Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9219
16.2.11 13:38

to ja mam nahore 2kila.jojo i pred tehu jsem na to trpivala dost, ale brala jsem dvoje prasky, tak to s nima bylo lepsi ted je brat nemuzu rekl mi, ze tak dva do mesive,kdyz mi to opravdu chytne hodne..tak se bojim,abych nesla na cisar chci rodit normalni cestou.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
16.2.11 13:49

Sarisku, v 16.tt jsem měla nahoře taky přesně dvě kila :-D no a teď během těch dalších 10 týdnu mám dalších 5 kg navíc, no snad to nějak extrémně hodně pak nebude :lol:

Já teda budu určitě mít císaře… kvůli očím, mám slabou sitnici, tak to nechci riskovat :-? a k tomu ještě mám rozměr panve 22-24-30-15, což je dost málo… ta poslední hodnota má být pry nějak aspoň 18, při malým mimi možna i 17… ale s 15 už by to asi ani nešlo :-( jaké máte hodnoty vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
16.2.11 13:56

ty bláho tak to já mám teda 27-30-32-20 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ve 33. týdnu nahoře 12 kg… :mrgreen: taky si připadám jak vyvrženej vorvaň

• Citovat
  • Upravit
9219
16.2.11 13:58

to jo to urcite neriskuj, kdyz ji mas slabou.. ja jeste zadny hodnoty nemam zapsany to asi az za dyl,ale ja byla vzdy uzka to mi doktorka vzdy rikala vy holka nevim jestli s timhle porodite :lol: tak uvidime, ale kdyz to nebude kvuli tomu srdci cisar, tak beztak tohle urco protoze jsem uzka opravdu docela dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
16.2.11 14:03

Lumu, tak to máš krásné míry :-D
Sarisku, mě to doktorka měřila ve 12.tt, ale hlavně že mi to je prdla do průkajdy nic k tomu neřekla… to, že ty míry mám jaksi úzké jsem se dozvěděla tady v nějaké diskuzi… chci se ty doktorky na příští kontrole na to zeptat, jsem zvědavá co na to řekne. Ale s tím císařem už jsem smířená, nedá se nic dělat. Co jsem četla, tak 3 děcka císařem dají porodit, jedno je určo málo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
16.2.11 14:16

ty jo, tak to mi tedy nedelala ani ted kdyz jsem tam byla v patnactem tydnu ani v prukazce nic nemam na to se ji musim zeptat za 14dni..kdyz ja bych chtela rodit mit tam vedle sebe tatinka takhle kdyz je cisar tam u toho nemuze byt asi co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
16.2.11 14:18
Sarisek1 píše:
ty jo, tak to mi tedy nedelala ani ted kdyz jsem tam byla v patnactem tydnu ani v prukazce nic nemam na to se ji musim zeptat za 14dni..kdyz ja bych chtela rodit mit tam vedle sebe tatinka takhle kdyz je cisar tam u toho nemuze byt asi co???

mě bral míry až ve 30 tt :palec: tak buď v klidu
může být i u císaře, šoupnou ho za sklo :lol:

• Citovat
  • Upravit
9219
16.2.11 14:24

takze mimco pak muze hned vzit?to je super bude za sklem :-D a nebo treba taky ne :lol: chci rodit :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
16.2.11 15:33
Sarisek1 píše:
takze mimco pak muze hned vzit?to je super bude za sklem :-D a nebo treba taky ne :lol: chci rodit :-P

no tetka mojí kamarádky šla na císaře a manžel byl za sklem a pak mu malou hned vrazili do ruky :lol:

• Citovat
  • Upravit
3140
16.2.11 15:52

No, v některých porodnicích může být s tebou i u císaře, ne za sklem, ale přímo u tvé hlavy, ale není to všude dovoleno, např. v Podolí to lze, ale ten poplátek je 3000 Kč, tak my si řikáme, ať radší taťka počká za sklem na malého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
16.2.11 16:00
Lolik píše:
No, v některých porodnicích může být s tebou i u císaře, ne za sklem, ale přímo u tvé hlavy, ale není to všude dovoleno, např. v Podolí to lze, ale ten poplátek je 3000 Kč, tak my si řikáme, ať radší taťka počká za sklem na malého :lol:

no to jo… taky už neví na čem vydělat :cert:

• Citovat
  • Upravit
9219
16.2.11 17:05

teda to jsou hajzlove presne nevi na kom by vydelali, tak to na nas taky pocka za sklem..holky me je nejak na zvraceni ble :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
17.2.11 08:46

jééé to muselo byt nadherny to je dobre, ze je v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
17.2.11 09:13

Cikyto, to je krásný :-D gratuluju :-D my jdeme na 3D ultrazvuk v útery, strášně se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
17.2.11 09:15

ja vam tak zavidim ja jdu az v pulce brezna.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie