsme se nijak nechránili…taky blbost…ale tak co,kdybych byla těhotná, tak přítel by byl rád, ten už by prý chtěl, mě by to taky až tak zas nevadilo, akorád mě štve to kadeřko =( akorád nevim jak byjsme to měli oznámit rodičům…táta mě má pořád za tu ,,svojí holčičku" a nevím jak by to vzali, mě bude v červenci 19…takže nevim nevim… ach jo =(

• Citovat
  • Upravit
9219
15.2.11 12:03

ja taky spavala do deseti, ale ted kdyz uz treti mesic marodim, tak jsem vylezala driv snidane a bylo mi hej, ale dneska jak jsem spala v kuse takhle tak jsem jak prastena a lina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
15.2.11 12:06

pockat,pockat vzdyt jsi na tom zacatku psala, ze ti bude 22??? tak ja ted tomu nerozumim… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
15.2.11 12:08
Anonymní píše:
Lumu: děkuji snad jen porucha…sice by jsem miminko moc chtěla, ale myslím, že je na to ještě brzo a navíc jsi ted chci otevřít kadeřnictví…ikdyž by bylo asi lepší mít mimčo ted než si otevřu, ne když se mi pak nahrne ještě íc lidí a pak bych o ně přišla…ach jo to jsou dilema =( Sarisek1: no já nevim tak normálně, každopádně jsme se nijak nechránili…taky blbost…ale tak co,kdybych byla těhotná, tak přítel by byl rád, ten už by prý chtěl, mě by to taky až tak zas nevadilo, akorád mě štve to kadeřko =( akorád nevim jak byjsme to měli oznámit rodičům…táta mě má pořád za tu ,,svojí holčičku" a nevím jak by to vzali, mě bude v červenci 19…takže nevim nevim… ach jo =(

Hele víš jaký já měla bobky to doma říct? Já taková hodná, milá, nikdy žádnej problém, premiantka a dítě? No nakonec jsme to vyklopila a nestačila se divit. Mamka se ségrou mi řekli, že věk už mám tak co plaším, že oni měli dítě už dávno :lol: no a podpora rodiny taky obrovská (psychická i finanční) :lol: Každý nějak začínáme :lol:
Jinak rozhodnutí je na tobě, především ty musíš zvážit své možnosti tady je těžko radit :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lumu
15.2.11 12:11
Sarisek1 píše:
pockat,pockat vzdyt jsi na tom zacatku psala, ze ti bude 22??? tak ja ted tomu nerozumim… :-?

já to pochopila tak, že sem píšou dva anonymy, ne? kdyby si tam dali normální nick tak by to bylo jednodušší :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
9219
15.2.11 12:12

ale ja to ted nejak nechapu v prvnim prispevku pise, ze ji bude 22 a ted ze ji bude devatenact tak ja nevim.. :nevim: :nevim: a kaderko si zarizovat ted kdyz chcete je blbost sama jsem kadernice a v dnesni dobe s klientelou to sranda neni i kdyz jsi sebevic sikovna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
15.2.11 12:13
Sarisek1 píše:
ale ja to ted nejak nechapu v prvnim prispevku pise, ze ji bude 22 a ted ze ji bude devatenact tak ja nevim.. :nevim: :nevim: a kaderko si zarizovat ted kdyz chcete je blbost sama jsem kadernice a v dnesni dobe s klientelou to sranda neni i kdyz jsi sebevic sikovna…

já myslela, že to píšou dva různí lidé

• Citovat
  • Upravit
9219
15.2.11 12:14

lumu: ja vubec ted nevim ja myslela, ze je to jeden anonym jestli jo, tak tomu nejak nerozumim..ja se v tom nevyznam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
15.2.11 12:16
Sarisek1 píše:
lumu: ja vubec ted nevim ja myslela, ze je to jeden anonym jestli jo, tak tomu nejak nerozumim..ja se v tom nevyznam :-)

jestli je to jeden člověk tak si z nás dělá akorát srandu :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Sarisek: to jsem nebyla já =) Lumu: nooo právě nápodobně…mamina se sice v mých letech vdávala douhle ddobou vdávala už a o rok později jsem se narodila, tak snad by to taky bylo v poho…noooo jsem zvědavá jestli teda jse těhu nebo ne…zítra si asi dojdu na gyndu a bude..akorád nevím jestli mám strach z toho, že mi řekne,, jste těhotná" nebo se bojím víc toho, že když mi řekne že nejsem, tak že budu ještě sklamaná…já jsem fakt exot…já mimčo chci, ale ještě bych chvilku počkala...... normálně nechápu ani sama sebe =D

• Citovat
  • Upravit
9219

urcite, ale ja se v tom takhle nevyznam kdyz tam je anonymni nevim,komu odepisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
15.2.11 12:18

anonyme piš pod normálním jménem prosím… takhle se to nedá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9219
15.2.11 12:19

takze tobe je tech devatenact???tak to jo me se to nejak zamotalo :-? tak si udelej test nejdriv a pak az jdi na gyndu,kdyby to bylo pozitivni stejnak by se ti zeptala jestli si delala test..Vasi by to vzali v pohode museli, co by jim zbyvalo dyt to neni nic spatnyho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.11 12:19

holky já vím že to anonymní je trochu blbé, ale bohužel bydlím na vesnici, která vypátrá všechno =D tady to jsou úplný Hoštice… =D ještě horší =D a myslim že toto by se na povrch dostat nemuselo.. =(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky