Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nika21
15.2.11 11:04

Jo, a ty špagety jsem nakonec nedělala, koupili jsme pizzu, bohužel mimískovi nechutnala a strávila jsem celou noc na záchodě. :-(

• Citovat
  • Upravit
lumu
15.2.11 11:08

Anonym: Hele jsme na tom podobně… já taky kvůli nemoci musela přerušit školu takže mi vlastně utekli dva roky života jen tak… :zed: :zed: :zed: jen já jsme mimi nechtěla, přišlo samo a neplánovaně :lol:
Musíš sama vědět jestli se na to cítíš… kdyby prcek nepřišel neplánovaně, tak já bych třeba počkala kvůli VŠ, bytu, pak práci… no a museli jsme vše řešit narychlo… stěhování do vlastního, VŠ dálkově atd. každopádně nelituju, že jsme si ho nechali… není krásnější pocit když víš, že v tobě roste nový život a co teprv když tě poprvé kopne :-D je to krásný :-D

• Citovat
  • Upravit
870
15.2.11 11:22
Sarisek1 píše:
krasny :palec: a co brisko uz nejaky mas?

Jo bříško už mam,mam ho jak kdybych byla v 7 měsíci… :lol: Jo a už mi začali i pohyby. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
15.2.11 11:29
lumu píše:
lucisek07: Ty jsi z Kynšperka nad Ohří? Tam znám pár lidiček :mrgreen: Já chodila do Chebu na zdrávku… jó to byli časy :lol:Jinak holky máte už vybrané porodnice? My jsme objednaní na 8. 3. tak to tam musíme omrknout :lol: v té porodnici kde budem se před 33 lety narodil můj brácha :mrgreen:

Jo jsem z Kynšperka a ty jsi odkud? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.11 11:30

ahoj, už nevím kudy kam, před měsícem a půl jsem musela vysadit antikoncepci kvůli menstruaci, dostala jsem ji slabě a jen na dva dny, a po 14dnech jsem to opět dostala a to už normálně. Podle prášků mi to vůbec nesedělo, nedobrala jsem celé platíčko, tak jsem vysadila a řekla si, že začnu zas na novo příští měsíc…no jenže už mám týden zpoždění, bolejí mě děsně bradavky už asi 14dní, a mám občas bolesti v podbříšku jako při MS. Jsem stále unavená, občas je mi na zvracení, hlavně ráno…Nevíte někdo jestli by to mohlo být tou antikoncepcí a nebo těhotenství? :roll: Předem děkuji za odpovědi =)

• Citovat
  • Upravit
lumu
15.2.11 11:31
Lucisek07 píše:
lumu píše:
lucisek07: Ty jsi z Kynšperka nad Ohří? Tam znám pár lidiček :mrgreen: Já chodila do Chebu na zdrávku… jó to byli časy :lol:Jinak holky máte už vybrané porodnice? My jsme objednaní na 8. 3. tak to tam musíme omrknout :lol: v té porodnici kde budem se před 33 lety narodil můj brácha :mrgreen:
Jo jsem z Kynšperka a ty jsi odkud? :-)

já byla původně z Kraslic :lol: ale s přítelem jsme dlouho žili v Praze a teď bydlíme kousek za Prahou :lol:

• Citovat
  • Upravit
9219
15.2.11 11:34

Nika21:tak ja myslela, jak mi povis,jak se povedli :lol: no jen si to taky uzij ten zachod :mrgreen: Lucisek:to je hezky na to, ze si prvorodicka mas pohyby brzo :palec: to ja nemam brisko skoro zadny! Anonym:je to blby, ze jsi v takovy situaci, ale urcite to brzo prijde…ja mam zase takovej nazor, ze kdyz chces mit dite, tak nemusis mit tolik hrozne penez a porad na neco cekat my bydlime v byte 2plus kk pritel vydela do 20tisic podle toho, jak slouzi a taky to pujde s miminkem uspory nejake mame ale kdyz se nam rozbili minuly tyden auto o vikendu lednice tak to pujde zase rychle do pr… :lol: ale preji ti, aby se povedlo, co nejrychleji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
15.2.11 11:34

Anonym: no jestli jsi se nijak nechránila ten měsíc co jsi antikoncepci nebrala tak je možné, že jsi těhu… udělej si testík nebo zajdi na gyndu, ale je taky možné, že jestli jsi antikoncepci vysadila náhle tak máš jen poruchu cyklu :palec:

• Citovat
  • Upravit
9219
15.2.11 11:35

no tehotenstvim a jak jste spolu pri te pauze casto soulozili???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
15.2.11 11:38

ty jo zkus test mozne je vse jako u me ja ms vubec nedostala tri mesice a taky jsem otehotnela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
15.2.11 11:42
Sarisek1 píše:
Nika21:tak ja myslela, jak mi povis,jak se povedli :lol: no jen si to taky uzij ten zachod :mrgreen: Lucisek:to je hezky na to, ze si prvorodicka mas pohyby brzo :palec: to ja nemam brisko skoro zadny! Anonym:je to blby, ze jsi v takovy situaci, ale urcite to brzo prijde…ja mam zase takovej nazor, ze kdyz chces mit dite, tak nemusis mit tolik hrozne penez a porad na neco cekat my bydlime v byte 2plus kk pritel vydela do 20tisic podle toho, jak slouzi a taky to pujde s miminkem uspory nejake mame ale kdyz se nam rozbili minuly tyden auto o vikendu lednice tak to pujde zase rychle do pr… :lol: ale preji ti, aby se povedlo, co nejrychleji..

no je pravda, že se nedá pořád na něco čekat… třeba já mám kamarádku co v 19 odmaturovala a hned chtěla mít dítě… každej jí říkal, že je to brzo, že je blázen apod. No a ona nad tím pořád přemýšlela jestli ano nebo ne… tak to na půl roku odložili, ale ona se strašně trápila (a nebyl to pěkný pohled)… když se odhodlali tak po roce snažení zjistila, že je problém a že to přirozenou cestou asi nepůjde… bohužel když pak viděla mě, že jsem těhu a ještě k tomu neplánovaně tak to nepřenesla přes srdce a teď se mnou nekomunikuje…

Sarisek 1: no to jsme na tom podobně… nám pro změnu přišel nedoplatek takže se taky penízky kutálej :zed:

• Citovat
  • Upravit
9219
15.2.11 11:47

ty jo to je blby pribeh chudak jeste kdyz takhle potom touzila..moje kamaradka sla zase na interrupci :evil: :pocitac: vymlouvala jsem ji to ale ne a ne sla..kdyz zjistila, ze jsem tehotna uz tri mesice semnou nekomunikuje je mi to lito, ale co at dela co chce..jako s tim autem a lednici jsme opravdu nepocitali tedy kocarek a postylku mi koupi nasi nabidli se, ale musime dat do kupy byt takze novy tapety,koberec ats,atd ale to bude udelany hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
15.2.11 11:51
Sarisek1 píše:
ty jo to je blby pribeh chudak jeste kdyz takhle potom touzila..moje kamaradka sla zase na interrupci :evil: :pocitac: vymlouvala jsem ji to ale ne a ne sla..kdyz zjistila, ze jsem tehotna uz tri mesice semnou nekomunikuje je mi to lito, ale co at dela co chce..jako s tim autem a lednici jsme opravdu nepocitali tedy kocarek a postylku mi koupi nasi nabidli se, ale musime dat do kupy byt takze novy tapety,koberec ats,atd ale to bude udelany hned :lol:

já jsem to obrečela, ale co se dá dělat… :nevim: na jednu stranu chápu jaké to asi musí být, ale na druhou stranu přece nemůžu za to, že jim to nejde :cry:
My jsme kočárek a postýlku taky dostali :lol:

• Citovat
  • Upravit
9219
15.2.11 11:54

jo rodicove jsou hodni prece maji nasetreno vic :mrgreen: to urcite nikdo za to nemuze, ze jim to nejde a porad neco zkouset dal a dal..ja dnes vubec nevim co kuchtit vylezla jsem az v deset a jsem jak mimon :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
15.2.11 11:58
Sarisek1 píše:
jo rodicove jsou hodni prece maji nasetreno vic :mrgreen: to urcite nikdo za to nemuze, ze jim to nejde a porad neco zkouset dal a dal..ja dnes vubec nevim co kuchtit vylezla jsem az v deset a jsem jak mimon :-?

ja vylejzám v 10 každý den… :lol: jsme s prckem ospalci… já mám pořád šílenou chuť na sladké tak dnes splácám palačinky :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky