Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
21.2.11 17:08
lumu píše:
já taky říkala kdyby náhodou to byla holka tak bude mít něco i modré :-D ale taky máme dost neutrálních věcí, radši bych chlapečka, když už mi to 2× potvrdil…
holky budete mít klasický přebalovák nebo ten jak se dává na postýlku popřípadě jinam? já těď koukám na ty na postýlku, klasickej se nám nevejde a kosmetiku budeme mít v kapsáři co jsem ušila

Lumu, my jsme si objednali přebalovací komodu… bude u nás v ložnici místo mého šminkovacího stolku, ten budeme muset sat někam jinam:jazyk: Hlavně aby byl pevný ten přebalovak a ne moc malý, aby mimčo, jak bude trochu větší, ti z něj nespadlo :think: jak velkou máte postýlku, my jsme objednaly 120×60, jelikož ta větší se nam nevedjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
21.2.11 17:10
Sarisek1 píše:
aha :mrgreen: :mrgreen: je nadherna chci ji taky :-D musim ale pockat co to bude :-D za kolik si ji kupovala?? ja uz nic radeji nekupuju :-)

Za 222 plus poštovné, takže celkem kolem 280 kč, mají tam i jiné barvičky, růžovou a ještě žlutou a pak i s jinými obrázkami :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
21.2.11 17:15

jo ja tam ne ne koukala je moc hezoucka :palec: tak ja to vse budu mit postylku i s tim pultikem od pritelov sestry je to uplne novy postylka je drevena a velka tak akorad priveze mi ji az v dubnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
21.2.11 17:18
Sarisek1 píše:
jo ja tam ne ne koukala je moc hezoucka :palec: tak ja to vse budu mit postylku i s tim pultikem od pritelov sestry je to uplne novy postylka je drevena a velka tak akorad priveze mi ji az v dubnu..

Tak to je dobrý :-D my skoro všechno kupujeme, až na pár věciček od kamarádek mamky, co mají malé děcka, moc po kom dědit nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
21.2.11 17:21

to ja mam pokom dedit mohla jsem mit i kocar, ale moje i pritelovo segra maji cerny a to ja nechci a hlavne kocar chci novy.. jinak autosedacku a takovy to vajicko to uz mam taky to zase od moji segry :lol: je to rok stary tak je to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
21.2.11 17:22

Teda většinu nam kupují naši a dědeček s babičkou :lol: ale moje mamka říkala, že když měla mě, tak vůbec nic neřešila a všechno jí zařizovali rodiče, tak to teď chce vynahradit, že budou pomahat nám s mimískem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
21.2.11 17:24

jo kdyz jsou takovyhle maminky, tak je to super :potlesk: ja mam taky takovou koupi mi taky co chci jsou zlaty :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
21.2.11 17:29
Sarisek1 píše:
jo kdyz jsou takovyhle maminky, tak je to super :potlesk: ja mam taky takovou koupi mi taky co chci jsou zlaty :huban:

to jo :huban: my pak to budeme zase oplacet naším dětičkam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
21.2.11 17:45

no nám se právě komoda nevejde… asi pořídíme to na tu postýlku :palec: mají docela pěkné… my máme postýlku 125×65
jo dědění je fajn, já mám taky spoustu věcí od ségry… postýlku a kočárek máme také zděděný… v postýlce malá spala asi tak tejden co přišla z porodnice, pak měli problémy se spaním tak spala se ségrou v posteli a kočárek se používal jen půlrok než bylo léto a malá začla sedět, pak koupili golfák :palec: a já chtěla ten samý typ co má ségra http://batolatko.cz/…57,2311.html akorát tenkrát stál desítku a je světlejší, mě ta fotka přijde dost tmavá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9219
21.2.11 17:51

lumu: moooc peknej :palec: holky ja vas opustim jdu do vany pak dat neco dobreho a pomazlit s pritelem :hug: paaa holcicky :huban: a miminka :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
21.2.11 18:02

Děkuji :palec: to máš dobré, že máš přítele doma… ten můj přijde až večír :cry:

• Citovat
  • Upravit
3140
21.2.11 18:10

Tak si užijte pěkný věčer, Sarisku :huban: můj manža taky bude doma až tak za dvě hodinky.
Jo, já zitra jdu na 3D, strášně se těším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
21.2.11 18:10

Lumu a vybrali jste matraci? my furt nevíme jakou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
21.2.11 18:19
Lolik píše:
Lumu a vybrali jste matraci? my furt nevíme jakou? :nevim:

tu mám taky děděnou, ale stála okolo 1000 Kč… je tam nějaký kokos a něco, ty jsou prý nejlepší a hodně lidí je doporučuje, ale jinak se v tom moc nevyznám

• Citovat
  • Upravit
252
21.2.11 21:03

Nika19

ahoj holky, tak zítra o5 držte palečky kolem 10…budu volat na výsledky, tak doufám že to dobře dopadne…už to ví i tatka aten se jen smál a hned to jel říct babičce a dědovi…a ty brečeli štětsím, že lepší zprávu si přát nemohli =) tak doufám že to bude ok když už je natěšená celá rodina =) a už kašlu na anonym =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí