Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky můžu se k vám přidat? Je mi 19,v květnu bude 20. Jinak jsem dnes 18+3tt a termín mám 15.7. ![]()
Ahoooj vitej a povidej
zeptej se doktora treba se na to chodi v Polsku drobet dyl nebo driv..ja se cpu ted hambacem a zapijim colou jejejejeje ![]()
Holky psaly jste kdy se chodí na ten screening. Já tam byla ve 12+6tt,chodí se tam mezi 12-13tt myslím. ![]()
ja tez byla ve 12tt tak niki pujdes taky tak
a co to bude Lucisku?? a miminko je chtene? promin za otazku kdyztak…
Sarisek1 píše:
ja tez byla ve 12tt tak niki pujdes taky taka co to bude Lucisku?? a miminko je chtene? promin za otazku kdyztak…
To právě ještě nevíme…
Prcek byl špatně natočenej,takže jsme viděli prd. Teď čekám na ten velký utz 3.3,tam jdu ve 21.týdnu,tak tam už to budu vědět.
Taky jsem zvědavá…Jinak mimi je chtěné ![]()
Tady to zase nejak vazne
mate asi hodne prace to ja jsem doma valim se pichalo mi v brise celou noc, tak radeji odpocivam..a mam hroznou chut na pudink,tak na nej asi pujdu,ale vubec nevim jakej ![]()
jééé to je hezké
vítám také novou maminu
![]()
Náš malej byl taky blbě natočený a řekli nám to až před Vánocema
máme vyfoceného i pindíka
![]()
na screeningu jsme byli ve 12. týdnu… a pak ještě na triple testu v 16. týdnu
Sarisek1 píše:
zrovna, kdyz to chceme vedet, tak se blbe natocismudlici..
no to jo… vždycky jsem šla natěšená, že už mi to řekne a prdlačky… malej ukázal záda nebo se schoval nožičkama a bylo ![]()
Tak já jsem taky doma
myslela jsem, že se budu učit na státnice, ale prd, termíny budou dobou, kdy mám termín porodu
tak budu muset čekat ještě do konce přištího roku na termín a učit se na statnice s mimískem, a to jsem planovala, že to stihnu, než se narodí.
Tak teď tu sedím a plstím z ovčího rouna různé hračičky ![]()
ja jdu k doktorce 3.3. to nevydrzim
a to beztak zada hodi taky a budu mit po ptakach ![]()
Ten náš se nám ukázal už v 16.tt a bylo to krásně vidět i taťka to poznal
no je vidět, že je celej po taťkovi, není žadnej stydlín
ve 21.tt se nam taky pěkně ukazoval ![]()