Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
18.2.11 12:02
lumu píše:
Lolik píše:
lumu píše:
no já to vidím tak 50 : 50 :-) přece jen to řeší ústavní soud jako nezávislá instituce :palec: když ukazovali kousek toho soudu tak ten soudce dával Nečasovi docela zabrat a Nečas tam stál jak malej kluk, který dostává vynadáno od tatínka… :mrgreen: no nechme se překvapit :dance:
No uvidíme, radší nic nečekat a pak být přijemně překvapeny, že jo? :mrgreen:
Lumu, mě teď nějak vypadlo, vy víte jestli máte holčičku nebo klučíka?

No jasně je lepší s tím nepočítat… já jsem třeba hroznej šetřílek už od dětsví… pamatuju si jak všichni kámoši si chodili za kapesné kupovat různé blbinky atd. a já pěkně do kasičky :palec:

Čekáme chlapečka :lol: a bude se jmenovat Dominik, dneska máme ukončený 33. týden takže od zítra už jen 6 týdnů :palec:

Já taky se snažím neutracit a šetřit, ale hold jakmile našetříš, tak hned se něco porouchá, rozpadnou se boty, oblek, nebo bunda :lol: zákon schválnosti.
To už Vám zbyvá trošku :-D my taky máme chlapečka a chceme ho pojmenovat Michael :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
18.2.11 12:05
Lolik píše:
lumu píše:
Lolik píše:
lumu píše:
no já to vidím tak 50 : 50 :-) přece jen to řeší ústavní soud jako nezávislá instituce :palec: když ukazovali kousek toho soudu tak ten soudce dával Nečasovi docela zabrat a Nečas tam stál jak malej kluk, který dostává vynadáno od tatínka… :mrgreen: no nechme se překvapit :dance:

No jasně je lepší s tím nepočítat… já jsem třeba hroznej šetřílek už od dětsví… pamatuju si jak všichni kámoši si chodili za kapesné kupovat různé blbinky atd. a já pěkně do kasičky :palec:

Čekáme chlapečka :lol: a bude se jmenovat Dominik, dneska máme ukončený 33. týden takže od zítra už jen 6 týdnů :palec:
Já taky se snažím neutracit a šetřit, ale hold jakmile našetříš, tak hned se něco porouchá, rozpadnou se boty, oblek, nebo bunda :lol: zákon schválnosti.
To už Vám zbyvá trošku :-D my taky máme chlapečka a chceme ho pojmenovat Michael :huban:

Michael je pěkné :palec: Přítel je teda Michal :-D U nás to byl jednoznačně Domča :lol:

• Citovat
  • Upravit
3140
18.2.11 12:11
lumu píše:
Lolik píše:
lumu píše:
Lolik píše:
lumu píše:

To už Vám zbyvá trošku :-D my taky máme chlapečka a chceme ho pojmenovat Michael :huban:
Michael je pěkné :palec: Přítel je teda Michal :-D U nás to byl jednoznačně Domča :lol:

Dominik je taky moc pěkné jméno :-D já mám bráchu Michaila a dědečka taky :srdce: bráchu mamka pojmenovala právě po něm a já chci taky (akorat na to jedno písmenko, ale to není podstatný) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
18.2.11 13:09
Cikyto píše:
Lumu tak to to mas za par :-D uz se taky tesim.
Jmena mate vybrana pekna :palec: my asi taky budeme vybirat jmeno pro klucinu :-D

My jsme měli vybrané jméno i pro holčičku ještě před tím 16.tt, než jsme se dozvěděli, že to je klučík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
18.2.11 13:30

kdyby to byla holčička tak jsme chtěli Alenku :-D

• Citovat
  • Upravit
3140
18.2.11 13:37

My jsme chtěli Aničku, po mojí mamince :srdce: tak třeba podruhé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
18.2.11 13:49

Holky a kolik těch prcků chcete mít? Mě teda stačí jedno bohatě :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3140
18.2.11 13:56
lumu píše:
Holky a kolik těch prcků chcete mít? Mě teda stačí jedno bohatě :lol: :lol: :lol:

No, my bychom s manželem chtěli určitě dvě děcka, třetí nevíme, to asi podle situace, ale jedno je málo, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
18.2.11 14:00
Lolik píše:
lumu píše:
Holky a kolik těch prcků chcete mít? Mě teda stačí jedno bohatě :lol: :lol: :lol:
No, my bychom s manželem chtěli určitě dvě děcka, třetí nevíme, to asi podle situace, ale jedno je málo, ne? :lol:

no mě stačí i jedno :mrgreen: ale žádného rozmazlence nestrpím…

• Citovat
  • Upravit
Nika21
18.2.11 14:09

Já bych chtěla jedno, ale přítel chce dvě. :nevim: Uvidíme v budoucnu, podle mě toho budu mít dost už s jedním.

Holky já mám hrozný deprese teď. :-(

• Citovat
  • Upravit
3140
18.2.11 14:12
Nika21 píše:
Já bych chtěla jedno, ale přítel chce dvě. :nevim: Uvidíme v budoucnu, podle mě toho budu mít dost už s jedním.Holky já mám hrozný deprese teď. :-(

Niko, to jsou hormony, bude to dobrý :-) jinak jak se citíš?

My chceme druhý tam za 3-4 roky, dřív ne… jinak já mám bráchu, manžel má ségru a malého bráchu, tak jsme jenom o jednom dítku ani neuvažovali, vždy jsme chtěli dvě dětí (aspoň dvě teda :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.11 14:48

Nika 19

ahoj holky, tak jsem si dnes udělala test a jsou tam dvě čárky…šok jako prase!!! mám starch! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lumu
18.2.11 16:33
Anonymní píše:
ahoj holky, tak jsem si dnes udělala test a jsou tam dvě čárky…šok jako prase!!! mám starch! :nevim:

Ahojky :-) no to je teda překvápko… jen pro upřesnění je ti 19 a chtěla jsi to kadeřnictví?
Hlavně vše řešit s chladnou hlavou, žádné blbosti!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3140
18.2.11 17:02
Cikyto píše:
Ja se toho trochu bojim jak to budu zvladat a tak … zatim myslim ze jedno staci a az tak za 3-5 let dalsi ale nevim treba bude mimi hodny a vse zvladneme levou zadni a do roka bude dalsi :D

No ono i když mimi bude hodný, tak mít ročního prcka a ještě novorozeňátko musí být záhul :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
18.2.11 17:19
Cikyto píše:
Lolik píše:
Cikyto píše:
Ja se toho trochu bojim jak to budu zvladat a tak … zatim myslim ze jedno staci a az tak za 3-5 let dalsi ale nevim treba bude mimi hodny a vse zvladneme levou zadni a do roka bude dalsi :D
No ono i když mimi bude hodný, tak mít ročního prcka a ještě novorozeňátko musí být záhul :-P

No nekomu to tak vyhovuje aby nevysel ze cviku a aby deticky nemely velky vekovy rozdil :nevim:

• to je treba moje segra - rodila ted v listopadu a uz premysleji kdy zacit s druhym :-D

To je jasný, každému vyhovuje něco jiného :-D ale stejně zahul to je :lol:
jinak mě poslední dobou pořád palí žáha, už nevím co na to :-? hlavně, že v těhu asi nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí