Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
presne tak jak rika lumu nikdo za to nestoji, aby se neco s mimi stalo a penize vubec ne.. Taky zdraviiim
to je skoda, ze ti nic neukazal, takze ted jsi tedy v kolikatem?? urcite, ze to projde rad ti nekdo udela UZ ja myslim, ze jo jen si nejaky doktorce zavolej a on toho doktora nikdo nezastupuje?nejakou nahradu za sebe by mel mit, kam budou ty zensky chodit,kdyby neco nemyslim jen tehotny.Moje doktorka i kdyz tam tyden neni,tak ma za sebe nahradu.. a myslim, ze by ti i v nemocnici udelali ultrazvuk na tvoje prani..
náhrada tam za něj určitě je, ale musela bych tam 40 km jet a to myslim že je lepší když si zajdu u nás
Měla bych být 8 tt,ale nevím přesně, podle menstruace to mělo být 10tt, ale on se nějak nevyjáfřil, akorát, že 10 tt to není, že je to menší
jo taaak tak to jo to je daleko to si podle me muzes dojit klido do nemocnice.. ja myslela, ze ti to rekl..me rekla doktorka hned, kdyz jsem tam sla poprvy, ze jsem v sestem tydnu, ale hlavne, ze mate hezky videt srdicko
![]()
no, tak to byl tedy lenoch
my jsme meli srdicko v sestem tt, ten je zase akcni nejakej
to ja uz videla v tom sestem malinkaty,ale obrazek jsem dostala ve 12tt..
Tak jsem tu zase..
Mockrát děkuji za příspěvky.
Aspoň jsem se mohla vypovídat ![]()
no jo děvčátka, ale já bych sice měla dobrej věk na miminko, ale přítel ? 21 letej otec ? to je asi brzy až moc…
u ženský je to jiný.. a měnit ho kvůli tomu ? to v žádnym případě.
Holky mám problém…
Neberu antikoncepci,kontrolujeme se, protože jsme se fakt domluvili,že počkáme a já bych si to moc přála,ale rozumím tomu a chápu to a jsem stím smířená.
Alemě furt všechno svědí a točí se mi hlava…Ms jsem teď normálně dostala,je o něco málo slabší než normální,ale jinak v pohodě…
ale to točení hlavy noo..a poád mě svěděj boky,břícho a ruce ![]()
Ahoj holky, ani nestíhám tady všechno přečíst, tolik jste toho dneska napsali ![]()
Chystám se v pátek na test na cukrovku, vůbec se tam nětěším… ale snad to bude dobrý, hlavně aby mimi bylo v pořádku
Cikyto: Tak si udělej ten samej metřík, ale už bys tam fazolku asi neměla.
Hele, mě taky netlouklo srdíčko, když jsem byla na UTZ v 8.týdnu. Nic si z toho nedělej. A nebo mi o tom doktor neřekl. ![]()
Anonymní: Jako asi jsem divná, ale mě nepříjde, že když je příteli 21, tak je to nějaký hrozný nebo tak, že je moc brzo.
Pokud má dobrou práci atd, tak v tom nevidím problém. ![]()
A všechno, co popisuješ může být i PMS. Víš kolikrát jsem si myslela, že jsem těhotná?
A vždycky jsem měla všechny příznaky, co na internetu psali.
A pak když to přišlo, tak jsem si byla jistá, že těhotná nejsem, ale pro jistotu jsem si test udělala, protože mi bylo fakt blbě a doktorka mi nepomáhala a nevěděla čím to je… a na testu duch. Jako já bych se vůbec nestresovala, protože fakt jsem si myslela tolikrát, že jsem těhotná se všemi příznaky z internetu, že bych to na rukách nespočítala.
Popř. si udělej test, ať víš.
cauky
ja jsem tu jen na skok letim zachvili k tomu kardiologovi nejak se mi tam nechce..je starej a protivnej
me se teda taky nezda,ze 21kluk by mohl byt tatou,kdyby chtel,tak na tom vubec nesejde,kolik mu je..A mam takovych kamaradu docela dost,co maji a nebo cekaji.. ja kdyz jsem mela ms, tak me obcas taky svedelo cely telo a vse bolelo..
lolik mimi v poradku bude urcite
snad se mi ta cukrovka vyhne… ![]()
Sarisek1 píše:
lolik mimi v poradku bude urcitesnad se mi ta cukrovka vyhne…
To já v to doufám taky… normálně ani nejsem v té rizikové skupině na cukrovku, ale moje doktorka tam posilá všechny. prý na těch rizikových faktorech až tak moc nezaleží, že tu cukrovku klidně mohou mít mladé a štíhlé a bez rizikových předpokladu, tak proto radší na test půjdu ![]()
Zdravím ![]()
Mě taky nepřijde 21 tak málo
záleží na něm jestli se cítí být otcem… někdo je vyspělý třeba ve 20 a někdo není ani ve 30 ![]()
Testu na cukrovku se nebojte, mě všichni strašili jak to bude hnusné a že se z toho můžu i
a pak to tak hrozné nebylo ![]()
My máme první UZ obrázek z 9. týdne
ještě malinká fazolka
srdíčko mi ukazoval už v 6. týdnu ![]()
A přeji jen krásné výsledky na kardiologii ![]()
tak to ja pujdu taky jsem mlada,hubena uz me to sere vsichni se me ptaji si vubec tehotna?? to je des
ja ted musim letet budu tady odpo drzte mi palecky,at moc srdce nebusi
paaaaa ![]()
Ahoj holky.Celé jsem vás nečetla,jste už mov rezepsaný.I já patřím mezi mladý maminky.Prvního kloučka jsem měla v 19.Byl to šok,ale jen chvíli.Já jsem si řači tehdy nic nepřestavovala.Tatínkovi tehdy bylo 27.Dnes mi je 23.Jsme spolu dodnes,máme dalšího,5měs. chlapečka a určitě mi nepřipadá,že jsem něco zmeškala.Ani je nemiluju o nic míň,než kdybych je měla po 30.Rodičem se nestávaš věkem.A když potřebujeme oddechnout,jsou tu mladé babičky,které na ně mají sílu.Ani nevim,jestli bychom i pak měli více peněz,jak to tvrděj jiní,že si našetřej a bla bla bla…Stejně bych utrácela.Máme svůj domeček,můžem jezdit na výlety a určitě nemusím šetřit ani na sunaru a jogurtech,jak jsem zde četla od starší maminy. ![]()
Promiňte,ale takové řeči mě vytáčej.Nemyslím,že by moje děti něčím trpěli,když je mám tak brzo,pro někoho.
A pak,budeme mladý a krásný i když už budou v pubertě
Budu s nima chodit na zábavy
To budou asi nadšení,co?
Ahoooj Julliet
mas krasne kloucky a dobry nazor na to ja bych nic take neusetrila, protoze z vyplaty,co jsem brala zaplatila napul najem s pritelem nejake poplatky internet,elektrika,voda, tak pak opravdu nevim,co bych usetrila..Mame se tak akorad a miminko se bude mit taky suprove
Cikytko,ale ja tam nemam vubec nic
jsem tedy sestnect tydnu, tak snad to pujde pak nejak nahoru
U doktora docela dobry srdce mi busi jak o zivot takze me bude az dokonce hlidat na konci se uvidi, jak to budu zvladat vubec porod to se vse uvidi… a koukam, ze ja tedy nejaky ticho zase ![]()
Julliet taky s tebou souhlasím ![]()
Sarisku, a to jsi měla i před tím těhotenstvím bušení srdce, nebo až v těhu?
Jinak já mám přes bříško taky 87 cm, nahoře už 7 kilo ![]()
Sarisku, v 16.tt u mě taky ještě nebylo až tak moc vidět