Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lumu píše:Lolik píše:lumu píše:No uvidíme, radší nic nečekat a pak být přijemně překvapeny, že jo?
no já to vidím tak 50 : 50přece jen to řeší ústavní soud jako nezávislá instituce
když ukazovali kousek toho soudu tak ten soudce dával Nečasovi docela zabrat a Nečas tam stál jak malej kluk, který dostává vynadáno od tatínka…
no nechme se překvapit
Lumu, mě teď nějak vypadlo, vy víte jestli máte holčičku nebo klučíka?No jasně je lepší s tím nepočítat… já jsem třeba hroznej šetřílek už od dětsví… pamatuju si jak všichni kámoši si chodili za kapesné kupovat různé blbinky atd. a já pěkně do kasičky
Čekáme chlapečkaa bude se jmenovat Dominik, dneska máme ukončený 33. týden takže od zítra už jen 6 týdnů
Já taky se snažím neutracit a šetřit, ale hold jakmile našetříš, tak hned se něco porouchá, rozpadnou se boty, oblek, nebo bunda
zákon schválnosti.
To už Vám zbyvá trošku
my taky máme chlapečka a chceme ho pojmenovat Michael ![]()
Lolik píše:lumu píše:Já taky se snažím neutracit a šetřit, ale hold jakmile našetříš, tak hned se něco porouchá, rozpadnou se boty, oblek, nebo bundaLolik píše:lumu píše:No uvidíme, radší nic nečekat a pak být přijemně překvapeny, že jo?
no já to vidím tak 50 : 50přece jen to řeší ústavní soud jako nezávislá instituce
když ukazovali kousek toho soudu tak ten soudce dával Nečasovi docela zabrat a Nečas tam stál jak malej kluk, který dostává vynadáno od tatínka…
no nechme se překvapit
Lumu, mě teď nějak vypadlo, vy víte jestli máte holčičku nebo klučíka?No jasně je lepší s tím nepočítat… já jsem třeba hroznej šetřílek už od dětsví… pamatuju si jak všichni kámoši si chodili za kapesné kupovat různé blbinky atd. a já pěkně do kasičky
Čekáme chlapečkaa bude se jmenovat Dominik, dneska máme ukončený 33. týden takže od zítra už jen 6 týdnů
zákon schválnosti.
To už Vám zbyvá troškumy taky máme chlapečka a chceme ho pojmenovat Michael
Michael je pěkné
Přítel je teda Michal
U nás to byl jednoznačně Domča ![]()
lumu píše:Lolik píše:Michael je pěknélumu píše:Já taky se snažím neutracit a šetřit, ale hold jakmile našetříš, tak hned se něco porouchá, rozpadnou se boty, oblek, nebo bundaLolik píše:lumu píše:No uvidíme, radší nic nečekat a pak být přijemně překvapeny, že jo?
no nechme se překvapit
zákon schválnosti.
To už Vám zbyvá troškumy taky máme chlapečka a chceme ho pojmenovat Michael
Přítel je teda Michal
U nás to byl jednoznačně Domča
Dominik je taky moc pěkné jméno
já mám bráchu Michaila a dědečka taky
bráchu mamka pojmenovala právě po něm a já chci taky (akorat na to jedno písmenko, ale to není podstatný) ![]()
Cikyto píše:
Lumu tak to to mas za paruz se taky tesim.
Jmena mate vybrana peknamy asi taky budeme vybirat jmeno pro klucinu
My jsme měli vybrané jméno i pro holčičku ještě před tím 16.tt, než jsme se dozvěděli, že to je klučík ![]()
Holky a kolik těch prcků chcete mít? Mě teda stačí jedno bohatě
![]()
lumu píše:
Holky a kolik těch prcků chcete mít? Mě teda stačí jedno bohatě![]()
![]()
No, my bychom s manželem chtěli určitě dvě děcka, třetí nevíme, to asi podle situace, ale jedno je málo, ne? ![]()
Lolik píše:lumu píše:No, my bychom s manželem chtěli určitě dvě děcka, třetí nevíme, to asi podle situace, ale jedno je málo, ne?
Holky a kolik těch prcků chcete mít? Mě teda stačí jedno bohatě![]()
![]()
no mě stačí i jedno
ale žádného rozmazlence nestrpím…
Já bych chtěla jedno, ale přítel chce dvě.
Uvidíme v budoucnu, podle mě toho budu mít dost už s jedním.
Holky já mám hrozný deprese teď. ![]()
Nika21 píše:
Já bych chtěla jedno, ale přítel chce dvě.Uvidíme v budoucnu, podle mě toho budu mít dost už s jedním.Holky já mám hrozný deprese teď.
Niko, to jsou hormony, bude to dobrý
jinak jak se citíš?
My chceme druhý tam za 3-4 roky, dřív ne… jinak já mám bráchu, manžel má ségru a malého bráchu, tak jsme jenom o jednom dítku ani neuvažovali, vždy jsme chtěli dvě dětí (aspoň dvě teda
)
ahoj holky, tak jsem si dnes udělala test a jsou tam dvě čárky…šok jako prase!!! mám starch! ![]()
Anonymní píše:
ahoj holky, tak jsem si dnes udělala test a jsou tam dvě čárky…šok jako prase!!! mám starch!
Ahojky
no to je teda překvápko… jen pro upřesnění je ti 19 a chtěla jsi to kadeřnictví?
Hlavně vše řešit s chladnou hlavou, žádné blbosti!!! ![]()
Cikyto píše:
Ja se toho trochu bojim jak to budu zvladat a tak … zatim myslim ze jedno staci a az tak za 3-5 let dalsi ale nevim treba bude mimi hodny a vse zvladneme levou zadni a do roka bude dalsi
No ono i když mimi bude hodný, tak mít ročního prcka a ještě novorozeňátko musí být záhul ![]()
Cikyto píše:Lolik píše:Cikyto píše:No ono i když mimi bude hodný, tak mít ročního prcka a ještě novorozeňátko musí být záhul
Ja se toho trochu bojim jak to budu zvladat a tak … zatim myslim ze jedno staci a az tak za 3-5 let dalsi ale nevim treba bude mimi hodny a vse zvladneme levou zadni a do roka bude dalsiNo nekomu to tak vyhovuje aby nevysel ze cviku a aby deticky nemely velky vekovy rozdil
- to je treba moje segra - rodila ted v listopadu a uz premysleji kdy zacit s druhym
To je jasný, každému vyhovuje něco jiného
ale stejně zahul to je ![]()
jinak mě poslední dobou pořád palí žáha, už nevím co na to
hlavně, že v těhu asi nic…