Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak já jsem taky ještě studentka, zbyvají mi už jenom diplomka a statnice, ale termíny statnic dali samozřejmě kolem termínu porodu, takže hold budu studentkou pak ještě i na rodičovské
a budu muset s mimískem se učit na statnice ![]()
Takže taky teď přijem nemám, a pak budu mít rovnou rodičák po narození mimíska
Ahojky holky snad nevadí že si s Váma občas napíšu ![]()
Mě je 20 a v dubnu mi bude 21…Termín porodu mám 18.5.2011 ale myslím si že tak dlouho nevydržím.Navíc mám tet problémy z Vysokým tlakem chcou si mě nechat od pondělka v nemocnici na pozorování
Snad bude vše OK:roll: Jinak já jsem taky na ÚP jelikož šéf přišel na to že jsem těhotná neprodloužil mi v říjnu smlouvu.Takže od října jsem na ÚP bez peněz.
Jinak 15.2.2011 jsem začla 3 trimestr a dneska jsem 27+4tt
![]()
ty jo to je uplne na hovno, ze aspon neco nedostanete
pekny hajzlove..
zdraviiiim
jasne za kazdou mladou maminku jsme radi
jen jdi do nemocnice aspon si te tam pohlidaji.. to je docela skoda, kdyby ti spetne v tom rijnu napsal doktor neschopenku, tak jsi penizky mohla dostavat
Sarisek1 píše:
zdraviiiim![]()
jasne za kazdou mladou maminku jsme radi
jen jdi do nemocnice aspon si te tam pohlidaji.. to je docela skoda, kdyby ti spetne v tom rijnu napsal doktor neschopenku, tak jsi penizky mohla dostavat
Vítej mezi nami, Wejinko
já mám termín o 10 dní pozděj než ty, 28.5, ale budu mít císaře, takže asi tak o týden dřív
Jinak, je lepší zůstat chvili v té nemoscnici, co kdyby ![]()
Sarisku, jako to že nic nedostávám, to mi nějak nepřijde divným když jsem studentka
během studia jsem nedostavala nic taky, aspoň že nemusím si platit zdravotní. Jsem akorat ráda, že jsem stihla udělat všechny předměty a teď nemusím do té školy chodit s bříškem ![]()
Lolik
Děkuji za přijetí mezi Vás
japato že budeš mít císaře??Toho já se chci vyhnout…chci rodit normálně přirozeně..
Mě nejde o to ležet tam spíš jak o to že nevím co mi je a místo toho aby první zjistili čím ho mám tak vysoký mrsknou mě do špitálu víš..
Wejinka, mám slabou sitnici, tak je tam riziko odchlipnití a ještě k tomu mám docela úzkou pánev, tak bych mimčo přirozeně ani porodit bohužel nemohla ![]()
S tím tlakem je to blbý.. já mám naopak vždy tlak spíš nizký
Lolik píše:
Wejinka, mám slabou sitnici, tak je tam riziko odchlipnití a ještě k tomu mám docela úzkou pánev, tak bych mimčo přirozeně ani porodit bohužel nemohla
S tím tlakem je to blbý.. já mám naopak vždy tlak spíš nizký
No jo každá máme něco že?Ach jo už at jsou mimouši na světě už jsem z toho celá unavená.
no právě že ne…já jsem ukončila nástavbu v prosinci, ted jsem na pracáku…zařizuji si to kadeřko…které zřejmě otevřu až bůhví kdy…ted by to stejně asi nemělo cenu pokud jsem vážně těhu…takže tak…
nooo holky s těma prašulkama je to zlý…jsou to všichni dementi…pořád řvou všichni že je malá porodnost, a když jsou holčiny těhu bez práce tak nedostanou ani korunu…hlavně že ty kteří to vymýšlejí mají vysoké platy…kreténi..omlouvám se za slovník, ale je to tak…nooo takže ted dostaneme tedy jen porodné? to jsem četla že je 13 000,– pokud splnujeme ten rozpočet atd. a rodič. př. 7800,– a můžu na 3 roky…nemusím na 4…je to tak?já už řešim kraviny a to to ještě nemám jisté…jinak jsem si dělala projistotu ještě jeden testík a zase pozitivní, ta čárka je dost výrazná…a co jsem tak počítala tak sjem asi tak v 5-6 týdnu =)uvidíme zítra…držte mi palce at je vše v pořádku, nebo zcvoknu =(
Anonymní píše:
nooo holky s těma prašulkama je to zlý…jsou to všichni dementi…pořád řvou všichni že je malá porodnost, a když jsou holčiny těhu bez práce tak nedostanou ani korunu…hlavně že ty kteří to vymýšlejí mají vysoké platy…kreténi..omlouvám se za slovník, ale je to tak…nooo takže ted dostaneme tedy jen porodné? to jsem četla že je 13 000,– pokud splnujeme ten rozpočet atd. a rodič. př. 7800,– a můžu na 3 roky…nemusím na 4…je to tak?já už řešim kraviny a to to ještě nemám jisté…jinak jsem si dělala projistotu ještě jeden testík a zase pozitivní, ta čárka je dost výrazná…a co jsem tak počítala tak sjem asi tak v 5-6 týdnu =)uvidíme zítra…držte mi palce at je vše v pořádku, nebo zcvoknu =(
určitě ti budeme držet paleky
já ksyž jsem šla poprvé na potvrzení těhu, tak už bylo vidět i srdíčko, to jsem byla už asi 7+5 ![]()
k těm penízkům… když je těhule bez práce, tak pak dostane rodičák po nárození mimča, to už je podle mě dobrý… samozřejmě záleží, jestli má chlapa a tak, ale pořízovat si dítě bez práce a bez chlapa by asi nebylo nějak rozumné, že…
Jinak porodné je těch 13tis. na první dítko a pokud příjem rodiny je míň jak16 992 Kč, to už jsme tu řešili. Rodičák si máš právo vybrat, pokud máš před tím PPM, ale pokud ne, tak pouze na 4 roky, ale je fígl, že se to dá přepsat na taťku, který provede volbu např. na 3 letý rodičak atd.
Lolik píše:Anonymní píše:
nooo holky s těma prašulkama je to zlý…jsou to všichni dementi…pořád řvou všichni že je malá porodnost, a když jsou holčiny těhu bez práce tak nedostanou ani korunu…hlavně že ty kteří to vymýšlejí mají vysoké platy…kreténi..omlouvám se za slovník, ale je to tak…nooo takže ted dostaneme tedy jen porodné? to jsem četla že je 13 000,– pokud splnujeme ten rozpočet atd. a rodič. př. 7800,– a můžu na 3 roky…nemusím na 4…je to tak?já už řešim kraviny a to to ještě nemám jisté…jinak jsem si dělala projistotu ještě jeden testík a zase pozitivní, ta čárka je dost výrazná…a co jsem tak počítala tak sjem asi tak v 5-6 týdnu =)uvidíme zítra…držte mi palce at je vše v pořádku, nebo zcvoknu =(určitě ti budeme držet paleky
k těm penízkům… když je těhule bez práce, tak pak dostane rodičák po nárození mimča, to už je podle mě dobrý… samozřejmě záleží, jestli má chlapa a tak, ale pořízovat si dítě bez práce a bez chlapa by asi nebylo nějak rozumné, že…já ksyž jsem šla poprvé na potvrzení těhu, tak už bylo vidět i srdíčko, to jsem byla už asi 7+5
Jinak porodné je těch 13tis. na první dítko a pokud příjem rodiny je míň jak16 992 Kč, to už jsme tu řešili. Rodičák si máš právo vybrat, pokud máš před tím PPM, ale pokud ne, tak pouze na 4 roky, ale je fígl, že se to dá přepsat na taťku, který provede volbu např. na 3 letý rodičak atd.
to budu dělat já…že to přepíšu na taťku a budu pak doma jen 3 roky
![]()