Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno holky
porod je samozřejmě náročná věc, ale za hezkou odměnu v podobě mimíska ![]()
jo, a chtete rodit s epiduralem?
AHOOOOJ
ja vubec nevim jestli vubec budu rodit mam arytmii, ale to se srdcar muj vyjadri az v tom osmem mesici, jak na tom budu a taky mam uzkou delohu, tak uvidime jestli se roztahne
ale jinak si preju rodit a ty chces s tim epiduralem??
Sarisek1 píše:
AHOOOOJja vubec nevim jestli vubec budu rodit mam arytmii, ale to se srdcar muj vyjadri az v tom osmem mesici, jak na tom budu a taky mam uzkou delohu, tak uvidime jestli se roztahne
ale jinak si preju rodit a ty chces s tim epiduralem??
Uzkou dělohu? Spíš asi úzkou pánev? ![]()
Já mám indikaci k císaří, takže přírozeně taky rodit nebudu, ale chci císaře s epidurálem, ne v celkově anastezii
joooo
ja se premackla volala jsem a k tomu psala
to u me se to jeste rozhodne, ale kdyz bude cisar, tak taky asi nejspis s tim epiduralem..
Sarisku, no jo, my holky umíme dělat víc věci najdnou ![]()
Dneska máme na hlidání 7-letého švagra, tak se tu budu objevovat tak občas ![]()
to urcite, akorat potom pisu kraviny
to ja pujdu delat zachvili obed a odpo v pul 3 jedem pryc, tak se tady potom ukazu az vecir..nikam se mi vubec nechce v tomhle pocasi..
Právě, že ani v dubnu
ale v létě si pak užijeme i teplička i miminka
to bude krásný s kočárkem v létě na procházkach ![]()
no na to se prave taky tesim
to uz snad v tom dubnu ty velikonoce by mohli byt teply.. ![]()
to snad jo, když jsou Velikonoce až 25. dubna, tak to by snad už mohlo být tepličko ![]()
no letos pekne dlouho to na toho pecenyho berana budu cekat dlouho
zlato musim jit nakoupi,uvarit,uklidit zatim se mejte s mimiskem hezky jeste se dnes obevim paaaa
![]()
Sarisek1 a Cikyto: nooo už to ví i přítel a čárky jsou opravdu dost vidět…mám skvělého přítele…už jsme spolu rok…nebo spíš teprve…ale šok je to pěkný…a rozhodnutí je jasný…prostě budeme mít prcka…sice jsme chtěla ještě pár let počkat ale co nooo…aspon budu mladá mamča =)
jééééééééééééééé supéééér
, ze jsi se takhle rozhodla tedy rozhodli
no a co na to pritel zvladnete to penezne?vybavicku atd??? tak se snami muzes delit o zazitky a v kolikatym myslis, ze jsi podle menstruace? ![]()