Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja az pujdu k dr tak budu osmnacty tyden tak snad uz se ukaze ![]()
nejradci bych si holky ale zasla do nemocnice, aby mi to rekli ![]()
Sarisek1 píše:
ja az pujdu k dr tak budu osmnacty tyden tak snad uz se ukaze
budem držet palce… nám se ukázal až v 25. týdnu mrňous vykutálenej ![]()
lucisek07: Ty jsi z Kynšperka nad Ohří? Tam znám pár lidiček
Já chodila do Chebu na zdrávku… jó to byli časy ![]()
Jinak holky máte už vybrané porodnice? My jsme objednaní na 8. 3. tak to tam musíme omrknout
v té porodnici kde budem se před 33 lety narodil můj brácha ![]()
Sarisek1 píše:
azzzzz???? nestras![]()
no holt si mimís rozhodne sám kdy odhalí své sladké tajemství
![]()
Cikyto píše:Sarisek1 píše:Jeee,pockej zatrest se vam miminko taky nebude chtit ukazat
azzzzz???? nestras![]()
Ja jsem porad na vazkach jestli si to nechat rict nebo ne- zatim jsme rozhodnuty ze NEE. Az prijdou vysledky z plodovky tak bysme to meli na 100% tak
jejda tak to bych nevydrzela… ![]()
no dekuju tak moc si to budu prat, ze se to opravdu neukaze
ja bych to teda taky nevydrzela to vubec obdivuju takovy pary ![]()
Cikyto píše:
Taky jsem jedna z mala mamin co tu ctukdyby bylo jen na me tak bych to chtela vedet ale pritel me drzi ze to bude prekvapeni
- segra rodila ted v listopadu s tim ze je to kluk a byla to holka
takze ma vse modre
Já bych to nevydržela čekat ![]()
Fakt čekali kluka a narodila se holka?? to se fakt divím, je to vždy spíše naopak, že řeknou holka, a pindík je tam někde schovanej
to už když uvidí pinďu, tak kam se pak ztratí, že se z toho vykloubá holčička ![]()
Ahoj holky,
Nejsem těhule ani snažilka…
Jen chci přidat svůj názor..
Teď v březnu mi bude 22let..
Příteli je o rok míň..odmaturovala jsem minulý rok v květnu,musela jsme přerušit kvůli nemoci,teď jsme byli v zahraničí na několik měsíců, jsme spolu 3roky a jemu je o rok míň než mě.
Dítě chci už od svých 19let…hrozně..Jeden čas jsme se i snažili,ale pak si uvědomil, že je ještě brzy..
Těhotná jsem byla,ale samovolně jsem v brzkém těhu potratila.
On má otce s firmou a my na tom také nejsme špatně. čeká mě dědictví,práci mám dobrou,vše by šlo..Ještě spolu nebydlíme do roka si budeme stavit baráček.
Strašně bych chtěla i když vím rozumově, že to ještě nejde,ale je to hroznej pocit,to vám řeknu.
Má také začít s podnikáním, a proto by nebylo dobré kdyby sme už měli rodinu,ale je to těžký i když to rozumově vím,ani nevím proč to sem píšu,asi proto že to nemám komu říct.
Děkuji vůbec,že jsem sem mohla napsat.
Ty vrďo, to bych taky nevydržela si to neříct. Ale stejně nevím, jestli je dobrý, že i přestože ti to řeknou vše nakoupit modré nebo růžové, protože se vždycky můžou splést. ![]()
Anonymní: 22 let opravdu brzy není, jsou to nejlepší léta na děti.
Víš brzo je, pokud nemáte práci atd, ale ty říkáš, že byste byli zabezpečeni a o to jde, ne? Na miminko nejsi nikdy připravená, to mi věř. Vždy můžeš víc cestovat, mít víc a víc peněz, jestli chápeš, co myslím.
ještě si pamatuju jak sestřička říkala, když se takhle schovává tak to bude ženská to je jasný… a ve finále prd