Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj…nooo je to nějký acidum folicul…vitam B tam píšou…to mám brát 2× denně a pak ještě nějaký jodid 100 a to mám brát 1×…to budu mít prý celý těhu…tak dnes večer si vezmu první a budu to brát ráno a večer nebo je to jedno? ty jo to je mazec…pořád tomu nějak nemůžu uvěřit…moje mamina taky moc ne..jí provokuji a říkám ji babičko, ale po telefonu mi přišla štastná..řekla mi že pořád lepší než abych měla nějaký jiný problém =) tak doufám e to půjde podle plánů =) zítra uvidíme víc =)
Niko ještě jednou gratulace
uvidíš zítra ![]()
acidum folikulum jsem brala taky
to je kyselina listová, kterou mimi v těch prvních týdnech potřebuje nejvíce
Děkujiii =) už bych nejradši nakupovala kočárek a tak =D ááá =D už se těšim noumálně =D no a když to bude mimoděl. tak už mě asi klepne…ale ukazovala mi dnes na ultrazvuku tu maličkou tečičku tak to snad bude fajn =) to by to vidět asi nebylo což? nejdřív to nemohla najít a pak to našla, a prý si myslí že je to ono, ale že se uvidí podle krve, tak jsem zvědavá =)
Lumu, gratuluju k úspěšné kontrole ![]()
No já jsem o té kyselině listové nevěděla, a ta moje Dr mi nic na začatku těhu o vitaminech neřekla, až ve 12. týdnu
což jsem se pak dozvěděla, že už není tak přínosný, jako na začatku… ta moje Dr se mi zdala být dobrá, ale jak koukám, tam nějak nic moc neřeší a neřiká… na to, že mám úýkou pánev taky neřekla ani ň, to jsem se zase dočetla tady v diskuzi ![]()
Jinak jsem objednala zavinovačku pro mimíska a hrozně se mi líbí ty méďové ![]()
jééé ta je pěkná…
my máme podobnou žlutou s tygříkem
přidávám foto bejváku našeho Domajse ![]()
taky už jste velcí
já se nemůžu pomalu ani ohnout, oblékání to je taky věc ![]()
Holky, já ujíždím na miminkovských ponožkách, jsou tak mrňavé a rozomilé
koupila jsem v C&A ty nejmenší pro novorozence a manžel řiká, že takové malé nožičky snad neexistují ![]()
lumu píše:taky už jste velcí
já se nemůžu pomalu ani ohnout, oblékání to je taky věc
Já si někdy připadám jako Kung Fu Panda, jak mu řikáli, že neuvidí na špičky nohou, protože má velké břícho ![]()
Lumu, kolik kilo už máš nahoře? Já mám cca 7,5 kg, ale našla jsem jakousi kalkulačku na netu a podle ní je to pro mojí počateční vahu a vyšku akorat, tak jsem se uklidnila ![]()
Lolik píše:
Holky, já ujíždím na miminkovských ponožkách, jsou tak mrňavé a rozomilékoupila jsem v C&A ty nejmenší pro novorozence a manžel řiká, že takové malé nožičky snad neexistují
jo ty jsou úžasné
v CAčku? ty bláho já v Čechách snad ani nic nekupovala kromě zavinovačky
všechno máme z Německa, když jsem byla za mamkou tak jsme udělali nájezd do tamního KIKU, CA a NKD ![]()
Lolik píše:lumu píše:Já si někdy připadám jako Kung Fu Panda, jak mu řikáli, že neuvidí na špičky nohou, protože má velké bříchotaky už jste velcí
Lumu, kolik kilo už máš nahoře? Já mám cca 7,5 kg, ale našla jsem jakousi kalkulačku na netu a podle ní je to pro mojí počateční vahu a vyšku akorat, tak jsem se uklidnila
já teď ve 34. týdnu mám nahoře 13 kg
lumu píše:Lolik píše:jo ty jsou úžasné
Holky, já ujíždím na miminkovských ponožkách, jsou tak mrňavé a rozomilékoupila jsem v C&A ty nejmenší pro novorozence a manžel řiká, že takové malé nožičky snad neexistují
![]()
![]()
v CAčku? ty bláho já v Čechách snad ani nic nekupovala kromě zavinovačky
všechno máme z Německa, když jsem byla za mamkou tak jsme udělali nájezd do tamního KIKU, CA a NKD
Fakt jo? a to tam mají levnější v tom Německu? Tvoje mamka tam bydlí?
lumu píše:Lolik píše:já teď ve 34. týdnu mám nahoře 13 kglumu píše:Já si někdy připadám jako Kung Fu Panda, jak mu řikáli, že neuvidí na špičky nohou, protože má velké bříchotaky už jste velcí
Lumu, kolik kilo už máš nahoře? Já mám cca 7,5 kg, ale našla jsem jakousi kalkulačku na netu a podle ní je to pro mojí počateční vahu a vyšku akorat, tak jsem se uklidnila
To jsem zvědavá jak na tom budeme my za těch 5-6 týdnu ![]()
Zdravím

Dnes jsme byli s mimískem na kontrole a vše je ok, odpovídá 34. týdnu jak teď jsme
jen si Domajs usmyslel, že si bude sedět jak král hlavičkou nahoru 
No už aby to bylo za náma
Tak jsem konečně tady
Ve středu jdem na monitor, pak zas k doktorovi a pak nás čekají kontroly v porodce