Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lumu píše:
nene bydlí 3 kiláky od hranic, já jsem se tam narodilajo je to o dost levnější… třeba tady tě vyjde bodíčko od 75 Kč výš a tam jsme kupovali za 1 - 2 Eura a ještě celopropínací
No to je dobrý! Nechapu proč tady je to o tolik dražší
já zas mám bodyčka z Ruska, mě se tam hlavně líbí to, že švy se dělají ne zevnítř, ale zvenku, a ještě jsou tam takové rukavy, že se dají navleknout na ručičky, aby mimčo sebe nepoškrabalo
tady se takové nevyrabějí ![]()
Lolik píše:lumu píše:No to je dobrý! Nechapu proč tady je to o tolik dražší
nene bydlí 3 kiláky od hranic, já jsem se tam narodilajo je to o dost levnější… třeba tady tě vyjde bodíčko od 75 Kč výš a tam jsme kupovali za 1 - 2 Eura a ještě celopropínací
já zas mám bodyčka z Ruska, mě se tam hlavně líbí to, že švy se dělají ne zevnítř, ale zvenku, a ještě jsou tam takové rukavy, že se dají navleknout na ručičky, aby mimčo sebe nepoškrabalo
tady se takové nevyrabějí
stejnak jsme tam nechali přes 4 tisíce
se mi všechno líbilo
a máme užásnou košili s medvídkem Pů a k tomu kalhoty… já třeba nejsem moc zastánce dupaček… do tří měsíců jo, ale pak už jen kalhoty a trička nebo bodíčka… třeba známá dávala dupačky asi do 9 měsíců a mě se to strašně nelíbilo
Lolik píše:
takovýhle
no to jsou ty celopropínací, ty právě máme taky, ale nemáme to na ty ručičky, to budem dávat rukavičky
lumu píše:Lolik píše:no to jsou ty celopropínací, ty právě máme taky, ale nemáme to na ty ručičky, to budem dávat rukavičky
takovýhle
jo, ty celopropínací jsou mnohem lepší, takový obyčejné jenom na navlíkaní přes hlavičku jsem si ani nepořizovala… mě to přijde nepohodlné, i když ty celopropínací jsou dražší, ale rozhodně lepší ![]()
mě se právě líbí ty ručičky, mimča někdy dokažou fakt svůj oblíčejíčik hodně poškrabat ![]()
teď jsem si objednala pletené ponožtičky na podzím a zimu z ovčí vlny
já plest vůbec neumím, obdivují šikulky, co to umějí, to bych si přala umět.
já plést taky ne, ale šít trochu jo =) ty propínací jsou super… máme i ty vcelku, ale až na trošku starší, ono se jim nelíbí to cpaní přes hlavu ![]()
lumu píše:
já plést taky ne, ale šít trochu jo =) ty propínací jsou super… máme i ty vcelku, ale až na trošku starší, ono se jim nelíbí to cpaní přes hlavu
šít taky trochu umím, ale jenom na panenky
na mimíska to bych asi netrouflá ![]()
ty vole holky neprovokujte me s tema brichama
krasny vecicky
ja uz take neco nakupuju, ale vic se vyradim az budu vedet, co to je.. ta zavinovacka s tema medvidkama je hezci
NIKA:jestli je to mimo delohu to ti zitra urcite rekne hlavne bud ted v klidu a nestresuj se.. az se vam objevi srdicko, tak to bude uuuuplne super ![]()
Sarisek1 píše:
ty vole holky neprovokujte me s tema brichamakrasny vecicky
ja uz take neco nakupuju, ale vic se vyradim az budu vedet, co to je.. ta zavinovacka s tema medvidkama je hezci
![]()
NIKA:jestli je to mimo delohu to ti zitra urcite rekne hlavne bud ted v klidu a nestresuj se.. az se vam objevi srdicko, tak to bude uuuuplne super
Ale taky na to bacha, holčička v modrém je hold dobrý, ale klučík v růžovém… ![]()
Mmch, ta zavinovačka je furt ta stejná, akorat je tam vyfocena přední a zadní strana
pak se dá používat jako dečka ![]()
aha
je nadherna chci ji taky
musim ale pockat co to bude
za kolik si ji kupovala?? ja uz nic radeji nekupuju ![]()
já taky říkala kdyby náhodou to byla holka tak bude mít něco i modré
ale taky máme dost neutrálních věcí, radši bych chlapečka, když už mi to 2× potvrdil…
holky budete mít klasický přebalovák nebo ten jak se dává na postýlku popřípadě jinam? já těď koukám na ty na postýlku, klasickej se nám nevejde a kosmetiku budeme mít v kapsáři co jsem ušila
ja mam bodicka dve modroruzovy
ja budu mit prebalovak na postylce..my mista mame dost v loznici, ale libi se mi to ![]()
nene bydlí 3 kiláky od hranic, já jsem se tam narodila
jo je to o dost levnější… třeba tady tě vyjde bodíčko od 75 Kč výš a tam jsme kupovali za 1 - 2 Eura a ještě celopropínací