Těhulky 18-23

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Wejinka
20.2.11 17:02
Lolik píše:
Wejinko, my to chceme takhle udělat taky :mrgreen:

Nejlepší řešení jak dlouho vám řekli že musí být otec na mateřské??Nebo spíš co ti k tomu všechno řekli???

• Citovat
  • Upravit
9219
20.2.11 17:09

No Niko, kdyz jsi studentka, tak rovnou dostanes na 4roky jinak na toho tatku jak to tady delaji holky :palec: Lolik: myslim jako kdyz jsi ted na tom pracaku, tak od toho pracaku ze by nejaka kacka bodla :palec: holky ja dnes koncim mam silenou migrenu nemuzu vubec vydrzet a nevim, co s tim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.2.11 17:22
Sarisek1 píše:
No Niko, kdyz jsi studentka, tak rovnou dostanes na 4roky jinak na toho tatku jak to tady delaji holky :palec: Lolik: myslim jako kdyz jsi ted na tom pracaku, tak od toho pracaku ze by nejaka kacka bodla :palec: holky ja dnes koncim mam silenou migrenu nemuzu vubec vydrzet a nevim, co s tim :cry:

ale já nejsem na pracáku, jsem studentka, tak zdravotko za mě platí stát a toť vše :nevim: u těhulek, co jsou hlašené na pracaku by to asi mohlo být jiné, protože je přeci jasné, že těhulku nikdo nazaměstná… no nevím, nějak jsem to moc ani neřešila, mimčo jsme s manželem chtěli a říkali jsme si, že kdyby se nepodařilo hned, tak skončím školu a budu si hledát práci, ale mimísek měl plany trochu jiné a zadařilo se hned :lol:

Sarisku, to je mi ti líto :-( s tou migrénou je to blby… hlavně žadné prašky se nesmí a nic moc nepomáhá, akorat ležet a čekat až to přejde… moje dr. mi řikala, že se může panadol, ale ten mě třeba vůbec nepomahá na bolesti hlavy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.2.11 17:24
Wejinka píše:
Lolik píše:
Nejlepší řešení jak dlouho vám řekli že musí být otec na mateřské??Nebo spíš co ti k tomu všechno řekli???

Wejinko, my jsme se zatím nikoho nikde neptaly, mám to načtěné z jedné diskuzi tady :lol: a taťka může na mateřskou klidně na jeden den a to třeba i v sobotu nebo neděli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.2.11 17:25

tady je ta diskuze kdyžtak
https://www.emimino.cz/…goval-35090/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
20.2.11 17:38
Lolik píše:
Wejinka píše:
Lolik píše:
Wejinko, my jsme se zatím nikoho nikde neptaly, mám to načtěné z jedné diskuzi tady :lol: a taťka může na mateřskou klidně na jeden den a to třeba i v sobotu nebo neděli :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: to je fajn já totiž nevím jak se to dělá…musím si to přečíst děkuju za odkaz :hug:
  • Citovat
  • Upravit
9219
20.2.11 18:41

lolik: tak to jo ty nejsi na pracaku no me to dnes pomalu mysli vis :oops: hlavne, ze mas mimi zdravi v brisku :palec: nebo se pry muze paralen, ale ten mi bohuzel tez nepomaha :nevim: tak lezim piju cajik s citronem a snad to brzo prejde.. mam to ted hrozne casto a je to opravdu sileny je ti i celkove blbe :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
20.2.11 18:50
Sarisek1 píše:
lolik: tak to jo ty nejsi na pracaku no me to dnes pomalu mysli vis :oops: hlavne, ze mas mimi zdravi v brisku :palec: nebo se pry muze paralen, ale ten mi bohuzel tez nepomaha :nevim: tak lezim piju cajik s citronem a snad to brzo prejde.. mam to ted hrozne casto a je to opravdu sileny je ti i celkove blbe :-?

copak vás holky trápí??A v jakým jsi TT??mě ze začátku taky pořád bolelo v krku a měla jsem rýmu…tet už se držím musím zaťukat :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9219
20.2.11 18:57

zitra zacinam sedmnact plus tri.. to ja nemam zadny chripky nic, ale trapi me migrena trpivam na ni normalne ale ted v tehu je to silenost to je dvakrat do tydne nikdy i vic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
20.2.11 18:59
Sarisek1 píše:
zitra zacinam sedmnact plus tri.. to ja nemam zadny chripky nic, ale trapi me migrena trpivam na ni normalne ale ted v tehu je to silenost to je dvakrat do tydne nikdy i vic :-(

jéé tak to za chvilku půjdeš na UTz ve 20TT :palec: aha no s migrénama nemám zkušenosti mě tet trápí ten vyšší tlak…holky já tak strašně nechci do špitálu nemám to tam ráda :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
9219
20.2.11 19:05

ja to tam taky nemam rada, ale nez se neco stat, tak tam radeji par dnu polezis a budes tam mit net sebou? aspon aby sis s nami mohla psat?? no ja pujdu ve 22tem doktorka me tak objednala a tak to vychazi, tak snad to neva :nevim: to uz tam jdes zitra??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
20.2.11 19:06

to ja mam zase nizky tlak minule jsem mela osmdesat na ctyricet az se doktorka lekla jestli neomdlivam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wejinka
20.2.11 19:13

bohužel psát si s váma nebudu moct mám doma PC notas nevedu…jo v pátek jsem byla u Dr. vyfasovala jsem prášky na TK a podle toho se v pondělí uvidím pokud bude nižší a dobrej nikam nemusím a pokud bude zase vysokej nechají si mě tam…každopádně mám ještě něco v plánu takže uvidíme co mi na to řekne DR. :palec:

• Citovat
  • Upravit
9219
20.2.11 19:17

co mas v planu :mrgreen: ??? tak to ho budes mit nizkej urco :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.2.11 19:39

Sarisku, a nezkoušela jsi tu Migrenastick? Možna aspoň trošku ti to uleví… ještě si třeba dávám sladký kafe s mlíkem nebo sladký černý čaj, někdy to zabere, někdy ne… teď to naštěstí až tak často nemám, ale mě zase trapí ucpaný nos :-? měla jsem ho už tak ucpaný, že jsem si musela kapat ty nosní kapky víckrát a víckrát denně, žadné mořské vody, pinosoly, mastičky, vůbec nic nezabíralo, jen ty kapky, a hlavně jsem si to musela dávat pořad častěj :-? a hlavně že ani ORL ani Gyndr samozřejmě mi nic předpsat nechtěli, těhule přeci nic nemužou, jenom občas jednou denně dětský nasivin, ale já jsem byla už uplně bez kyslíku a musela jsem si dávat ty dospělacké kapky a to už i třeba 6-8 krát denně :jazyk: nakonec jsem si teda zkusila sříkat nosní sprej s kortikoidy a mě to hned pomohlo a postupně jsem přestala uživat ten Olynth… a v těhu se samozřejmě nesmí kortikoidy taky… ale nemůžu přeci nedychat, jak já tak mimi potřebujeme kyslík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí