Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lumu
21.2.11 11:08

Zdravím :dance: :dance: :dance:
Tak jsem konečně tady :-) Dnes jsme byli s mimískem na kontrole a vše je ok, odpovídá 34. týdnu jak teď jsme :palec: jen si Domajs usmyslel, že si bude sedět jak král hlavičkou nahoru :zed:
Ve středu jdem na monitor, pak zas k doktorovi a pak nás čekají kontroly v porodce :-D No už aby to bylo za náma

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.11 11:25

Nika 19

ahoj…nooo je to nějký acidum folicul…vitam B tam píšou…to mám brát 2× denně a pak ještě nějaký jodid 100 a to mám brát 1×…to budu mít prý celý těhu…tak dnes večer si vezmu první a budu to brát ráno a večer nebo je to jedno? ty jo to je mazec…pořád tomu nějak nemůžu uvěřit…moje mamina taky moc ne..jí provokuji a říkám ji babičko, ale po telefonu mi přišla štastná..řekla mi že pořád lepší než abych měla nějaký jiný problém =) tak doufám e to půjde podle plánů =) zítra uvidíme víc =)

• Citovat
  • Upravit
lumu
21.2.11 11:29

Niko ještě jednou gratulace :kytka: uvidíš zítra :andel:
acidum folikulum jsem brala taky :palec: to je kyselina listová, kterou mimi v těch prvních týdnech potřebuje nejvíce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.11 11:35

Nika 19

Děkujiii =) už bych nejradši nakupovala kočárek a tak =D ááá =D už se těšim noumálně =D no a když to bude mimoděl. tak už mě asi klepne…ale ukazovala mi dnes na ultrazvuku tu maličkou tečičku tak to snad bude fajn =) to by to vidět asi nebylo což? nejdřív to nemohla najít a pak to našla, a prý si myslí že je to ono, ale že se uvidí podle krve, tak jsem zvědavá =)

• Citovat
  • Upravit
3140
21.2.11 11:42

Lumu, gratuluju k úspěšné kontrole :palec:

No já jsem o té kyselině listové nevěděla, a ta moje Dr mi nic na začatku těhu o vitaminech neřekla, až ve 12. týdnu :-( což jsem se pak dozvěděla, že už není tak přínosný, jako na začatku… ta moje Dr se mi zdala být dobrá, ale jak koukám, tam nějak nic moc neřeší a neřiká… na to, že mám úýkou pánev taky neřekla ani ň, to jsem se zase dočetla tady v diskuzi :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
21.2.11 11:43

Jinak jsem objednala zavinovačku pro mimíska a hrozně se mi líbí ty méďové :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
21.2.11 12:34

jééé ta je pěkná… :palec: my máme podobnou žlutou s tygříkem

přidávám foto bejváku našeho Domajse :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3140
21.2.11 12:41

Lumu, krásné bříško :huban:
tady je naše :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
21.2.11 12:42

:mrgreen: taky už jste velcí :mrgreen: já se nemůžu pomalu ani ohnout, oblékání to je taky věc :lol:

• Citovat
  • Upravit
3140
21.2.11 12:43

Holky, já ujíždím na miminkovských ponožkách, jsou tak mrňavé a rozomilé :huban: koupila jsem v C&A ty nejmenší pro novorozence a manžel řiká, že takové malé nožičky snad neexistují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
21.2.11 12:45
lumu píše: :mrgreen: taky už jste velcí :mrgreen: já se nemůžu pomalu ani ohnout, oblékání to je taky věc :lol:

Já si někdy připadám jako Kung Fu Panda, jak mu řikáli, že neuvidí na špičky nohou, protože má velké břícho :lol:
Lumu, kolik kilo už máš nahoře? Já mám cca 7,5 kg, ale našla jsem jakousi kalkulačku na netu a podle ní je to pro mojí počateční vahu a vyšku akorat, tak jsem se uklidnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
21.2.11 12:50
Lolik píše:
Holky, já ujíždím na miminkovských ponožkách, jsou tak mrňavé a rozomilé :huban: koupila jsem v C&A ty nejmenší pro novorozence a manžel řiká, že takové malé nožičky snad neexistují :lol:

jo ty jsou úžasné :lol: :lol: :lol: v CAčku? ty bláho já v Čechách snad ani nic nekupovala kromě zavinovačky :lol: všechno máme z Německa, když jsem byla za mamkou tak jsme udělali nájezd do tamního KIKU, CA a NKD :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lumu
21.2.11 12:51
Lolik píše:
lumu píše: :mrgreen: taky už jste velcí :mrgreen: já se nemůžu pomalu ani ohnout, oblékání to je taky věc :lol:
Já si někdy připadám jako Kung Fu Panda, jak mu řikáli, že neuvidí na špičky nohou, protože má velké břícho :lol:
Lumu, kolik kilo už máš nahoře? Já mám cca 7,5 kg, ale našla jsem jakousi kalkulačku na netu a podle ní je to pro mojí počateční vahu a vyšku akorat, tak jsem se uklidnila :lol:

já teď ve 34. týdnu mám nahoře 13 kg

• Citovat
  • Upravit
3140
21.2.11 12:54
lumu píše:
Lolik píše:
Holky, já ujíždím na miminkovských ponožkách, jsou tak mrňavé a rozomilé :huban: koupila jsem v C&A ty nejmenší pro novorozence a manžel řiká, že takové malé nožičky snad neexistují :lol:
jo ty jsou úžasné :lol: :lol: :lol: v CAčku? ty bláho já v Čechách snad ani nic nekupovala kromě zavinovačky :lol: všechno máme z Německa, když jsem byla za mamkou tak jsme udělali nájezd do tamního KIKU, CA a NKD :mrgreen:

Fakt jo? a to tam mají levnější v tom Německu? Tvoje mamka tam bydlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
21.2.11 12:56
lumu píše:
Lolik píše:
Lumu, kolik kilo už máš nahoře? Já mám cca 7,5 kg, ale našla jsem jakousi kalkulačku na netu a podle ní je to pro mojí počateční vahu a vyšku akorat, tak jsem se uklidnila :lol:
já teď ve 34. týdnu mám nahoře 13 kg

To jsem zvědavá jak na tom budeme my za těch 5-6 týdnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí