Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
252
22.2.11 10:45

no to už jsme hledala..jinak testík o5 POZITIVNÍ…a čárka mi příjde stejná, možná trošku silnější…jj ale kabel mám u přítele doma, takže to jsme hodim až na večer =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
22.2.11 11:02

4 - 5 týden to ještě není moc vidět, tak se nestresuj :-D kdyby to bylo mimoděložní tak nic nenajde v děloze ne? :think: my jsme byli na prvním UZ v 6. týdnu a měli jsme i krásnou srdeční akci :palec: někdy se srdíčko objeví později, ale už je mimi vidět…
k těm testům - u nás to bylo tak, že jsem měla MS zpožděnou o necelých 14 dní, tak si říkám, to je divné, tak jsme koupili testík a dvě čárky vyběhly okamžitě ani jsem nemusela čekat

• Citovat
  • Upravit
3140
22.2.11 11:02

Nitolto, myslím si, že to bude všechno v pořádku, nestresuj se zbytečně dopředu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
22.2.11 11:03
lumu píše:
4 - 5 týden to ještě není moc vidět, tak se nestresuj :-D kdyby to bylo mimoděložní tak nic nenajde v děloze ne? :think: my jsme byli na prvním UZ v 6. týdnu a měli jsme i krásnou srdeční akci :palec: někdy se srdíčko objeví později, ale už je mimi vidět…
k těm testům - u nás to bylo tak, že jsem měla MS zpožděnou o necelých 14 dní, tak si říkám, to je divné, tak jsme koupili testík a dvě čárky vyběhly okamžitě ani jsem nemusela čekat

Lumu, měla jsem to stejně :lol: test jsem si udělala až po 14 denním zpoždění a běhěm minutky tam byly dvě čárky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
22.2.11 11:19
Lolik píše:
lumu píše:
k těm testům - u nás to bylo tak, že jsem měla MS zpožděnou o necelých 14 dní, tak si říkám, to je divné, tak jsme koupili testík a dvě čárky vyběhly okamžitě ani jsem nemusela čekat
Lumu, měla jsem to stejně :lol: test jsem si udělala až po 14 denním zpoždění a běhěm minutky tam byly dvě čárky :mrgreen:

pamatuju si, že to bylo přesně 13. srpna a svátek měla Alena tak jsme si řekli, že pokud holka tak jedině Alenka :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3140
22.2.11 11:28
lumu píše:
Lolik píše:
lumu píše:
Lumu, měla jsem to stejně :lol: test jsem si udělala až po 14 denním zpoždění a běhěm minutky tam byly dvě čárky :mrgreen:
pamatuju si, že to bylo přesně 13. srpna a svátek měla Alena tak jsme si řekli, že pokud holka tak jedině Alenka :lol: :lol: :lol:

u nás to bylo asi 7.října, tak přesně si to nepamatuju :lol: akorat o víkendu předtím tchýně s tchánem říkali, že jejích neteř (sestřenice manžela) je těhu, a že ona se svým manželem nás předběhly (to jsem si v duchu říkála, že ještě uvidíme, až zitra si udělám testík :-P ) a měla jsem pravdu, nepředběhli nas, jen mají termín o nějaké 3 týdny dřív, ale to se nepočítá :-P no už to vidím, jak začne takové to srovnání, že jejích dítko už umí tohle a tamto a to naše ne atd. :evil: tohle nesnáším :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
22.2.11 11:39

já taky nemám ráda srovnávání a tabulky :pocitac: každé dítě má své tempo… třeba já jsem nosila pleny skoro do tří let, prostě s nočníkem jsme si nějak nesedli :-D a ségra ta od 10 měsíců pleny neměla, jen na noc… a žijeme obě :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9219
22.2.11 11:44

tak jsem tady taky si myslim, ze by to uz poznala :palec: nemysli na to raduj se, ze mimi cekas.. my jsme taky meli srdecni akci v sestem tydnu to bylo tak krasny :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
22.2.11 11:45

No právě, je přeci jasné, že v 15 letéch nebude mít plínky a dudlík :jazyk: stejně jako mamči super chytrých dětiček, co se nauči např. ve 4 letech sami číst a mohly by už i chodit do školy atd. srovnávají jak je jejích děcko chytré oproti tamhletomu a tamtomu… stejně se pak všichni postupem času srovnájí :nevim: nikdo jí nezaručí, že bude dítko pak držitel nobelový ceny nebo tak něco :roll: stejně jako je blbost srovnávat holčičky a chlapečky, protože jejích rozvoj je úplně odlišný a většinou holčičky se něco naučí dřív i když taky ne vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
22.2.11 11:47

zrovna pročítám časák co mi přinesl včera ten můj, jmenuje se to Family star a je docela fajn :palec: je tam zajímavé čtení jak pro těhotné tak maminy… no není to takový ten kousek jako maminka atd. na ty jsem alergická protože mi přijde, že tam řeší jen celebrity… :roll: v tutom píšou, že na ty strie, jak jsme se bavili, je dobrý krém Elasti - Q… máme od téhle značky krémík na opruzeniny a ségra si ho nemohla vynachválit…

• Citovat
  • Upravit
9219
22.2.11 11:51

jasne kazde ditko je jine..no ja uz si taky budu muset koupi nejakej kremik…$

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
22.2.11 11:55
lumu píše:
zrovna pročítám časák co mi přinesl včera ten můj, jmenuje se to Family star a je docela fajn :palec: je tam zajímavé čtení jak pro těhotné tak maminy… no není to takový ten kousek jako maminka atd. na ty jsem alergická protože mi přijde, že tam řeší jen celebrity… :roll: v tutom píšou, že na ty strie, jak jsme se bavili, je dobrý krém Elasti - Q… máme od téhle značky krémík na opruzeniny a ségra si ho nemohla vynachválit…

Ten jsem viděla v lekárně… stojí asi kolem 200… no nevím, co jsem četla v diskuzích, tak některé ho použivaly a stejně mají strije :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
22.2.11 11:56
Sarisek1 píše:

já jsem si koupila v DM olejíček od Babylove Mama je je moc příjemný, hezký voní a obsahuje olivový olej, tak si ho davám vždy večer, tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
22.2.11 12:08
Lolik píše:
Sarisek1 píše:
já jsem si koupila v DM olejíček od Babylove Mama je je moc příjemný, hezký voní a obsahuje olivový olej, tak si ho davám vždy večer, tak uvidíme :mrgreen:

já mám od babylove ten krémík, olejíčky nemám moc ráda… jestli chodíte hodně do DM tak já jsem se přihlásila do té jejich soutěže na http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/ a přišli mi kupónky na různé slevy (jsou tam plenky, kosmetika atd.) :palec:

• Citovat
  • Upravit
3140
22.2.11 12:16
lumu píše:
Lolik píše:
Sarisek1 píše:
já jsem si koupila v DM olejíček od Babylove Mama je je moc příjemný, hezký voní a obsahuje olivový olej, tak si ho davám vždy večer, tak uvidíme :mrgreen:
já mám od babylove ten krémík, olejíčky nemám moc ráda… jestli chodíte hodně do DM tak já jsem se přihlásila do té jejich soutěže na http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/ a přišli mi kupónky na různé slevy (jsou tam plenky, kosmetika atd.) :palec:

jé, to je dobrý, a posilala jsi tam kopii těhu průkazky poštou nebo mailem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí