Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lumu
14.2.11 15:42
Sarisek1 píše:
ja jdu k doktorce 3.3. to nevydrzim :-D a to beztak zada hodi taky a budu mit po ptakach :mrgreen:

ještě si pamatuju jak sestřička říkala, když se takhle schovává tak to bude ženská to je jasný… a ve finále prd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9219
14.2.11 15:43

ja az pujdu k dr tak budu osmnacty tyden tak snad uz se ukaze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
14.2.11 15:44

nejradci bych si holky ale zasla do nemocnice, aby mi to rekli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
14.2.11 15:45
Sarisek1 píše:
ja az pujdu k dr tak budu osmnacty tyden tak snad uz se ukaze :lol:

budem držet palce… nám se ukázal až v 25. týdnu mrňous vykutálenej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9219
14.2.11 15:47

azzzzz???? nestras :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
14.2.11 15:49

lucisek07: Ty jsi z Kynšperka nad Ohří? Tam znám pár lidiček :mrgreen: Já chodila do Chebu na zdrávku… jó to byli časy :lol:

Jinak holky máte už vybrané porodnice? My jsme objednaní na 8. 3. tak to tam musíme omrknout :lol: v té porodnici kde budem se před 33 lety narodil můj brácha :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lumu
14.2.11 15:51
Sarisek1 píše:

no holt si mimís rozhodne sám kdy odhalí své sladké tajemství :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9219
14.2.11 15:52

tak ja bydlim vedle gynekologie, tak tam jsem za minutu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
14.2.11 18:10
Cikyto píše:
Sarisek1 píše:
Jeee,pockej zatrest se vam miminko taky nebude chtit ukazat :-D
Ja jsem porad na vazkach jestli si to nechat rict nebo ne- zatim jsme rozhodnuty ze NEE. Az prijdou vysledky z plodovky tak bysme to meli na 100% tak :nevim:

jejda tak to bych nevydrzela… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9219
14.2.11 19:22

no dekuju tak moc si to budu prat, ze se to opravdu neukaze :-D ja bych to teda taky nevydrzela to vubec obdivuju takovy pary :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
14.2.11 20:11
Cikyto píše:
Taky jsem jedna z mala mamin co tu ctu :-D kdyby bylo jen na me tak bych to chtela vedet ale pritel me drzi ze to bude prekvapeni
  • segra rodila ted v listopadu s tim ze je to kluk a byla to holka :-D takze ma vse modre

Já bych to nevydržela čekat :lol:
Fakt čekali kluka a narodila se holka?? to se fakt divím, je to vždy spíše naopak, že řeknou holka, a pindík je tam někde schovanej :lol: to už když uvidí pinďu, tak kam se pak ztratí, že se z toho vykloubá holčička :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
14.2.11 20:43

NO TOT OTAZKA… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
14.2.11 21:20

holky krasnou dobrou noc :mavam: a hezke sny prejem s mimi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.11 22:04

Ahoj holky,
Nejsem těhule ani snažilka…
Jen chci přidat svůj názor..
Teď v březnu mi bude 22let..
Příteli je o rok míň..odmaturovala jsem minulý rok v květnu,musela jsme přerušit kvůli nemoci,teď jsme byli v zahraničí na několik měsíců, jsme spolu 3roky a jemu je o rok míň než mě.
Dítě chci už od svých 19let…hrozně..Jeden čas jsme se i snažili,ale pak si uvědomil, že je ještě brzy..
Těhotná jsem byla,ale samovolně jsem v brzkém těhu potratila.
On má otce s firmou a my na tom také nejsme špatně. čeká mě dědictví,práci mám dobrou,vše by šlo..Ještě spolu nebydlíme do roka si budeme stavit baráček.
Strašně bych chtěla i když vím rozumově, že to ještě nejde,ale je to hroznej pocit,to vám řeknu.
Má také začít s podnikáním, a proto by nebylo dobré kdyby sme už měli rodinu,ale je to těžký i když to rozumově vím,ani nevím proč to sem píšu,asi proto že to nemám komu říct.
Děkuji vůbec,že jsem sem mohla napsat.

• Citovat
  • Upravit
Nika21
15.2.11 10:41

Ty vrďo, to bych taky nevydržela si to neříct. Ale stejně nevím, jestli je dobrý, že i přestože ti to řeknou vše nakoupit modré nebo růžové, protože se vždycky můžou splést. :-)

Anonymní: 22 let opravdu brzy není, jsou to nejlepší léta na děti. :-) Víš brzo je, pokud nemáte práci atd, ale ty říkáš, že byste byli zabezpečeni a o to jde, ne? Na miminko nejsi nikdy připravená, to mi věř. Vždy můžeš víc cestovat, mít víc a víc peněz, jestli chápeš, co myslím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky