Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no to už jsme hledala..jinak testík o5 POZITIVNÍ…a čárka mi příjde stejná, možná trošku silnější…jj ale kabel mám u přítele doma, takže to jsme hodim až na večer =)
4 - 5 týden to ještě není moc vidět, tak se nestresuj
kdyby to bylo mimoděložní tak nic nenajde v děloze ne?
my jsme byli na prvním UZ v 6. týdnu a měli jsme i krásnou srdeční akci
někdy se srdíčko objeví později, ale už je mimi vidět…
k těm testům - u nás to bylo tak, že jsem měla MS zpožděnou o necelých 14 dní, tak si říkám, to je divné, tak jsme koupili testík a dvě čárky vyběhly okamžitě ani jsem nemusela čekat
Nitolto, myslím si, že to bude všechno v pořádku, nestresuj se zbytečně dopředu ![]()
lumu píše:
4 - 5 týden to ještě není moc vidět, tak se nestresujkdyby to bylo mimoděložní tak nic nenajde v děloze ne?
k těm testům - u nás to bylo tak, že jsem měla MS zpožděnou o necelých 14 dní, tak si říkám, to je divné, tak jsme koupili testík a dvě čárky vyběhly okamžitě ani jsem nemusela čekat
Lumu, měla jsem to stejně
test jsem si udělala až po 14 denním zpoždění a běhěm minutky tam byly dvě čárky ![]()
Lolik píše:lumu píše:Lumu, měla jsem to stejně
4 - 5 týden to ještě není moc vidět, tak se nestresujkdyby to bylo mimoděložní tak nic nenajde v děloze ne?
k těm testům - u nás to bylo tak, že jsem měla MS zpožděnou o necelých 14 dní, tak si říkám, to je divné, tak jsme koupili testík a dvě čárky vyběhly okamžitě ani jsem nemusela čekattest jsem si udělala až po 14 denním zpoždění a běhěm minutky tam byly dvě čárky
pamatuju si, že to bylo přesně 13. srpna a svátek měla Alena tak jsme si řekli, že pokud holka tak jedině Alenka
![]()
lumu píše:Lolik píše:pamatuju si, že to bylo přesně 13. srpna a svátek měla Alena tak jsme si řekli, že pokud holka tak jedině Alenkalumu píše:Lumu, měla jsem to stejně
k těm testům - u nás to bylo tak, že jsem měla MS zpožděnou o necelých 14 dní, tak si říkám, to je divné, tak jsme koupili testík a dvě čárky vyběhly okamžitě ani jsem nemusela čekattest jsem si udělala až po 14 denním zpoždění a běhěm minutky tam byly dvě čárky
![]()
![]()
u nás to bylo asi 7.října, tak přesně si to nepamatuju
akorat o víkendu předtím tchýně s tchánem říkali, že jejích neteř (sestřenice manžela) je těhu, a že ona se svým manželem nás předběhly (to jsem si v duchu říkála, že ještě uvidíme, až zitra si udělám testík
) a měla jsem pravdu, nepředběhli nas, jen mají termín o nějaké 3 týdny dřív, ale to se nepočítá
no už to vidím, jak začne takové to srovnání, že jejích dítko už umí tohle a tamto a to naše ne atd.
tohle nesnáším ![]()
já taky nemám ráda srovnávání a tabulky
každé dítě má své tempo… třeba já jsem nosila pleny skoro do tří let, prostě s nočníkem jsme si nějak nesedli
a ségra ta od 10 měsíců pleny neměla, jen na noc… a žijeme obě
![]()
tak jsem tady taky si myslim, ze by to uz poznala
nemysli na to raduj se, ze mimi cekas.. my jsme taky meli srdecni akci v sestem tydnu to bylo tak krasny ![]()
No právě, je přeci jasné, že v 15 letéch nebude mít plínky a dudlík
stejně jako mamči super chytrých dětiček, co se nauči např. ve 4 letech sami číst a mohly by už i chodit do školy atd. srovnávají jak je jejích děcko chytré oproti tamhletomu a tamtomu… stejně se pak všichni postupem času srovnájí
nikdo jí nezaručí, že bude dítko pak držitel nobelový ceny nebo tak něco
stejně jako je blbost srovnávat holčičky a chlapečky, protože jejích rozvoj je úplně odlišný a většinou holčičky se něco naučí dřív i když taky ne vždy
zrovna pročítám časák co mi přinesl včera ten můj, jmenuje se to Family star a je docela fajn
je tam zajímavé čtení jak pro těhotné tak maminy… no není to takový ten kousek jako maminka atd. na ty jsem alergická protože mi přijde, že tam řeší jen celebrity…
v tutom píšou, že na ty strie, jak jsme se bavili, je dobrý krém Elasti - Q… máme od téhle značky krémík na opruzeniny a ségra si ho nemohla vynachválit…
jasne kazde ditko je jine..no ja uz si taky budu muset koupi nejakej kremik…$
lumu píše:
zrovna pročítám časák co mi přinesl včera ten můj, jmenuje se to Family star a je docela fajnje tam zajímavé čtení jak pro těhotné tak maminy… no není to takový ten kousek jako maminka atd. na ty jsem alergická protože mi přijde, že tam řeší jen celebrity…
v tutom píšou, že na ty strie, jak jsme se bavili, je dobrý krém Elasti - Q… máme od téhle značky krémík na opruzeniny a ségra si ho nemohla vynachválit…
Ten jsem viděla v lekárně… stojí asi kolem 200… no nevím, co jsem četla v diskuzích, tak některé ho použivaly a stejně mají strije ![]()
Sarisek1 píše:
já jsem si koupila v DM olejíček od Babylove Mama je je moc příjemný, hezký voní a obsahuje olivový olej, tak si ho davám vždy večer, tak uvidíme ![]()
Lolik píše:Sarisek1 píše:já jsem si koupila v DM olejíček od Babylove Mama je je moc příjemný, hezký voní a obsahuje olivový olej, tak si ho davám vždy večer, tak uvidíme
já mám od babylove ten krémík, olejíčky nemám moc ráda… jestli chodíte hodně do DM tak já jsem se přihlásila do té jejich soutěže na http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/ a přišli mi kupónky na různé slevy (jsou tam plenky, kosmetika atd.) ![]()
lumu píše:Lolik píše:já mám od babylove ten krémík, olejíčky nemám moc ráda… jestli chodíte hodně do DM tak já jsem se přihlásila do té jejich soutěže na http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/ a přišli mi kupónky na různé slevy (jsou tam plenky, kosmetika atd.)Sarisek1 píše:já jsem si koupila v DM olejíček od Babylove Mama je je moc příjemný, hezký voní a obsahuje olivový olej, tak si ho davám vždy večer, tak uvidíme
jé, to je dobrý, a posilala jsi tam kopii těhu průkazky poštou nebo mailem?