Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to ja mam nahore 2kila.jojo i pred tehu jsem na to trpivala dost, ale brala jsem dvoje prasky, tak to s nima bylo lepsi ted je brat nemuzu rekl mi, ze tak dva do mesive,kdyz mi to opravdu chytne hodne..tak se bojim,abych nesla na cisar chci rodit normalni cestou.. ![]()
Sarisku, v 16.tt jsem měla nahoře taky přesně dvě kila
no a teď během těch dalších 10 týdnu mám dalších 5 kg navíc, no snad to nějak extrémně hodně pak nebude ![]()
Já teda budu určitě mít císaře… kvůli očím, mám slabou sitnici, tak to nechci riskovat
a k tomu ještě mám rozměr panve 22-24-30-15, což je dost málo… ta poslední hodnota má být pry nějak aspoň 18, při malým mimi možna i 17… ale s 15 už by to asi ani nešlo
jaké máte hodnoty vy holky?
ty bláho tak to já mám teda 27-30-32-20
![]()
ve 33. týdnu nahoře 12 kg…
taky si připadám jak vyvrženej vorvaň
to jo to urcite neriskuj, kdyz ji mas slabou.. ja jeste zadny hodnoty nemam zapsany to asi az za dyl,ale ja byla vzdy uzka to mi doktorka vzdy rikala vy holka nevim jestli s timhle porodite
tak uvidime, ale kdyz to nebude kvuli tomu srdci cisar, tak beztak tohle urco protoze jsem uzka opravdu docela dost ![]()
Lumu, tak to máš krásné míry ![]()
Sarisku, mě to doktorka měřila ve 12.tt, ale hlavně že mi to je prdla do průkajdy nic k tomu neřekla… to, že ty míry mám jaksi úzké jsem se dozvěděla tady v nějaké diskuzi… chci se ty doktorky na příští kontrole na to zeptat, jsem zvědavá co na to řekne. Ale s tím císařem už jsem smířená, nedá se nic dělat. Co jsem četla, tak 3 děcka císařem dají porodit, jedno je určo málo ![]()
ty jo, tak to mi tedy nedelala ani ted kdyz jsem tam byla v patnactem tydnu ani v prukazce nic nemam na to se ji musim zeptat za 14dni..kdyz ja bych chtela rodit mit tam vedle sebe tatinka takhle kdyz je cisar tam u toho nemuze byt asi co???
Sarisek1 píše:
ty jo, tak to mi tedy nedelala ani ted kdyz jsem tam byla v patnactem tydnu ani v prukazce nic nemam na to se ji musim zeptat za 14dni..kdyz ja bych chtela rodit mit tam vedle sebe tatinka takhle kdyz je cisar tam u toho nemuze byt asi co???
mě bral míry až ve 30 tt
tak buď v klidu
může být i u císaře, šoupnou ho za sklo ![]()
takze mimco pak muze hned vzit?to je super bude za sklem
a nebo treba taky ne
chci rodit ![]()
Sarisek1 píše:
takze mimco pak muze hned vzit?to je super bude za sklema nebo treba taky ne
chci rodit
no tetka mojí kamarádky šla na císaře a manžel byl za sklem a pak mu malou hned vrazili do ruky ![]()
No, v některých porodnicích může být s tebou i u císaře, ne za sklem, ale přímo u tvé hlavy, ale není to všude dovoleno, např. v Podolí to lze, ale ten poplátek je 3000 Kč, tak my si řikáme, ať radší taťka počká za sklem na malého ![]()
Lolik píše:
No, v některých porodnicích může být s tebou i u císaře, ne za sklem, ale přímo u tvé hlavy, ale není to všude dovoleno, např. v Podolí to lze, ale ten poplátek je 3000 Kč, tak my si řikáme, ať radší taťka počká za sklem na malého
no to jo… taky už neví na čem vydělat ![]()
teda to jsou hajzlove presne nevi na kom by vydelali, tak to na nas taky pocka za sklem..holky me je nejak na zvraceni ble ![]()
Cikyto, to je krásný
gratuluju
my jdeme na 3D ultrazvuk v útery, strášně se těším ![]()