Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No Niko, kdyz jsi studentka, tak rovnou dostanes na 4roky jinak na toho tatku jak to tady delaji holky
Lolik: myslim jako kdyz jsi ted na tom pracaku, tak od toho pracaku ze by nejaka kacka bodla
holky ja dnes koncim mam silenou migrenu nemuzu vubec vydrzet a nevim, co s tim ![]()
Sarisek1 píše:
No Niko, kdyz jsi studentka, tak rovnou dostanes na 4roky jinak na toho tatku jak to tady delaji holkyLolik: myslim jako kdyz jsi ted na tom pracaku, tak od toho pracaku ze by nejaka kacka bodla
holky ja dnes koncim mam silenou migrenu nemuzu vubec vydrzet a nevim, co s tim
ale já nejsem na pracáku, jsem studentka, tak zdravotko za mě platí stát a toť vše
u těhulek, co jsou hlašené na pracaku by to asi mohlo být jiné, protože je přeci jasné, že těhulku nikdo nazaměstná… no nevím, nějak jsem to moc ani neřešila, mimčo jsme s manželem chtěli a říkali jsme si, že kdyby se nepodařilo hned, tak skončím školu a budu si hledát práci, ale mimísek měl plany trochu jiné a zadařilo se hned ![]()
Sarisku, to je mi ti líto
s tou migrénou je to blby… hlavně žadné prašky se nesmí a nic moc nepomáhá, akorat ležet a čekat až to přejde… moje dr. mi řikala, že se může panadol, ale ten mě třeba vůbec nepomahá na bolesti hlavy ![]()
Wejinka píše:Lolik píše:Nejlepší řešení jak dlouho vám řekli že musí být otec na mateřské??Nebo spíš co ti k tomu všechno řekli???
Wejinko, my to chceme takhle udělat taky
Wejinko, my jsme se zatím nikoho nikde neptaly, mám to načtěné z jedné diskuzi tady
a taťka může na mateřskou klidně na jeden den a to třeba i v sobotu nebo neděli ![]()
tady je ta diskuze kdyžtak
https://www.emimino.cz/…goval-35090/
Lolik píše:Wejinka píše:Wejinko, my jsme se zatím nikoho nikde neptaly, mám to načtěné z jedné diskuzi tadyLolik píše:Nejlepší řešení jak dlouho vám řekli že musí být otec na mateřské??Nebo spíš co ti k tomu všechno řekli???
Wejinko, my to chceme takhle udělat takya taťka může na mateřskou klidně na jeden den a to třeba i v sobotu nebo neděli
lolik: tak to jo ty nejsi na pracaku no me to dnes pomalu mysli vis
hlavne, ze mas mimi zdravi v brisku
nebo se pry muze paralen, ale ten mi bohuzel tez nepomaha
tak lezim piju cajik s citronem a snad to brzo prejde.. mam to ted hrozne casto a je to opravdu sileny je ti i celkove blbe ![]()
Sarisek1 píše:
lolik: tak to jo ty nejsi na pracaku no me to dnes pomalu mysli vishlavne, ze mas mimi zdravi v brisku
nebo se pry muze paralen, ale ten mi bohuzel tez nepomaha
tak lezim piju cajik s citronem a snad to brzo prejde.. mam to ted hrozne casto a je to opravdu sileny je ti i celkove blbe
copak vás holky trápí??A v jakým jsi TT??mě ze začátku taky pořád bolelo v krku a měla jsem rýmu…tet už se držím musím zaťukat
![]()
zitra zacinam sedmnact plus tri.. to ja nemam zadny chripky nic, ale trapi me migrena trpivam na ni normalne ale ted v tehu je to silenost to je dvakrat do tydne nikdy i vic ![]()
Sarisek1 píše:
zitra zacinam sedmnact plus tri.. to ja nemam zadny chripky nic, ale trapi me migrena trpivam na ni normalne ale ted v tehu je to silenost to je dvakrat do tydne nikdy i vic
jéé tak to za chvilku půjdeš na UTz ve 20TT
aha no s migrénama nemám zkušenosti mě tet trápí ten vyšší tlak…holky já tak strašně nechci do špitálu nemám to tam ráda
![]()
ja to tam taky nemam rada, ale nez se neco stat, tak tam radeji par dnu polezis a budes tam mit net sebou? aspon aby sis s nami mohla psat?? no ja pujdu ve 22tem doktorka me tak objednala a tak to vychazi, tak snad to neva
to uz tam jdes zitra??
to ja mam zase nizky tlak minule jsem mela osmdesat na ctyricet az se doktorka lekla jestli neomdlivam ![]()
bohužel psát si s váma nebudu moct mám doma PC notas nevedu…jo v pátek jsem byla u Dr. vyfasovala jsem prášky na TK a podle toho se v pondělí uvidím pokud bude nižší a dobrej nikam nemusím a pokud bude zase vysokej nechají si mě tam…každopádně mám ještě něco v plánu takže uvidíme co mi na to řekne DR. ![]()
Sarisku, a nezkoušela jsi tu Migrenastick? Možna aspoň trošku ti to uleví… ještě si třeba dávám sladký kafe s mlíkem nebo sladký černý čaj, někdy to zabere, někdy ne… teď to naštěstí až tak často nemám, ale mě zase trapí ucpaný nos
měla jsem ho už tak ucpaný, že jsem si musela kapat ty nosní kapky víckrát a víckrát denně, žadné mořské vody, pinosoly, mastičky, vůbec nic nezabíralo, jen ty kapky, a hlavně jsem si to musela dávat pořad častěj
a hlavně že ani ORL ani Gyndr samozřejmě mi nic předpsat nechtěli, těhule přeci nic nemužou, jenom občas jednou denně dětský nasivin, ale já jsem byla už uplně bez kyslíku a musela jsem si dávat ty dospělacké kapky a to už i třeba 6-8 krát denně
nakonec jsem si teda zkusila sříkat nosní sprej s kortikoidy a mě to hned pomohlo a postupně jsem přestala uživat ten Olynth… a v těhu se samozřejmě nesmí kortikoidy taky… ale nemůžu přeci nedychat, jak já tak mimi potřebujeme kyslík ![]()
Nejlepší řešení jak dlouho vám řekli že musí být otec na mateřské??Nebo spíš co ti k tomu všechno řekli???