Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lumu píše:
já taky říkala kdyby náhodou to byla holka tak bude mít něco i modréale taky máme dost neutrálních věcí, radši bych chlapečka, když už mi to 2× potvrdil…
holky budete mít klasický přebalovák nebo ten jak se dává na postýlku popřípadě jinam? já těď koukám na ty na postýlku, klasickej se nám nevejde a kosmetiku budeme mít v kapsáři co jsem ušila
Lumu, my jsme si objednali přebalovací komodu… bude u nás v ložnici místo mého šminkovacího stolku, ten budeme muset sat někam jinam:jazyk: Hlavně aby byl pevný ten přebalovak a ne moc malý, aby mimčo, jak bude trochu větší, ti z něj nespadlo
jak velkou máte postýlku, my jsme objednaly 120×60, jelikož ta větší se nam nevedjde
Sarisek1 píše:
aha![]()
je nadherna chci ji taky
musim ale pockat co to bude
za kolik si ji kupovala?? ja uz nic radeji nekupuju
Za 222 plus poštovné, takže celkem kolem 280 kč, mají tam i jiné barvičky, růžovou a ještě žlutou a pak i s jinými obrázkami ![]()
jo ja tam ne ne koukala je moc hezoucka
tak ja to vse budu mit postylku i s tim pultikem od pritelov sestry je to uplne novy postylka je drevena a velka tak akorad priveze mi ji az v dubnu..
Sarisek1 píše:
jo ja tam ne ne koukala je moc hezouckatak ja to vse budu mit postylku i s tim pultikem od pritelov sestry je to uplne novy postylka je drevena a velka tak akorad priveze mi ji az v dubnu..
Tak to je dobrý
my skoro všechno kupujeme, až na pár věciček od kamarádek mamky, co mají malé děcka, moc po kom dědit nemáme…
to ja mam pokom dedit mohla jsem mit i kocar, ale moje i pritelovo segra maji cerny a to ja nechci a hlavne kocar chci novy.. jinak autosedacku a takovy to vajicko to uz mam taky to zase od moji segry
je to rok stary tak je to ok ![]()
Teda většinu nam kupují naši a dědeček s babičkou
ale moje mamka říkala, že když měla mě, tak vůbec nic neřešila a všechno jí zařizovali rodiče, tak to teď chce vynahradit, že budou pomahat nám s mimískem ![]()
jo kdyz jsou takovyhle maminky, tak je to super
ja mam taky takovou koupi mi taky co chci jsou zlaty ![]()
Sarisek1 píše:
jo kdyz jsou takovyhle maminky, tak je to superja mam taky takovou koupi mi taky co chci jsou zlaty
to jo
my pak to budeme zase oplacet naším dětičkam ![]()
no nám se právě komoda nevejde… asi pořídíme to na tu postýlku
mají docela pěkné… my máme postýlku 125×65
jo dědění je fajn, já mám taky spoustu věcí od ségry… postýlku a kočárek máme také zděděný… v postýlce malá spala asi tak tejden co přišla z porodnice, pak měli problémy se spaním tak spala se ségrou v posteli a kočárek se používal jen půlrok než bylo léto a malá začla sedět, pak koupili golfák
a já chtěla ten samý typ co má ségra http://batolatko.cz/…57,2311.html akorát tenkrát stál desítku a je světlejší, mě ta fotka přijde dost tmavá ![]()
lumu: moooc peknej
holky ja vas opustim jdu do vany pak dat neco dobreho a pomazlit s pritelem
paaa holcicky
a miminka
![]()
Děkuji
to máš dobré, že máš přítele doma… ten můj přijde až večír ![]()
Tak si užijte pěkný věčer, Sarisku
můj manža taky bude doma až tak za dvě hodinky.
Jo, já zitra jdu na 3D, strášně se těším ![]()
Lolik píše:
Lumu a vybrali jste matraci? my furt nevíme jakou?
tu mám taky děděnou, ale stála okolo 1000 Kč… je tam nějaký kokos a něco, ty jsou prý nejlepší a hodně lidí je doporučuje, ale jinak se v tom moc nevyznám
ahoj holky, tak zítra o5 držte palečky kolem 10…budu volat na výsledky, tak doufám že to dobře dopadne…už to ví i tatka aten se jen smál a hned to jel říct babičce a dědovi…a ty brečeli štětsím, že lepší zprávu si přát nemohli =) tak doufám že to bude ok když už je natěšená celá rodina =) a už kašlu na anonym =D