Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Niko19, to je dobře, že jste se takhle rozhodly
přece je to hezký být mladou maminkou ![]()
Jak řikávala moje prababička „je lepší být mladou babičkou, než zůstat starou pannou!“
a v tom s ní souhlasím ![]()
Když moje mamča měla mě a chodila s kočárkem, tak všichni jí řikávali „jééé, máte ale hezkou sestřičku“
teď bude chodit s vnoučkem a asi jí budou řikat, že má pěkného synáčka ![]()
no i bych tomu verila, protoze lidi jsou blby
ja jsem na nemocensky ty jo a jeste mi vubec neprisli penize a to mam vyplatni den 11teho to je silenost s tou socialkou… ![]()
Sarisek1 píše:
no i bych tomu verila, protoze lidi jsou blby
no to teda to by byl mazec to rozhodne
jsou zensky, co po 40 do toho jdou je to takovy divny podle me..
Sarisek1 píše:
no to teda to by byl mazec to rozhodnejsou zensky, co po 40 do toho jdou je to takovy divny podle me..
Je to samozřejmě každého věc, ale já bych po 40 taky mimčo nechtěla, ideálně by bylo všechny odrodit do ty 30 (třeba časem změním názor, nevím
)
ale koukám teď hodně lidí mají už dospělé dětí a pak si pořidí ještě takového mazlíka, třeba můj manža má bráchu o 20 let mladšího ![]()
to je jasny, ale ja teda si chci dve deticky odrodit a pak mit ve ctyriceti klidecek ![]()
já zatím taky
druhý dítko bych chtěla tak za 3-4 roky
Sarisku, v kolikátém jsi týdnu? Nemáš metřík, tak si vůbec nepamatuju, kdo v jakém týdnu tady je ![]()
od pondeli zacinam sedmnact plus tri
na UZ k doktorce jdu az 3.3.
a ty jsi vubec v kolikatem???
Já jsem dnes 26+0
ale mám tam dole metřík, nezobrazuje se ti?
Já jdu akorat na ten 3D v útery, pak budu mít ještě ten velký UZ ve 30.-32.tt
jojo vidim
tak to uz jsi dlouho ty se maaas me cekaji tyhle UZ az za dele na ten velky jedu v pulce brezna..
to, už se těším
akorat ještě mě štve, že jsem podruhé neudělala zkoušku v autoškole, měla jsemšťestí na hooodně milé komisaře
a ten učitel není shopný zajístit víc termínu než tak jednou za měsíc, a to mě vadí… myslela jsem, že to bude mít v lednu, max. v únoru hotový, ale další termín bude až v březnu a ten učitel ani neví přesně kdy… a s tím velkým bříškem už to jde čím dál, tím složitějí ![]()