Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sarisek1 píše:
ja to tam taky nemam rada, ale nez se neco stat, tak tam radeji par dnu polezis a budes tam mit net sebou? aspon aby sis s nami mohla psat?? no ja pujdu ve 22tem doktorka me tak objednala a tak to vychazi, tak snad to nevato uz tam jdes zitra??
Ne, Sarisku, ten UZ se dělá mezi 20. a 22.tt
já jsem ho měla přesně 21+0
to neznam to je nejaka mast??? jo cerny cajik sladky piju uz mam druhy ted tedy s citronem.. to je jasny dychat prece musis je to neprijemny to ja znam taky moc dobre..me to teda trapi jen rano to smrkam a mam ucpany nos jak blazen..
tááák holky, zítra jdu k dr. a mám fakt velikánsekj strach!! dnes mě bolelo v podbříšku na pravé straně, jen chvilku pár vteřin, ale až jsem si musela sednout, au… ach joooo =( tak nejdřív mám strach že jsem těhu, ted mám strach, že je to něco jiného =(
Anonymni: to se neboj to me boli a stocha do tedka a na zacatku me to bralo tak krece a pichani na levo a na pravo, ze jsem musela do drepu a krcit se..
Sarisek1 píše:
to neznam to je nejaka mast??? jo cerny cajik sladky piju uz mam druhy ted tedy s citronem.. to je jasny dychat prece musis je to neprijemny to ja znam taky moc dobre..me to teda trapi jen rano to smrkam a mam ucpany nos jak blazen..
sarisku to je takový olejíček v malé lahvičce, která má kupičku, pomocí které ten olejíček namažeš na spánky a na čelo, je tam něco jako mátový a levandulový olej, přijěmně to chladí, není sice levný, stojí kolem 200, ale já tu malou lahvičku už mám dlouho a pořad tam něco je, koukni tady http://www.lekarna.cz/migrastick-3ml/ doporučili mi to v lekárně, i když je tam napsano, v těhotenství nepouživat, ale je to kravina, přeci je to jenom olejíček a nepijíš ho, ale jen si tím natřeš spánky ![]()
K ty těhu rymě, já taky občas smrkám, ale většinou prostě se jen ucpe nos a jako by tam byl beton, tomu se tak i říká „těhotenská rýma“. Teď jsem si vysadila ty kortikoidy a zase se mi ta ucpánost vrací
no zatím se to dá přežít, stříkám si kapky jen na noc, přes den tu mořskou vodu a pinosol, uvidím jak bude dál.
Lolik: diky moc
zitra si pro nej skocim a budu mazat!!! Niki: chlapi by to nevydrzeli vis to by zadny deti nebyly ![]()
Anonymní píše:
tááák holky, zítra jdu k dr. a mám fakt velikánsekj strach!! dnes mě bolelo v podbříšku na pravé straně, jen chvilku pár vteřin, ale až jsem si musela sednout, au… ach joooo =( tak nejdřív mám strach že jsem těhu, ted mám strach, že je to něco jiného =(
Neboj, mě taky na začatku píchalo v podbříšku a pry je to úplně normální ![]()
tak to ja takovou rymu nemela… a nemam zatim.. jo je to uplne normalni pry je to tim, jak se to roztahuje pomalu me to picha od zacatku uz jsem si zvykla ![]()
Anonymní píše:
booože booože nemůže být těhotnej chlap???
No třeba Schwarzenegger byl těhotnej v jedné dobré komedii „Junior“ ![]()
Sarisek1 píše:
tak to ja takovou rymu nemela… a nemam zatim.. jo je to uplne normalni pry je to tim, jak se to roztahuje pomalu me to picha od zacatku uz jsem si zvykla
No a hlavně nejučínnější lék na těhu rýmu je jedině porod
to si ještě počkám ![]()
jo jo, to pichání na začatku je v normě, to přejde ![]()
Sarisek1: no to máš pravdu =D srábotky =D ach jo já chci aby to zítra bylo fajn =( už jsme stim tak otravná asi co…ale ste jediný kde si můžu postěžovat…přítel už jsi zvykl a říká mi mamčo =D už se i těší =) tak doufám že to bude fakt ok =) a ještě mi řekl: to jsem se fakt musel asmát…prý: ,, To ted spolu nebudeme moct spát co? aby jsme tomu prckovi neublížili" =D a jak to říkal vážně…bylo to roztomilé =)